Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Фейса е просто виртуално копие на реала в живота.
Хора и неща-всякакви. Thinking
Място за изненади винаги си мисля-че няма, ама и аз оставам като втрещена понякога... #Crazy

Рая,  Grinning
Скрит текст:
Туитър ми е доста непозната зона /не ползвам тази соц. мрежа/ затова питам...какво като се направи този тренд?

Иначе и аз бих казала чудесно-разбирам, че е нещо хубаво,  Peace  yes  ама какво точно?

Четох скоро в темата това-онова за тези трендове, ама не ми стана ясно... newsm78

# 586
Марги,
Скрит текст:
Тренд означава Топ Тема. Когато много хора се съберат и започват да пишат за дадено нещо, в случая за Чаатай, то става Топ Тема и се вижда от всички потребители в туитър.
Това е един начин на феновете в тази соц. мрежа да покажат колко държат на идолите си.  Peace

# 587
  • У Диспансера ...♥♥♥
Абе Ирче, защо не свиркаш, че ти трябват преводи за 44 епизод, имам доста и, ще ти ги пратя.
newsm51 newsm51 smile3525 Наде,благодаря Hug

# 588
Нова снимка на Хазал от туита  Grinning

# 589
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Лудостче, Hug
Аз Левент много го харесвам и гласът му е много приятен, но Левент е собственост на Невито.
 Joy Joy Joy

Е тука не съм много убедена в това... Laughing  Joy
Той одавна си е мой  Peace  Crazy

# 590
Здравейте Hug Hug Hug

Благодаря за всичко в темата  bouquet  bouquet  bouquet

Ирка честити гащи Laughingстарите бяха супер а тези тц Laughing

Хубава вечер Hug

# 591
  • У Диспансера ...♥♥♥

Поздрав момичета Наде,Габи,Веселка Hug Hug Много бързо се отзоваваха на моята молба Hug

# 592
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравейте Hug Hug Hug

Благодаря за всичко в темата  bouquet  bouquet  bouquet

Ирка честити гащи Laughingстарите бяха супер а тези тц Laughing

Хубава вечер Hug
Ренка Hug не ми ли ги харесваш smile3534 пак ще ги сменя след време,тука да погледаме как спортува момчето,за да може да им отупва прахта после Mr. Green

# 593
Привет на всички които се включват в темата към момента! Hug

Марги,
Скрит текст:
Тренд означава Топ Тема. Когато много хора се съберат и започват да пишат за дадено нещо, в случая за Чаатай, то става Топ Тема и се вижда от всички потребители в туитър.
Това е един начин на феновете в тази соц. мрежа да покажат колко държат на идолите си.  Peace

Рая, благодаря!  bouquet

Новината за която имаше новина, че е отречена/ за съвместен проект/ сега пак във фейса... newsm78
Иди разбери на кого и какво да вярваш !?! Crossing Arms

Новината:
Скрит текст:
ВАЖНО-ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!!
В ТУРСКИТЕ МЕДИИ ОФИЦИАЛНО БЕШЕ ОБЯВЕНО,ЧЕ ЛЯТОТО ТАЗИ ГОДИНА МУРАТ ЯЛДЪРЪМ-ПОЗНАТ НИ ОТ "ГОРДАТА АСИ" КАТО ДЕМИР И САВАШ ОТ "ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ",КОЙТО СЕ ВЪРТИ В МОМЕНТА В ЕФИРА НА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ОТ 12:00 ЧАСА И ХАЗАЛ КАЯ,КОЯТО Е ИЗВЕСТНА В БЪЛГАРИЯ ОТ УЧАСТИЕТО СИ ВЪВ ФИЛМИТЕ "АНГЕЛ ПАЗИТЕЛ"-КАТО ЙОЗГЕ,"ЗАБРАНЕНИЯТ ПЛОД"-КАТО НИХАЛ ЗИЯГИЛ И "ОГЛЕДАЛЕН СЯВТ"-КАТО ФЕРИЯ ЙЪЛМАЗ,КОЙТО ГО ГЛЕДАМЕ В МОМЕНТА ПА БТВ ОТ 20:00 ЧАСА,ЗАПОЧВАТ СЪВМЕСТНО УЧАСТИЕ ПО НОВ ТУРСКИ ПРОЕКТ-СЕРИАЛ,В КОЙТО ДВАМАТА ИЗВЕСТНИ АКТЬОРИ ЩЕ ИГРАЯТ ГЛАВНИТЕ РОЛИ.ТЕ ВЕЧЕ СА ПОДПИСАЛИ ДОГОВОРИТЕ СЕ,НО ВСЕ ОЩЕ НЯМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ИМЕТО НА НОВИЯ ПРОЕКТ ОТ КОГА ТОЧНО ЗАПОЧВАТ СНИМКИТЕ!КОГАТО РАЗБЕРЕМ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ПО НОВИЯ ПРОЕКТ С УЧАСТИЕТО НА МУРАТ ЯЛДЪРЪМ И ХАЗАЛ КАЯ ВЕДНАГА ЩЕ ВИ УВЕДОМИМ И СЪЩО ТАКА ДА СЕ НАДЯВАМЕ,ЧЕ НЯКОЙ ДЕН И НИЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ГО ГЛЕДАМЕ И ДА СЕ НАСЛАЖДАВАМЕ НА ДВАМАТА КРАСИВИ И ТАЛАНТЛИВИ АКТЬОРИ! Simple Smile ♥ ФЕМИР ♥
Източник:
Спокойна вечер за всички!  Hug

# 594
  • в подножието на планината

Ех, тези фенове пак са подкрепили Чаги в туитъра... Grinning Браво!  smile3501

Клоди, Hug Наде, Hug

Ирка, да са ти честити новите гащи! Hug

# 595
  • Варненска клюкарка

Не цитирах снимката, защото не знам, коя е иконата за скрития текст  newsm78..... сякаш е поотслабнала, или така ми се струва... и бузите и ги няма- сигурно ли е, че е нова?
Вижте, какви са тапи всичките мъже около нея-като се има предвид нейния ръст  Crazy

# 596
Тия хич не им вярвам PeaceКато са питали Мурат той се е изненадал Laughing

Ирка Hugноси си ги със здраве Heart Eyes

Илда Hug

# 597

Не цитирах снимката, защото не знам, коя е иконата за скрития текст  newsm78..... сякаш е поотслабнала, или така ми се струва... и бузите и ги няма- сигурно ли е, че е нова?
Вижте, какви са тапи всичките мъже около нея-като се има предвид нейния ръст  Crazy

Скрит текст:
Ами незнам дали е нова но Хазал преди 10 -15 мин я е качила в туита а и аз не съм я виждала така че сигурно е нова  newsm78

# 598
  • In a surreal moment!
Emir Sarrafoğlu - Bu Gece Beni Düşüneceksin  - Ти ще мислиш за мен тази нощ (ъхъ...и не само аз Joy)

# 599
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:

Поздрав момичета Наде,Габи,Веселка Hug Hug Много бързо се отзоваваха на моята молба Hug

Мерси за поздрава, Ирка Hug

Ето и от мен нещичко

Их, нещо не ще да се вкарва във video, затова е просто линк Grinning

Общи условия

Активация на акаунт