Звездни компромати- 171

• 59 480
  • 739
  •   2
Отговори
# 75

Леле някои колко много си приличат, не е истина просто............ Всичко се повтаря явно на тази земя...

# 76
  • Пловдив

Леле някои колко много си приличат, не е истина просто............ Всичко се повтаря явно на тази земя...

Преди време снимката с Никълъс Кейдж беше пусната някъде със статия, че е вампир  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Открих я:  http://www.chudesa.net/%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%8A%D0%BB%D1%8A%D1%8 … 0%BF%D0%B8%D1%80/

# 77
Николета ooooh!
Бебето, с което позира Енрике наистина е сладурче Heart Eyes

# 78

При някои приликата е малка, но при други..брррр
На двойника на Тимбърлейк, направо останах ей така Shocked

# 79

посред зима със сандали, посред пролет с шапка..Оф, Николетки, шъ мъ умориш..

Миналото лято ходеше с гумени ботуши, а през април на откриването на новия клуб на Петко беше по бански.  Joy hahaha hahaha
А модата с нацупените устни не мина ли вече...   Mr. Green
Много е смешна с тези начупени устни.

# 80
# 81
# 82
  • Балчик
Ричард Гиър ?!  newsm78

# 83
# 84
  • Пловдив
Харисън Форд Wink Според мен си прилича.

# 85

Имаме участник познал верния отговор Grinning

# 86
Компромат не е, но на мен ми беше доста любопитно и смешно Mr. Green:

22 секси реклами на мъжко бельо от 70те

# 87
Дали и днешните (примерно Дейвид Бекъм по гащи) ще изглеждат толкова нелепи и смешни след 40 години?!  Thinking  Интересното е, че пак си има чупки и муцки, ама са по- други.

# 88
...

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 10:06 от anitsa

# 89
  • София
Малко тъп въпрос, но Кардашиян защо са се завлекли с толкова малки деца в Санторини, там обикновено деца под 12 години не пускат, защото е опасно?
То не само Санторини, ама и какво са правили на Миконос също ми беше много интересно. Всеизвестно е, че е острова на разврата, хората си правят секс по сред бял ден дето им скимне, никой не се притеснява, голи ходят, пияни и т.н.

Joy Ти сериозно ли?! Хайде посмали малко Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт