СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 437
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Честито Възкресение! С пожелание за здраве и късмет!

# 196
  • София
Честито Возкресение!  bouquet
Най-после намерих групата на кандидат гимназиалните родители! Hug
Малката ми дъщеря е 7-ми клас и сме в трескава подготовка. Голямата ми дъщеря е в 9 ФЕГ - 11 клас. Ще се радвам, ако бъда полезна на някого с нещо.

# 197
  • София
Миленски, моля за повече инфо за Положението във ФЕГ. Синът ми е с амбиции за първа немска, но имаме интерес и към ФЕГ. Благодаря.

# 198
  • София, Младост 2
За нас ФЕГ също е второто желание - така че и аз бих се радвала на съвременни впечатления от гимназията, учителите и подготовката Hug

# 199
  • София
Миленски, моля за повече инфо за Положението във ФЕГ. Синът ми е с амбиции за първа немска, но имаме интерес и към ФЕГ. Благодаря.

Френският е доста труден език, но деца с добра памет и мотивация, по мое мнение могат да го научат в 9 ФЕГ, без да взимат частни уроци. Някои взимат частни уроци, за да изкарат по-висока оценка за дипломата или повече точки за сертификатите по езика. Тези сертификати важат за цял живот, в цял свят. Щом повече от половината деца си взимат нивата навреме, значи са добре подготвени.

# 200
  • София и там където не се пуши
http://npmg.org/2013/04/27/xx-%D1%81%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B5%D0% … 0%B8%D0%BA%D0%B8/

Ето ви още една възможност за математиката в НПМГ

# 201
  • София, Младост 2
Френският е доста труден език, но деца с добра памет и мотивация, по мое мнение могат да го научат в 9 ФЕГ, без да взимат частни уроци. Някои взимат частни уроци, за да изкарат по-висока оценка за дипломата или повече точки за сертификатите по езика. Тези сертификати важат за цял живот, в цял свят. Щом повече от половината деца си взимат нивата навреме, значи са добре подготвени.

Аз за езика притеснения нямам, от личен и професионален опит знам как се учи в езикова гимназия.

Някак повече ме интересува доволни ли сте от останалата част на образованието - учителите по предметите и цялостната подготовка. Освен това - как се чувства детето в гимназията и как ти като родител преценяваш средата и съучениците, въобще някак повече и чисто емоционалният момент ме вълнува, колкото и ужасно субективен да е и да си важи само за твоето дете.

# 202
 Мили дами, ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ![/

С пожелания за мъдрост и търпение за вас , здраве,кураж и дръзновение за дечицата ни!

# 203
  • София
Мили дами, ХРИСТОС ВОЗКРЕСЕ![/

С пожелания за мъдрост и търпение за вас , здраве,кураж и дръзновение за дечицата ни!
да добавя и на нас здраве и сили на всички - майки и деца да издържим  Hug

# 204
  • my own world....
Честит имен ден на всички именици днес!
Гергана, Ганка и Галя и разбира се Георги - всички да сте живи и здрави!

# 205
  • София
Честит имен ден на всички именици днес!
Гергана, Ганка и Галя и разбира се Георги - всички да сте живи и здрави!

Присъединявам се към пожеланията!  bouquet

# 206
Честит празник на всички именници!
Бъдете здрави, щастливи и целеустремени, заобградени от много любов и верни приятели!

# 207
  • 1st floor
Влизам да почерпя. И аз празнувам днес! Айде, кой каквото обича  Mr. Green :

# 208
Честит празник на всички именяци! Пожелавам ви много здраве, късмет и благоденствие!    bouquet

# 209
  • Майничка
Почерпка и от мен:
Скрит текст:

Едно питане към родители, чиито деца ще се явяват или са се явявали на изпит за проверка на способностите по изобр.изкуство - помолиха ме да потърся какви теми са се падали последните години, а идея нямам къде мога да открия подобно инфо. Ще бъде много благодарна за подсказка или идея! Hug

Общи условия

Активация на акаунт