Отговори
# 600
  • Бургас
Аз също така правя пюретата на моя убавец... Три дни яде картоф и забелязах, че когато му сложа АМ не го яде, а когато му го направя с водичката (в която е варено картофчето) си го изпапква (7-10лъжички) . Днес ще му варя морков, да видим, взех му и пъщарнак и тиква... мисля да дам и тиквичка и след това да започвам с  комбинациите...

# 601
Здравейте момичета!  Hug
Тони, завиждам ви за моренцето  Crossing Arms Я дай на детето да си омаже бялата количка с праскова, стига си се стискала, само с това близване  hahaha
Креми, ти си знаеш, че Борката е голям сладур, ама аз пак да си кажа  Heart Eyes
 Do_de_gE, Можеш да я даваш тиквата на баба ти  Peace На този етап можеш да въведеш и тиквичка и пащърнак (доста го харесват). На картофа 98% от бебетата не му се кефят  Mr. Green Аз не съм давала картоф от 10 дни, че моята хич не го харесва. После към тези които харесва, слагай по малко картофче и така...

Да се похваля - моята мома най-накрая взе да яде малко повече пюре!  Praynig След 1 месец настояване от страна на майка ѝ  Crazy детето вече си хапва по 100гр пюре, като най-много обича от тиквичка... Много е приятно на цвят - зеленко  Mr. Green
Вече се обръща и по гръб и по корем... по цял ден се върти като кебапче на скара  Joy А аз съм окупирала спалнята със възглавници, завивки и стаята прилича на цигански катун  Joy Но важното е да не чувам "туп" (на земята).   Praynig Нон-стоп дърдори нещо, ама нищо не разбираме. Много упорито иска да си изяде краката (особено, ако е с чорапи, постоянно са мокри)  Mr. Green  Вечерно време си ляга след 23ч. а в 8 вече е ухилена до ушите и готова за игри, а на мама сърцето ѝ спи  Tired Нооооо не трябва да се оплаквам, все пак това си ми е най-голямото щастие  Heart Eyes Май е това от нас...

Надявам се болните майчета, вече да са оздравяли и да си кърмят дребосъците  Hug
Хубав и прохладен ден ви желая  newsm49

П.С. В тези горещини едва ли някой е навън по цял ден, а доста мами спряха да пишат... на първа страница голям списък има, а последните страници 5-6 мами пишат само  Crossing Arms

# 602
Аааа Стеле , после да не ти пращам количката до Димитровград да я попрепираш Grinning
Забравих да ви кажа ква я свърших оня ден. Седнахме с брат'чедка ми на капанче и добре ,че взех Косьо в мен .... посягайки към бирата си ,не прецених точно на какво разстояние е и ... тя политна встрани ,а за зла участ точно под нея се оказа количката . Та напълних каляската с бира, де  hahaha Само бързата ми реакция и мигновеното издърпване на чаршафа спаси матрака от сериозно намокряне.  Drunk

# 603
Не мисля , че трябва домашното пюре да се минава през сито, понеже то е метално и окислява храната , което значи , че остава без витамини...

# 604
Здравейте момичета и от мен,да се запиша и аз след доста голяма пауза.Откакто станаха големите горещини и започнахме захранването и целия ден ми се промени и сутринта докато станем и бързам да излезем докато не са станали много големите горещини,после правим пюре за дребчо и след това докато и ние хапнем и починем малко и то пак станало време да излизаме и така всеки ден и все немога да намеря време за нищо извън тази схема Simple Smile Simple Smile
Тони браво на вас изпреварихте ни,но като не мога да си вляза в банските от миналата година  Embarassedтака става,но тази седмица вече ще го закараме,че и аз не издържам JoyА за количката поне си успяла да я спасиш,а аз тъкмо нашата я бях изпрала и моя хубостник реши ,че трябва да я напиша и давай пак наново  wash
Всички бебоци са уникални по снимките Hug
Със захранването и ние започнахме преди една седмица,но засега човека не е особено очарован,въпреки че първия и втория ден хапна повече отколкото следващите дни,но надявам се полека лека да свикне,няма за къде да бързаме.Иначе засега си е хапвал картоф,а от вчера и морков.А за соковете от кога трябва да се въвеждат след като съм дала плод или преди това?
А иначе и ние много се въртим,само  да го сложа по гръб и започва и като му омръзне и почва да се изнервя,че не може да се обърне и се започва едно крещене.А вчера докато бяхме в морската за първи път го чух да се смее както бебетата по рекламите,беше невероятно изживяване Grinning
Ами това е от нас момичета,че изписах цял роман.Хубав и усмихнат ден на всички Hug

