, дотогава спеше по цяла нощ непробудно.
Не съм измислила обаче как да съчетая тази схема с къпането преди сън и .... и сегашния ни режим .
Реших да споделя, току виж имаш вдъхновение. 
Няма начин без климатик..
, освен това трябва да й
, да
и т.н. А времето, в което тя си играе сама и не се нуждае от постоянното ми присъствие не стига за всичко. Има дни, в които е като залепена за мен и ха съм се отдалечила една крачка и се надава вой! Няма как да я мъкна във всяка стая с мен и да я забавлявам 24/7... е може и да има как, но аз не съм го измислила още
Танчето, слава богу, е по-тъмна от мен, също я мажа с фактор 50, но много рядко се сещам, точно 2 пъти досега съм я намазала като излизаме, гледам просто да не е съвсем на слънце и досега не е изгоряла.
Ами невъзпитана е, крещи, пърди, орига се на всеослушание, а 7 месеца си е една сериозна възраст
, еиии разбиват ме значи такива хора като вземат че се изкажат
Онзи ден ми разрани врата, а сутринта му бях изрязала ноктите. Така се ядосах, че му ухапах ръката. После ми стана жал. Беше му останала кошарка. Крещи от радост обикновено. Много е смешен.

Как ще ходим на манифистация в тоя дъжд ???

Иво беше 6500. Другата седмица пак ще го теглим, та ще видя.
Но от трите, които са посочили комшийките, ни едно няма да е нашето
На едното пише за над две години и да не се ползва повече от 8 часа... Второто не гарантирало успех. Третото имаше алкохол. Чакам с нетърпение някаква развръзка по тази тема, че вчера ни ухапа нещо близо до окото и цялата му буза се наду. Надявах се това бебе да е от различна партида, но е досущ като батко си. Иван от ухапване на най-просто комарче и получава вдървяване и оток на целия крайник. Той си ходи непрекъснато с фенистил, но е и голям и мога да мажа с какво ли не. Като беше бебе не се сещам как съм го пазила
На едното пише за над две години и да не се ползва повече от 8 часа... Второто не гарантирало успех. Третото имаше алкохол.
Между другото, те имат и успокояващ гел за след ухапване, може би ще ти свърши работа, ето тук надолу по страничката
Може ли някой, който ги има, да погледне съставките отзад
На едното пише за над две години и да не се ползва повече от 8 часа... Второто не гарантирало успех. Третото имаше алкохол.
Най-добре е, ако ти допада и има книжката он-лайн, да я видиш, че така преразказано с 2 изречения не си е работа, но като цяло авторката обосновава метода с това, че си до детето си в трудния момент, когато не може да заспи и му помагаш да овладее това умение.
Имах някакви смътни спомени, че по принцип няма репелент без алкохол, а в крайна сметка ще ги мажем, няма да го пият