ДА СИ РАЗТЪЛКУВАМЕ СЪНЯ - 5

• 46 781
  • 769
  •   1
Отговори
# 405
Много гаден сън сънувах.Уж минах през някакъв двор с калдаръмени алеи,и в страни от него гробища и река покраи тях.Бяха пълни с хора и повечето гробове бяха отворени и ковчезите покрити с бели чаршафи.Те се падаха някъде по надолу,а аз ги гледах отгоре и ме побиваха тръпки.

# 406
emi_5rova, според мен сънищата ти изразяват някакъв твой страх/страхове, типично човешки и толкова силен, като страха от смъртта. Също така смъртта насън може да символизира края на някакъв процес/период/етап. Настъпването на някаква промяна за теб, която е непозната и те плаши. Страх от неизвестност, несигурност. Може да е свързано с чувство на самотност, изолираност, липса на подкрепа и защита.
At Night, сънят ти изразява твоите романтични наклонности и желание за споделена любов. Хубаво е да помним сънищата, които ни правят щастливи, за да се зареждаме с положителна енергия чрез тях наяве.
fitblond, няма за какво  Hug
ell_ell, може би картините от съня символизират преминаването през труден период наяве, с много неприятни емоции. Може да се свърже и с усещане за самота.

# 407
Благодаря Фрея,може би е така в действителност.
Мен ме притесняваше факта,че като отворих един съновник в нета ми пишеше за гробища,че скоро ще съм на погребение.Въпреки,че от както съм тази тема не ги чета,защото твоите тълкования са били винаги вярни и точни,нямах търпение и погледнах.
Огромни благодарности,за труда ,които полагаш ,за да я има тази тема   bouquet

# 408
ell_ell и аз благодаря  Hug В съновниците обикновено значенията на нещата са в двете крайности, прекалено опростени и противоречиви често пъти. За да се разбере един сън е нужно освен символиката на елементите от него, да се имат предвид и контекста на съня, какво се случва, мислите и усещанията по време на съня и др. такива фактори. Всяко съзнание интерпретира образите по различен начин, най-общо се припокриват и си приличат, но всичко зависи от личната гледна точка.

# 409
Благодаря ти много за изчерпателното тълкуване Фрея   bouquet

# 410
Здравейте! Включвам се с един странен сън, който сънувах преди няколко нощи - не ми дава мира. Имаме една съседка, бяхме ужасно близки с нея, докато не се скарахме ужасно в един момент. Настана грозна картинка, в подробности няма да влизам. Сънувах нея, че ни е направила магия. Не знам точно как се озовахме заедно двете в нашия двор и я накарах да ми покаже къде е скрила там онова вързопче, с което се прави магията. Тя го извади от едно място до оградата. Мястото в действителност не е такова, каквото го сънувах, там няма как да е заровено каквото и да е, най-малкото там се намира кучето ни.
Дали да се притеснавам от разни там магии и тем-подобни.. Не знам дали вярвам дори в такива неща. Знам само, че вярвам в енергиите, които хората си обменят. Лошите, добрите енергии - в тях вярвам, дори понякога усещам влиянието им. Вързопче не знам дали бих се навила да търся - не мога да обърна целия двор, цялата къща, абсурд е просто.
Благодаря предварително!  Simple Smile

# 411
September, според мен сънят е плод на остатъчни чувства от реалното ви скарване, а не предизвестие за направена магия. Магията насън може би олицетворява влиянието и над теб наяве, както сама спомена и от енергийна страна.

# 412
Ще разтълкувате ли един сън от изминалата нощ - незнам предстои ми ходене на море и сънувах че ми идва МЦ, обилен , макар че никога не ми е бил такъв и си спомням че в съня си си сменях превръзката и засега повече нямам спомен  Embarassed

# 413
Ще разтълкувате ли един сън от изминалата нощ - незнам предстои ми ходене на море и сънувах че ми идва МЦ, обилен , макар че никога не ми е бил такъв и си спомням че в съня си си сменях превръзката и засега повече нямам спомен  Embarassed
Ами не мисля,че означава нещо кой знае какво, по-скоро обичайните ежедневни опасения.