# 605
# 606
Ле-ле темата хептен замря. Tired

Момичета,в тези жеги бебетата ядът ли ви по-малко?
Моята намали млякото.От 170 гр както беше стигнала, сега изпива със сто зора 120.Аз мисля че е от топлото,макар че у дома с климатика  не се усеща толкова топлината,но като излезем е ад sweating

# 607
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
Моят юнак даже го увеличи млякото... започнахме със захранването понеже яде 5х180мл, но огладнява бързо и се захранихме колкото и да не ми се искаше... с надеждата че ще пие по по-малко мляко , но УВИ ... яде си порцията мляко + пюренцето ..не знам какво да го правя този гладник Simple Smile

# 608
  • Варна
Симеон суче, след това омита 170 мл и протяга ръчички за още.

# 609
Да са ви живи и здрави гладниците. Ние сме точно обратното. Само на кърма сме, а той яде все по-малко. Единственото му сериозно хранене е нощем в полуспящо състояние, а през деня толкова се разсейва, че изобщо не мога да го нахраня. Незнам как оцелява това дете. Интерес към друга храна нулев.  Confused

# 610
Здравейте, прекрасни мами и бебоци! Ние също започнахме захранването с картофче и за сега му харесва, но аз съм давала 2 дни по 2-3 лъжички. Стана ми интересно нещо, което което прочетох тук
Не мисля , че трябва домашното пюре да се минава през сито, понеже то е метално и окислява храната , което значи , че остава без витамини...
Ако трябва храната да няма досег с нищо метално, тогава в какво сварявате зеленчуците?

# 611
  • Варна
При нас интересът към сложеното на масата, за сега се ограничава до халбата с бира на баща му Simple Smile
Иначе днес докато го къпах си хвана пишката, ама така я размачка, че чак се притесних да не си причини нещо, ама то си знае  Joy

# 612
Тони, аз виках да дойда към Бургас да я изпера, тъкмо повод да имам  Mr. Green
Евана, доста майки във Фейсбук писаха, че мъниците са намалили количеството, а мен и педи ме предупреди, че от жегата е нормално. Иначе, лично моята беба не е намалила нищо  Peace
Мейбълин,  #Crazy Много бе! Вие до сега като не качвахте, дай сега 3кг наведнъж  hahaha Божидара суче, после изяжда 100мл, рядко не ѝ стига. Когато сме навън давам само АМ 170-180мл. Е вярно, че е мома де... Ти сега как процедираш? Кърмиш всеки път и после даваш АМ, или както мислеше да правиш няколко хранения само на кърма, няколко само АМ?
Кости,  gydi Губиш се нещо... Когато имаш време мини на отчет, да кажеш какво се случва с теб и Ивони  Wink

# 613
хе хе, все по-смешни стават бебчетата  Grinning
Мойта към всичко посяга, особено си дърпа ушите.
Ама по-яко е как пазарува. Във фантастико съм с нея, взела съм две-три неща и я държа в свободната ръка. А наща като награбила батерии и дъвки и като се залива от смях..... Joy

# 614
  • sofiq
Иначе днес докато го къпах си хвана пишката, ама така я размачка, че чак се притесних да не си причини нещо, ама то си знае  Joy
еи напражо ме уби бражо на момчето нашия за сега не я намира за интересна Simple Smileама има време а за яденето ние си сучем различно всеки път колко изяжда само той си знае а пуре хапваме към 40 гр днеска бяхме на морков ама си ядем през 3 часа 6-7 яденета имаме и неще да ги намалява

Общи условия

Активация на акаунт