ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 46 780
  • 769
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте ! Simple Smile Сънувах , че отивам на екскурзия с приятели и с най-добрия приятел в някакъв замък ни гони вещица и ние се уплашихме и се измъкнахме от нея 2 пъти като прескачахме ограда и скачахме по някакви стъпала.. Много странно беше накрая виждам всичките ми останалите приятели долу до входа и вещицата изчезва. Четох , че това значи , че ще преодолея опасност. Накрая като излизаме виждаме жена с куче която излиза и си помислихме и двамата , че тя се е преобразувала. Много странен сън.

# 361
Здравейте
Благодарности на Фрея  Hug
Ето го и следващия ми сън....Сънувам, че излизам на прозореца на кухнята и обръщайки се наляво виждам някакви наредени в редица огромни птици стоящи на прозореца ми. Стояха си там....не помня какви точно бяха, но май имаше орел сред тях и със сигурност бяла сова. Бяха около 5-6 на брой и бяха сякаш еднакви на ръст. Предполагам заради това, че обичам да снимам....отивам и взимам един фотоапарат да ги снимам и почвайки да ги снимам застанала на прозореца изведнъж сякаш се понесох във въздуха и заставам срещу тях във въздуха и ги снимам. След това има част която не помня от съня и следва, че трябва да спасявам някакви животни /може и да бяха въпросните птици/ от някакви лоши хора. Отивам и взимам от един огромен хамбар със жито мъничко и го слагам в единия си джоб...обръщайки се да отивам при животните виждам един обор с крава и теленце. Отивам и почвам да храня някакви животни....мисля, че бяха пиленца. След това някаква борба с лошите и спасяване на животните, които вече бяха прасе и разни други. Най -интересното ми е какво правеха тези птици на прозореца ми?

# 362
  • В един копнеж!
Как да разбирам сънуването на числа, дати?
 Тази нощ сънувах 03,07,2014 година, получих го като смс на телефона си. Едва ли ще го свържа нещо и нещо ще се случи след около година, защото много отдавна сънувах датата 24.10.2010 г. пък тя мина и замина, и нищо не се случи.

# 363
Freya - Сънувах, че ми дават бебе буквално във ръцете ми го слагат '' уж'' само за малко, но аз се притеснявах
да не го изпусна, защото ръцете ми трепереха и го върнах  след което отидох във някакъв увеселителен парк и
същите хора които ми дадоха бебето бяха там , не ги познавам, но започнаха да говорят за мой   случки
все едно сме били първи дружки  ooooh! 

# 364
Здравейте,  можете ли да се опитате да разгадаеш моя сън?
Сънувах починалата си баба (почина преди повече от 10 години), до сега съм я сънувала няколко пъти но смътно и за малко. Но този път седяхме една срещу друга и си говрихме. Още като влезнах в стаята й тя ми вика "еее отдавна не сме се виждали, 3-4 месеца". (аз наистина не съм ходила на гроба, може би от 3-4 години). Аз ядях пиле с ориз й я подкних да си вземе, а тя ми каза, че такова не яде. А ядеше една пита хляб. Аз опитах и от питата, но беше някак си сладка. После й казах "Бабо, аз съм бременна" и тя ми вика "знам". (аз наистина съм бременна края на 3ти месец).
След малко чувам майка да идва и казвам " а, майка се връща от работа" (те е пенсионер от 1-2 г.).  И тя седна при нас и си говорехме, че ще ходим при другата баба на село за празниците. Следващия ден беше мисля, че Бъдни вечер или Коледа. По едно време погледнах през прозореца и долу имаше някакви котенца.
И общо взето това май беше. Много ще съм ви благодарна, ако се опитате да разгадаете съня ми. За първи път я сънувам и си говорим . Тя иначе много ме обичаше, отгледала ме е. И аз много я обичах.

едит: сега погледнах 1ва страница , че поста ми не е бил за тук.

# 365
gitadam, хлябът специално за България е много важен символ. Свързва се с живота, благополучието, изобилието, традициите, бъдещето на поколенията, неизменна част от народни обреди, ритуали, обичаи. Сънят може да е знак за благополучие, израз на задоволеност.
skorpionas, може да се тълкува като реална неприятност, друг вариант е вещицата да олицетворява твой страх. Като цяло сънят най-вероятно е провокиран от стрес, уплаха, притеснение за последици, рискове и т.н.
Киковица, като цяло птиците символизират свобода, щастие, неудържим порив, бързина, стремителен напредък, вести. Това,че са били големи може да се отнесе до привличането на повече внимание, увеличаване важността и смисълът им.
Спасяването само по себе си може да е плод на чувство за вина, че наяве в даден случай не си направила повече, неудовлетвореност от свършена работа. Също така морални устои, отстояване на принципи и не на последно място майчин инстинкт и покровителство.
Талисман, щом е цяла дата не виждам какво друго би могло да е освен дадената дата. Ако работиш с много числа, спазваш стриктни срокове/часове и т.н. е нормално да сънуваш цифри.
elichka_vangelowa, може би имаш нужда от уединение, отдих, почивка.
-True Blue-, според мен сънят е с положителна насока и цел успокоение, вътрешен мир. Съзнанието често се "обръща" към образи на близки починали хора, когато има нужда от дадена емоция наяве.

