Звездни компромати- 171

• 59 027
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Алек Болдуин имам чувството, че ще се разпадне.
Много се радвам за Енрике и Анна, имах чувството, че той никога няма да се престраши на тази стъпка, брак.

# 286
# 287
Гуен или Галена. Не знам на коя й отива повече?
Топовете изглеждат различно, този на Галена е друга материя, но въпреки това бих носила него, пред сатенения на Гуен.

# 288
Топовете изглеждат различно, този на Галена е друга материя, но въпреки това бих носила него, пред сатенения на Гуен.
Нещо не ми се отварят линковете...

# 289
Нещо не ми се отварят линковете...

# 290
# 291
fiore_ , благодаря... От трите снимки най-много ми харесва как стои този топ на манекенката Simple Smile

# 292
# 293
Деми Мур взе гаджето на дъщеря си

Помислих, че й го у отмъкнала, а те се били разделили преди това. Малко извратено идва все пак. Дано да й е на късмет тоя път, но малко се съмнявам предвид голямата разлика във възрастта и славата му.

# 294
Сега като се загледах този на манекенката е същия като на Галена. Възможно ли е на Гуен да е реплика? newsm78

# 295
Деми Мур взе гаджето на дъщеря си

Помислих, че й го у отмъкнала, а те се били разделили преди това. Малко извратено идва все пак. Дано да й е на късмет тоя път, но малко се съмнявам предвид голямата разлика във възрастта и славата му.
Направо си е много извратено. Хич не ги въприемам аз тези отношения стил "Дързост и красота". Свършили са мъжете/жените на земята, че да си ги менкаме в семейството............

# 296
# 297

Мерил може и Хилаи да изиграе... Много я харесвам  Heart Eyes

# 298
  • София

Тези крака ми идват много кльощави...

И аз много се радвам за Лора, много ми е симпатична, лека бременност й желая.

А за снимката на Галена с топа с панделка - страхотна е, тя, че е хубава спор няма, но самата снимка е супер, не случайно се върти толкова време.

# 299
Как са се променили звездите с времето: http://femour.com/?p=16459#sthash.CYbdult7.dpbs
Някой са малко стряскащи. Whistling

Общи условия

Активация на акаунт