Звездни компромати- 171

• 59 487
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Анорексично слаба изглежда Преслава на тази снимка. ooooh!

а крачето и е доста криво или доста пострадало от фотошоп
Peace
Ръцете й са ужааааааааааааааасно тънки Shocked. Неподходяща снимка отвсякъде да я пуска в нета. Peace

# 151
# 152
Кимито си я е качила в профила.
Май е доста стара. От бая време е с друго носле.
Интересни коментари имаше..От типа на "Къде е задника ѝ?" и "Забравила е да си го сложи"
 hahaha

От 2011-та е снимката това трябва да е по време на снимките на видеото за нейната песен, тогава може да е нямала задник.
  Канието как я е зяпнал, още тогава си е падал по нея.

# 153
# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така и не мога да приема красавица като Рейчъл с онова недоразумение Даниел Крейг.

# 155
2011???Кимито този задник имам чувството че го влачи от поне 4-5 годинки...

Ванеса Паради представя N°5 Culture Chanel.  Peace Прекрасна!
http://s020.radikal.ru/i714/1305/81/10816e111b42t.jpg
http://s017.radikal.ru/i401/1305/67/0fd6c0620c20t.jpg
http://s56.radikal.ru/i153/1305/cb/330c637221bet.jpg

# 156
# 157
  • Варна

Ау, не мога да  повярвам, че Тамара можела да има конкуренция. Приятелката й клони още по-успешно към травеститския външен вид.

На мен, обаче, годеникът на Тамара, ми е по-интересен от нея. Има ли информация какъв е, с какво се занимава?

# 158

Ау, не мога да  повярвам, че Тамара можела да има конкуренция. Приятелката й клони още по-успешно към травеститския външен вид.

На мен, обаче, годеникът на Тамара, ми е по-интересен от нея. Има ли информация какъв е, с какво се занимава?

Джей Рътланд - занимава се с инвестиции. Брокер се подвизава май.  newsm78... Излезнаха компромати, че в миналото е търгувал с наркотици..не знам подробности. А на скоро излезе някаква бивша негова приятелка (моделка) и се говореше нещо , че "уж" Тамара била притеснена от някакви неща свързани с нея  Whistling

# 159
Кийра Найтли булка  1  2  3  да им е честито на младоженците  Grinning

Толкова е приятна Кийра. Крива, кльощава, каквато и да е (за мен е много обаятелна),
не може да й се отрече, че е толкова земна и без грам звездомания.
Пари сигурно има и за кралска сватба, но ето я-лъчезарна булка в балеренки и с венче.
Много й се радвам, дано да са винаги така щастливи

# 160
# 161
# 162
Боже, какво се е случило с него? Дано се стабилизира!

# 163
  • София
Sad
Явно е паднал отнякъде... Може би нелеп инцидент. Много тъжно, дано се оправи човекът!  Praynig

# 164
Горкият Чочо, дано се възстанови... Кой знае и на близките му колко им е тежко и тъжно сега... Стискам палци и се надявам в духа на утрешния празник, да има добър изход от ситуацията.

Кийра много ме радва, ама с този модел рокля, който си е ибрала, изглежда още по-плоска, отколко е. Но си е сладурана отвсякъде и изглежда щастлива, а това е най-важното.

Боже тази жена как се е намъкнала в тези обувки и как са й удобни??? Аз като се сетя как си чувствах краката като бременна, тези патъци ми се видят като оръдие на Светата Инквизиция...

Общи условия

Активация на акаунт