Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 80

• 38 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна

Да не пропусна тази снимка, за "мокрите " сънища Laughing Laughing Laughing Mr. Green

# 721
Прави сте! Hug Намерих, каквото търсих, жалко че няма хубав клип. Дано ви хареса, слуша се на макс и с чаша твърд алкохол!      http://www.youtube.com/watch?v=uO8iYI2Fy9s    На мен ми е мноооого любимо Heart Eyes

# 722
Първи сезон си е първи... PeaceСега малко патерица го играе...колко време и една целувка му свидеше....в общи линии голяма сушя... Peace

Абе да ти кажа да свърши нормално филма па ще си го преглеждам с кеф и първи и втори сезон... не,че ЗП като свърши лошо не го преглеждам редовно ама той ми е любимия филм.
Но тук се надявам на малко по добър финал. Да си го преглеждам с кеф  Heart Eyes
ЗП-ще споделя само,че го изгледах целия и то докато чаках сериите на КГ....няма да го коментирам.... PeaceМоят филм е ТОЗИ,който сега гледам и който ме доведе при вас... Peace

# 723
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Първи сезон си е първи... PeaceСега малко патерица го играе...колко време и една целувка му свидеше....в общи линии голяма сушя... Peace

Абе да ти кажа да свърши нормално филма па ще си го преглеждам с кеф и първи и втори сезон... не,че ЗП като свърши лошо не го преглеждам редовно ама той ми е любимия филм.
Но тук се надявам на малко по добър финал. Да си го преглеждам с кеф  Heart Eyes
ЗП-ще споделя само,че го изгледах целия и то докато чаках сериите на КГ....няма да го коментирам.... PeaceМоят филм е ТОЗИ,който сега гледам и който ме доведе при вас... Peace

Съгласна съм тук сме за Севера и Юга Simple Smile И на мен не ми харесват сравненията защото нямат нищо общо двата филма...

А и се радвам,че си сред нас  Hug

От мен лека  1countingsheep че съм на работа утрре  Sick

# 724
И аз изгледах ЗП, докато чаках втория сезон на този. Обаче тук Киво е класи отгоре като игра!

# 725
Прави сте! Hug Намерих, каквото търсих, жалко че няма хубав клип. Дано ви хареса, слуша се на макс и с чаша твърд алкохол!      http://www.youtube.com/watch?v=uO8iYI2Fy9s    На мен ми е мноооого любимо Heart Eyes
Илинче....чакането си заслужяваше...благодарско мац....напаво ме прати при извънземните ... PeaceРадвам се,че накрая оправи посоките.... Joy Joy Joy

# 726
И аз изгледах ЗП, докато чаках втория сезон на този. Обаче тук Киво е класи отгоре като игра!
Аз мися,че това е неговата роля... PeaceЗАТОВА така му се получава... Peace

# 727
  • Варна
Или, много добро, улу4и моя вкус от раз Peace
Но мойте хора са Ronnie James Dio & Yngwie Malmsteen   superuu

Лудост4е, лека нощ!Мерси за снимките и клип4етата! Hug

# 728

newsm10  Мацки, пускам темата, че утре имам да боядисвам фабержета и да пека разни неща.

НОВА ТЕМА

# 729

Да не пропусна тази снимка, за "мокрите " сънища Laughing Laughing Laughing Mr. Green
Мисля си за синята шапка..????-сигурно ...щот е от "Лсвски"...???? Peace

# 730
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Иинче, браво, мацка! Обожавам Сантана и всякакви струни.

Сега ви казвам
 Лека нощ!,
 че утре ще ставам да меся козунаци.

# 731
  • Варна
Бой4е, аз пък мисля, 4е Киво си е баш Кузи и затова вси4ко му идва толкова естествено Peace

И тук много го харесвам Heart Eyes

# 732
Лека на всички Hug Hug Hug

# 733
  • Варна
Моми4ета, бързо из4езнахте, не из4акахте поне едно "мокро" клип4е за лека нощ Joy Joy Joy

# 734
Бой4е, аз пък мисля, 4е Киво си е баш Кузи и затова вси4ко му идва толкова естествено Peace

И тук много го харесвам Heart Eyes
ТОЧНО...нямам информация никва от преса,медии и прочие...,но усещането ми е,че той и в реалния свят някакси се доближява до герой си... PeaceИмам усещането,че няма нужда даже да влиза в роля.... PeaceТой си е в нея непрекъснато.. Peace

Общи условия

Активация на акаунт