Отговори
# 495
При нас кенгуруто се оказа пък полезна вещ, особено като беше по-студено за ходене на кратки разстояния. Иначе количката е по-добре. Но в кенгуруто я слагам с лице напред и тя си гледка и се кефи  Laughing
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=251561678319265&set= … ype=1&theater
Вижте го и моето Сианче с кака си ... да се изфукам малко и аз  Joy

# 496
Skrita FUsta, няма страшно, докато стане време да се вземат, ще сте ни задминали по ръст.
Тази попара ще пробвам да я правя с мляко, вода, чай и както си хареса така да я яде Йоана.
Единствено леко ме притесни на прегледа, че педи каза, че Йоана не можела да седи седнала и изобщо много се клатушкала. При вас как е? Аз знам, че всяко дете си е различно, но все пак като ти каже лекар и се замисля човек нормално ли е всичко.

# 497
Мина и тя не е много стабилна в седнало положение, но с повече седене, ще се научи.
Ние пък на шум никак не можем да спим - и аз, и бебето. Боби и мъжът ми са в другата крайност - колкото повече им дудне нещо на главата, толкова по-хубаво се унасят. На Бобо все му пеех, а Мина като ме чуе да й пея, почва да нервничи и ръмжи. Като спра, се унася много бързо.
Дано сте прави за водата и като се затопли, да почне да я поема. Мен като цяло нежеланието да пие от шише ме тормози, защото така и сок не мога да й дам, да не говорим за отбиване, което ще трябва да се случи някак в скоро време.
късметче, елда и аз ям, ама под формата на хляб. Виж спелта и киноа никога не съм яла и май и беба няма да яде в близко време. Аз това имах предвид - че няма смисъл да се захранва с нещо, което няма да яде вкъщи. Ясно, че ако тези храни влизат в менюто на семейството, то е хубаво да се въведат.

# 498
Късметче много са ти хубави и двете  Heart Eyes
Ние днес цял ден бяхме навън,
Емили беше малко по -спокойна(пу-пу )  Whistling
Но с този сън през деня ( най-много 2 часа ОБЩО ЗА ЦЕЛИЯ ДЕН) незнам какво ще се прави  #Cussing out
 Купих памперси Молфикс ,някой доволен от тях има ли ???  newsm78

Ставам за сега Simple Smile

# 499
  • на Русе
Привет, момичета!
Аз чакам бебка да се събуди и да стягам багажите. 
Късметче, страхотни мадами си имаш!
Аз споделям мнението на Поли, за спиране на кърмата. С баткото приключих с кърменето към 4м и след това повече от година имах капчици. Доки каза, че е нормално. По-късно ходих и на мамолог - всичко беше наред. Сега процедирам по същия начин. Обаче сестра ми се наложи да пие хапчета, защото и се запушиха каналчетата. Но мисля, че без причина няма смисъл да се спира изкуствено кърмата.
Вие пасирате ли овесените ядки? Аз купих фини, обаче на Цвети й се догажда от тях и реших да пасирам. Стана отвратителна топка ooooh! Дали не трябваше повече вода да сложа  Thinking
Преди от овесена каша минах направо на пшеницата. И сега смятам да процедирам така. Вие какво правите с остатъка от кашите? Изхвърляте ли ги или ги готвите за вас?
Скрита фуста и ние спим така през нощта, но аз й измъквам ръчичката или я обръщам. Ама тя не се буди от тез мероприятия де.

# 500
Късметче големи хубавици си имаш!!!
НАДЕ аз изобщо не съм доволна от Молфикс...за втори път взимам, но няма да потретя със сигурност!
ПОЛИ аз съм в същата чуденка за това пиене с шише..какво да приложа че да започне да пие  повече та да дам като хората сок,чай и вода... ooooh!

# 501
  • София
късметче, прекрасни деца! Голямата е невероятно красива  Hug

Milsi, Зарчето се научи да седи стабилно буквално за един-два дни, дотогава също се клатушкаше и катурваше. Така че ще се изнедаш колко бързо и изведнъж ще се закрепи в стабилно положение Hug

Поли, ако това ще те успокои - ние сме на АМ, но Зарко категорично отказва вода или сок от шише  Peace Еднакви бутилчици за мляко и вода, еднакви биберони - плюе. Имаме едно неразливащо се с накрайник - същата работа, да е смукнал веднъж-дваж. Единствено успявам да пробутам малко водичка с другото неразливащо се шише - със силикон, защото с него си чеше зъбите и иска-не иска пие и водата.

# 502
Ох, Деска, не ме успокоява, защото Мина нищо не пие от шише, а аз искам до месец-два да я отбия и да почна диетата ми. Но няма как да стане ако не се научи да пие от шише.  Не мога да й давам по 150-200 мл мляко с лъжичка. То водата и сока не са ми толкова належащи колкото млякото, ама...