# 414
Благодаря, Freya! Дано е така, във всеки случай не мисля да се занимавам с разваляне на каквото и да било.  Confused

bouquet

# 415
  • Sofia
Запис и от мен.

Аз често сънувам числа в сънищата си, без да ги свързвам с конкретни неща в живота си. Преди години бях сънувала, че ме настаняват в хотел и се чудят дали да ми дадат 126 или 128 стая. Дълго време се чудех какво означават, мислех дали на са дати (например 12 юни или 6 декември), но така и не разбрах. Минала седмица, вече 4 години по-късно, пак сънувах, че съм в хотел и ми казват, че стаята ми е 163. Дали имате идеи какво може да означава този сън?

Другото, което сънувам (и то често), че се возя с асансьор. И постоянно или срещам някого там, или търся някакъв етаж, който не мога да намеря, или просто се водя и слизам на  етаж, чийто номер ясно си спомням. Последно беше 11 етаж. Така и не мога да разбера защо сънувам толкова често числа  Thinking

# 416
Сънувах че с мъжа ми ще сключваме брак отново.В съня си бяхме женени и пак щяхме да се женим .Аз обличах роклята си същата от първия път,нещо все не пасваше...имаше и две момиченца които исках да облича с шаферски рокли ,обаче не ми разрешиха.Тръгнах сама към ритуалната зала ,закъснявах ...Не можех и да се кача в колата си ,защото имаше някакви хора около нея и беше натрупана с нещо....Обадих се на мъжа ми ,че не мога да тръгна и той дойде да ме земе ....и детето ме събуди Laughing
 Има ли нещо за разтълкуване или просто съм си сънувала глупости Rolling Eyes

# 417
Здравейте!   bouquet

Сънувах много интересен сън, бих се радвала ако Фрея намери време да го разтълкува  Hug  Значи тръгвам с колелото към стадиона за да бягам. И така обиколих целия град с колелото. Стигнах до стадиона, но не бягах, защото имаше прекалено много хора и ме беше срам. След това си тръгнах, но минах по път с много стълби надолу. Тогава видях една жена с дете и една стара жена, която твърдеше, че е врачка. Тя хвана ръката на жената и й каза, че има семейство(нещо такова беше), след което жената каза, че е разведена. Тогава гледачката почна да предсказва, че ще го види след 3 месеца и друго не помня. Аз се заслушах и я помолих да  гледа и на мен. Тя хвана ръката ми и каза"Миналото си остава в миналото. Бъдещето предстои". След което не каза нищо повече, а аз очаквах да продължи. После ме попита дали познавам една жена от града на име Веска (тя също е гледачка и съм ходила при нея), защото трябвала да плати някаква сметка Simple Smile Аз казах, че не знам къде живее и си тръгнах...обиколих отново града с колело и се прибрах.

# 418
Здравейте.
Чета ви понякога.
Интересна ми е темата...
Напоследък се чувствам неспокойна, но не това е важно тук.
Предната нощ сънувах странен сън. Очаквах бебе, но не бях бременна, стаята някак беше станала по-голяма и имаше място до леглото, аз обяснявах как това ще е мястото за леглото на бебето.
Сънят беше по-дълъг, но това помня.
Моля ви, ако имате идея за тълкуване, ще се радвам
Прекрасна вечер! Simple Smile

# 419
  • в Низината
Снощи сънувах много объркан сън..На някакъв склон има нещо като беседка, но полуразрушена. В ъгъла на беседката има стол, на който е оставен кожух. Прелитат някакви падащи звезди, които обаче са като снаряди и рушат всичко наоколо. Сядам върху кожуха, който знам, че е на майка ми и паля цигара. После се появява баща ми, който ме пита дали може да прегърне някакво момиченце. На покрива на беседката има друг кожух, също на майка ми, който вятърът бута в краката ми. Минават някакви полицейски коли и една от тях блъска моята кола. Тръгвам да я местя, но угасва на склона и се налага да я карам назад, но колата не иска да запали. Виждам, че няма къде да я паркирам, защото всичко е наводнено. Освен това се притеснявам и за кожуха, и за това момиченце, което вътрешно усещам, че е мое дете, но всъщност не я познавам.

Общи условия

Активация на акаунт