Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 80

• 38 695
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Много е секси тук #Crazy

# 706
И тук  Embarassed

# 707
  • Варна
И тук  Laughing Laughing Laughing

# 708
Ах лелееееееееее, на Разпети петък такива приказки и...мисли...може, може Joy Joy Joy. Аз от половин час търся едно парче да ви върна малко в романтиката, ама......търсенето продължава Joy

# 709
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA

# 710
# 711
# 712
Ах лелееееееееее, на Разпети петък такива приказки и...мисли...може, може Joy Joy Joy. Аз от половин час търся едно парче да ви върна малко в романтиката, ама......търсенето продължава Joy

Ми т*ва не е ли романтика, Илиилинче?

# 713
  • Варна
 Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Цитат
ОТИват му бе слънце.... Peace 35 35 hahaha hahaha

Или, 4акаме и той да ни разпне, ама само с 4акането ще си останем... Laughing

# 714
Айде от мен едно изпълнение на Али мен лично много ми харесва...

# 715
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Цитат
ОТИват му бе слънце.... Peace 35 35 hahaha hahaha

Или, 4акаме и той да ни разпне, ама само с 4акането ще си останем... Laughing

Хахах айде пък и ти в сънищата всичко е възможно... зависи как го сънуваш/... smile3508  bath kiss

# 716
Първи сезон си е първи... PeaceСега малко патерица го играе...колко време и една целувка му свидеше....в общи линии голяма сушя... Peace

# 717
Първи сезон си е първи... PeaceСега малко патерица го играе...колко време и една целувка му свидеше....в общи линии голяма сушя... Peace

Абе да ти кажа да свърши нормално филма па ще си го преглеждам с кеф и първи и втори сезон... не,че ЗП като свърши лошо не го преглеждам редовно ама той ми е любимия филм.
Но тук се надявам на малко по добър финал. Да си го преглеждам с кеф  Heart Eyes

# 718
Диди, честита годишнина!  Hug

# 719
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Абе да ти кажа да свърши нормално филма па ще си го преглеждам с кеф и първи и втори сезон... не,че ЗП като свърши лошо не го преглеждам редовно ама той ми е любимия филм.
Но тук се надявам на малко по добър финал. Да си го преглеждам с кеф  Heart Eyes
Аз пък много не обичам да се връщам назад. Особено пък сериите с оня Фърат въобще не искам да ги видя повече. Много ме дразнеше той, много изкуствено го вкараха в сюжета, а и не ми звучеше плавдоподобно. Ама пък заради Кузи - знае ли човек. Особено както няма да има нов филм цяла година...

Общи условия

Активация на акаунт