# 503
Моята Бузанка вдига тука една температура..дадохме панадол 5мл по съвет на педи -от 39.1 я свали за един час на 37.8..какво ще да е това..за зъби малко височка ми се вижда..В тази връзка да ви кажа да си проверите термометрите за да не се окажете като нас със три в къщи и да се чудите кой всъщност работи..А иначе ще се наблюдаваме цялата нощ..,направо не ми се мисли.. Whistling Thinking Sad

# 504
  • София
Моята Бузанка вдига тука една температура..дадохме панадол 5мл по съвет на педи -от 39.1 я свали за един час на 37.8..какво ще да е това..за зъби малко височка ми се вижда..В тази връзка да ви кажа да си проверите термометрите за да не се окажете като нас със три в къщи и да се чудите кой всъщност работи..А иначе ще се наблюдаваме цялата нощ..,направо не ми се мисли.. Whistling Thinking Sad

Много ти съчувствам  Tired В момента вилнее някакъв летен вирус, най-вероятно него сте го хванали.

Ние мерим с живачен, добре че имаме.

Поли, не ти завиждам. Може би все пак опитай с преходна чаша с накрайник, той е различен от биберон, може и да потръгне  Praynig

# 505
Днес сме неприятно ранобудни. Нещо не можем да оправим часовете сън , мисля че малката си променя режима някак.  Grinning
   Вече мога да се похваля - заместихме обедното хранене. Исках да го заместя по-рано , тъй като ми се налага следващите 10-тина дни да поработя и свекърва ми да я гледа за около 5-6 часа. А така ще е по-лесно и за двете,  и малката ще е по-доволна. Нали ненавижда  АМ, а аз не мога да цедя , така ще е доста по-лесно . С второ заместено обаче ще поизчакаме още.
   Дани отказва да яде каша Crazy , чудя се как да й давам тези овесени ядки, че да ги яде. newsm78

# 506
Добро утро и от нас!
Благодаря момичета за отзивите за моите мацки  Hug
Ние днес пак ще работим по ремонта, та ще се показвам само за малко...
Снощи бяхме на кръчма с малката...ама после ще разкажа Laughing
...Приспах я...Снощи за 1 път нарушихме режима за лягане към 20 часа и останахме на едно заведение в парка до 22.30. Кърмих я към 20 и след това я разходих с количката, тя заспа и нямаше никакви проблеми. Като се прибрахме към 23 само измихме дупето и пак я приспах. Беше ок и тя го понесе добре, макар че аз много не обичам да й нарушавам режима, ама хайде по изключение може Laughing

Последна редакция: нд, 19 май 2013, 10:59 от късметче

# 507
Момичета, редактирах анкетата, защото имаше нови предложения за заглавие на следващата тема.

# 508
Привет, момичета!  Hug
За пиенето на вода от шише: Катрин започна да пие вода откак се стопли времето. Поли, дано и при вас стане така. Докато беше по-хладно не искаше нито от шишето, нито от преходната чаша. Сега пие и от двете.
За зърнените храни: никога не съм опитвала киноа, ечемик, спелта и разните други там (освен ако не присъстват в един хляб със зърна, който купувам от време на време от Лидъл). Четох, че е добре редът на тези храни да е такъв и реших да го спазя, пък може покрай беба и ние да проядем.  Mr. Green Не бях яла и броколи, но ми харесаха в пюрето.  Laughing
късметче, много са хубави госпожиците ти.  Hug
Скрита фуста, аз намерих безмлечна каша с елда, просо, овес. Ето тук:http://www.zabebo.bg/products/bezmlechna-kasha-ot-elda-hipp ; http://www.zabebo.bg/products/bio-bezmlechna-kasha-ot-proso-holle
За захранването: при нас се случва много бавно. Хапва по малко зеленчуково пюре, но не знам кога ще успеем да заместим хранене. Дано кашите да и` харесат. И много се надявам да яде с голяма охота месо.  Mr. Green

# 509
  • София
У нас пък няма "домашна/семейна кухня", защото всички домашни любимци, встрани от стандартното печено някакво месо с картофи/ориз, няма едно нещо, което всички да ядат. А пуберът сега пък на всеки 2-3 месеца стихийно си сменя предпочитания - сега категорично отказва това, което до миналата година е ял с удоволствие  ooooh!. Та, няма как това да ми е критерий при захранването. В добавка и аз като Фустичка съм зверски злояда - не ям никакви зеленажи и почти никакви манджи, ненавиждам мляко в каквато и да е форма освен сирене и кашкавал и др.т. щуротии, та и от тази гледна точка няма как да съобразявам храненето на очевидно по-ящната ми щерка. До скоро не бях чувала за спелта и елда, и досега не знам какво е киноа, но, както писах, като Принцесина се мръщи на повечето каши, се възползвам от де що разнообразие има  и каквото се услажда на някой и го консумира автоматично се добавя към потребителската ни кошница Peace

Общи условия

Активация на акаунт