# 366
Здравейте мами Simple Smile Чудех се доста дали да Ви питам за съня си, ами реших се Simple Smile Сега съм си отворила да Ви чета и назад Simple Smile
 Та сънувам аз, че бързам да излизам. Ще ходя на някаква екскурзия и бързам да хвана автобуса. Слизайки пред блока на пейките стои баба ми (покоиница е) До нея все едно имаше замъглена стена и там стояха други хора. Някаква жена в черно облечена но само силует се различаваше. Останах с чуство, че това са други роднини. Та баба беше ядосана, рошава мръсна. Държеше камшик, но на края му имаше кукичка като на въдица. Беше буквално бясна. Казваше ми " така е свикнал цял живот, а за нея тръгнал да ми се жени " В този момент пред мен мина сестра ми. Беше с кафеви и бежови дрехи, стари. Прегърбена и тъжна беше. Държеше вързоп. Осъзнах, че съм си забравила паспорта и хукнах с нея. Беше ме страх от баба. Зная, че е дълъг съня, но се опитвам да го опиша подробно. Рядко сънувам, но дано е бил "празен сън" Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 367
  • София
Добро утро,
искам да питам преди 12 ч или след това се споделя сън. Ако е хубав какво , докога и , обратно, ако е лош пак?

# 368
Здравейте да споделя и аз какво сънувах.
Сънувах, че карам кола, но нямаше ключ за нея. Въпреки всичко колата потегли и аз карах. Вървеше бавно,сякаш по енерция, но ....вървеше. Даже изкачи един лек баир. След това се появи моят любим и каза, че има ключ и се качи при мен тръгнахме пак, но сякаш мотора и не работеше, но пак си вървеше....Ключа май не стана..и потеглихме пак, само, че на зад, по предния начин(сякаш по енерция). Сед това след един завой пак си тръгнахме на пред. За момент колата щеше да спре, но.....не спря и продължихме да караме. Като цяло бяхме усмихнати и се чувствахме щастливи:)
Какво трябв ада означава този сън? newsm78     bouquet    Hug

# 369
BeyondTime, да ти се е случило напоследък нещо неприятно? Баба ти се явява, като съдник и наказващ образ, може да се тълкува както за чувство на вина, така и за реално огорчение от твоя страна. Сестра ти изразява тъга, болка, тежест, трудност, тя също може да олицетворява част от теб или чувство на вина наяве. Сякаш нещо не е наред у теб самата или го усещаш в околните, затова питам дали нещо се е случило за да провокира подобна нападателна реакция на съзнанието ти.
GERBER, никога не съм робувала на тези убеждения и често, да не кажа почти винаги, съм си разказвала сънищата, било то лоши/хубави/неутрални, преди обяд, според мен това е просто суеверие и няма значение в колко часа ще споделиш даден сън.  Peace
*Tetida*, шофирането на сън символизира контрола в живота ти наяве. Инерцията, с която сте се движили би могла да символизира рутината в ежедневието, навици, еднообразие, консерватизъм, ограничена рамка на действие. Ключа за колата е и търсеният "код" за отключване на разнообразието, промяната, напредъка в живота ти. Усещаш подкрепа (приятеля ти символизира помощ) и може би в този процес се чувстваш добре и спокойна наяве. Но вътрешно знаеш,че това е просто преход и "колата няма да върви напред сама много дълго". Аз така го разбирам този сън Peace

# 370
Много ти благодаря Фрея. Аз също потърсих в нета инфо за карането на кола и като цяли ми стана ясно, че не означава нещо лошо Simple Smile Даже пишеше, че е успех Simple Smile
  bouquet   bouquet   bouquet

# 371
Фрея на последък нищо конкретно. Освен, че преди да почине ни събра всички и си подаде жената. Приготвила си беше даже дрехите, одеалата  Sick Но аз бях на работа и й отказах за събирането. След няколко дни почина. Освен, ако това ме мъчи и подсъзнателно. Благодаря ти  Hug

# 372
Снощния ми сън е:мъжът ми(с които нямаме брак) ми подарява брачна златна халка,но на мен ми е много голяма.Аз започнах да недоволствам ,че пак е избрал размера на майка си и мисли само за нея(което до някъде е така в действителност-мамино синче).Имаше и други работи ,но това се е запечатало в главата ми.

# 373
Запис и от мен да следя интересната тема  Hug

# 374
BeyondTime, ами най-вероятно с това е свързано...
ell_ell, действителните мисли са причина, точен и ясен сън.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт