СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 365
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
А и от опит да кажа - може и да се натоварват децата в 7 клас повече отколкото през други години, но при добра организция остава  време и за допълнителни занимания -спорт, рисуване, пеене.. Peace

Абсолютно е така! Peace
Не схващам спора за какво е наистина. newsm78Всеки да си реши за неговото дете и никой няма право да размахва пръст на другояче решила майка за нейното си или пък присмехи разни тука да витаят,айде нЕма нужда. Whistling
Обаче споменавате ,че крият родителите,че децата им ходят на уроци и школи и мисля,мисля и не мога да измисля за какъв го правят?! hahaha

# 136
И аз съм се замисляля ,защо се крие допълнителната подготовка-според мен,за да "блесне" детето със способности.В интерес на истината съм срещала деца ,които наистина са много надарени,но не знам защо точно техните родители,все са падат скромни хорица,необсъждащи таланта на потомството си.

# 137
или за това или за презастраховка от евентуален неуспех на изпита

# 138
  • София и там където не се пуши
То това няма как да се крие, все пак се виждат децата къде ходят кога контактуват, самите те си казват, та моите познати, които казват, че не ходят, наистина не ходят.

# 139
Имам далово -празнично предложение-да са съсредоточим в почивки или подготовки ,че скоро ще се атакува "зветният връх" Wink
Задължително трявба отговорът да е "Ура!". Joy Joy Joy

# 140
Имам далово -празнично предложение-да са съсредоточим в почивки или подготовки ,че скоро ще се атакува "зветният връх" Wink
Задължително трявба отговорът да е "Ура!". Joy Joy Joy
hahaha
ние днес активно почиваме, утре малко тестчета, после пак почивка-и така, през ден, че да не ни е скучно Wink
Скрит текст:
п.п.минахте ли под масата  Grinning

# 141
Скрит текст:
само под няколко теста минахме Laughing

# 142
Ние под маса.

# 143
  • my own world....
Зарежете БЕЗСМИСЛЕНИТЕ спорове и си поиграйте ако искате с това: http://ap.nms.bg/

# 144
  • София, Младост 2
Три дена ме нямаше и вече сте навъртели 10 страници - явно скоростта ще се забързва, колкото повече наближават изпитите Laughing

Моето чадо продължава да не е впечатлено от това, че след няма 3 седмици е на изпити... добре, че госпожата по БЕЛ праща през няколко дена инструкции какво да се преговаря, въпроси за отговор свободен текст и допълнителни тестове, та поне това наваксва.

С математиката съм се предала - казала съм да се решават по 20 задачи, дала съм тестовете от госпожата му и каквото-такова...

# 145
  • my own world....
20 дни преди последния изпит... обратното броене може да започне сега...

Моята също не се вълнува особено, че времето за подготовка изтича с всяка секунда... Тя си е избрала училище и твърди, че ще влезе там и туйто...

# 146
Зарежете БЕЗСМИСЛЕНИТЕ спорове и си поиграйте ако искате с това: http://ap.nms.bg/
Thinking интересно, но за провинцията няма  Cry

# 147
  • my own world....
И на мен ми е интересно, но си чакам администратора на компа, за да мога да инсталирам приложението и да си поиграя...че ми е орязал правата  Crossing Arms Само за София ли е... не знаех.

# 148
  • София
Дами, утолете страстите:) Насладете се на най-хубавия празник - Възкресение Христово:)
Пожелавам ви, то да присъства в целия ви живот, да бъде с децата в най-важните им моменти и не само тогава. Всичко ще е ОК:) Весели празници  newsm51

# 149
ganis   bouquet , ама питай днес вместо децата да почиват и да празнуват в неделя и понеделник , колко теста са им подготвили  Joy .

Общи условия

Активация на акаунт