СЕДМИ КЛАС - 14 тема Великденско-ваканционна!

• 26 460
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Привет!Раздвижихме се нещо! Wink
Днес са били 12 деца в клас.Моя иска да си ходи на у-ще,защото неговите приятели ходели. Simple SmileИ ще ходи,щом иска,той има тежката дума в момента.
Днес са му казали резултата от класното по мат.,което е било 1ви модул,62 т.Ха дано толкова има и на изпита. Peace
По БЕЛ се е издънил и е с 5ца,но всичко е под контрол както се казва.Днес пък си е заслужил 6ца и утре ще представя и Ниагара по желание,абе учене до дупка в последните дни.

# 601
  • Вече на светло в София
Привет, дами. Сайтът на НПМГ не зарежда. Искам да попитам известни ли са датите за изпитите им. Интересуват ме математиката и географията.
В справочника пише - география -04.06

# 602
Привет, дами. Сайтът на НПМГ не зарежда. Искам да попитам известни ли са датите за изпитите им. Интересуват ме математиката и географията.

Математиката е на 02.06.2013г

географията е на 04.06.2013

# 603
И аз не мога да схвана тактиката със сложните класни и контролни баш преди изпита, струва ми се, че имаха нужда от повече самочувствие предизпитно, а не от сеч.
Сигурно за да им се види после лесен изпитът.  Thinking

# 604
  • I want it all and I want it now.
Браво, Деси   bouquet

При нас имаме проблем почти целият клас по биология.
Масово са с ниски оценки.

Добре ,че няма да кандидатства с този предмет.

# 605
Аз тъкмо бях решила да не  спирам мойта дъщеря от училище и тя  започва да се разболява-боли я гърло и има хрема . Sad
Сега по принуда си е вкъщи. Дано не се влоши точно за изпитите. Praynig

# 606
  • София
И при нас тази седмица само контролни и класни. Днес -по история и география. Ще шашнат децата. Трябваше да ги разпределят равномерно през срока, а не всичко накрая.

# 607
  • София
Аз тъкмо бях решила да не  спирам мойта дъщеря от училище и тя  започва да се разболява-боли я гърло и има хрема . Sad
Сега по принуда си е вкъщи. Дано не се влоши точно за изпитите. Praynig

nezito, давай вит.С ooooh! Има вирус някакъв, вкъщи малката е с ангина, но дъщеря ти е голяма и ще се справи до вторник Hug

# 608
  • София
с тези приказки за проблеми по биология ме подсещате да проверя бележника на детето какви оценки има.

# 609
Много недомислено е това с контролните по разказвателни предмети. Сякаш не могат да изчакат седмица докато отминат изпитите на децата. Моят син не е казал за подобна практика в тяхното школо, но като ви чета  се възмущавам страшно.
Днес след училище са имали разясняване на процеса на провеждане на матурите, а състезанията по български и математика които ще се проведат утре и другиден и са изцяло съобразени с формата на НВО ще са направени с трите плика - демек, децата ще отиграят ситуацията предварително. Ако наистина е така, от много време насам за първи път ще си помисля нещо хубаво за нашето училище.
Иначе в клас тече усилен преговор по математика и български, а това е начин децата които са наясно в материала да  затвърдят или повишат оценките си.
За голямо мое учудване във вторник, 21-ви следобед синът ми е на курс по математика. От друга страна - какво пък толкова, той редовно комбинира пробни с курс, така, че и вторник ще е ден като много други - напрегнат и уморителен. Сама си давам кураж и се настройвам за дните на матурите - да не се шашкам, а да съм спокойна и трезва, за да не предам на детето напрежението си. Той е видимо спокоен, поприключва сборниците, прави последни пробни, готви домашни - нищо различно, само дето работи много повече от обикновено. И най-интересното - по свое желание!

# 610
Ето нещо подходящо за седмокласници:

"Как-то раз в школе Дарье Донцовой (тогда еще Агриппине Васильевой) задали написать сочинение на тему «О чем думал Валентин Петрович Катаев, когда писал повесть «Белеет парус одинокий». Катаев часто бывал в доме родителей писательницы, и она попросила его о помощи. В результате будущая писательница получила двойку. А в тетради учительница красной ручкой начеркала: «Катаев совсем не об этом думал!"

Joy

http://bookmix.ru/authors/index.phtml?id=354

# 611
  • София и там където не се пуши

Трябва да си рестартират сървъра явно (утре ще имат, като видят) , но тук http://www.facebook.com/npmgsofia?sk=app_208195102528120&app_data имат също цялата информация

# 612
  • София
Благодаря.  coconella пусна инфо за НПМГ в пощата.

# 613
  • Бургас
Нези,остави го детето ден-два в къщи да се оправи.

Тез учители сега ли решиха да си пуснат контролните? Close

Момичета,нали от 9 и 30 започна изпита?
Служебни бележки нямаме още,но излезоха гнездата в Бургас.

# 614
  • Варна
От 10.00ч е изпита.Предполагам в 9.30 трябва да са там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт