Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 87~

• 37 700
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • в подножието на планината

Едно клипче на Диди...не съм го гледала до сега... Heart Eyes

# 601
  • София
Здравейте на всички  Hug Hug Hug Hug

И аз видях в туитър,че нещо се туитва и да не остана по-назад и аз туитнах ето това нещо "2 years for #AdiniFerihaKoydum and People aren't forgetting it till now Simple Smile #HazalCagatay Cagatayla BirReklamFilmi"
само някой може ли да ми преведе за какво става въпрос, турската част само,че тоя гугъл преводач  ooooh! английската нямам проблеми  Mr. Green  Hug

Ами дано да се снима и Хазал в нов сериал бих го загледала,ако го намеря с превод, снимката и аз я видях и мисля,че е нова  Thinking

# 602
# 603
  • в подножието на планината
И аз видях в туитър,че нещо се туитва и да не остана по-назад и аз туитнах ето това нещо "2 years for #AdiniFerihaKoydum and People aren't forgetting it till now Simple Smile #HazalCagatay Cagatayla BirReklamFilmi"
само някой може ли да ми преведе за какво става въпрос, турската част само,че тоя гугъл преводач  ooooh! английската нямам проблеми  Mr. Green  Hug

Hug" Хазал, Чаатай, Една реклама с Чаатай"- това пише на турски... Peace

# 604
  • София

Hug" Хазал, Чаатай, Една реклама с Чаатай"- това пише на турски... Peace

Сега ми стана ясно  Mr. Green явно за реклама говорят  Mr. Green много е гадно така като нищо не разбираш обаче  ooooh! мерсиии  Hug Hug Hug

# 605
# 606
Добра вечер, момичета Simple Smile

Още една снимка на Хазалчето от същото събитие

# 607
Здравейте мили момичета!
Нещо много го закъсах със свободното време и страшно много ми липсвате. Сега ще се опитам да наваксам!
Виждам и много нови имена, добре дошли на всички!

Преди всичко искам да ви пожелая /с оглед настъпващите светли празници/ много светлина в душите, светли усмивки и безоблачни дни. Здраве, късмет и кураж в живота. Hug  Hug

Знам, че има някои новинки, но ще чета първо, а после ще коментирам.

Но като за начало не мога да пропусна коментарите за бъдещото партньорство със Серенай.
Моето мнение е, че момичето е актриса от нормален порядък. Като че ли още не е дошла зведната й роля, но се справя добре. Далеч е от аматьорките, с които наводниха АФК по едно време  Mr. Green
Но не я считам за красавица. Това обаче не е важно. Гримът оправя много неща. Основно качество е младостта, приличната й физика и хъсът за работа, който прозира в Лалето.
Доста гримасничи, но може и да е заради ролята.

Обаче друг въпрос е как ще стои до Чаатай. Свикнах с нежното излъчване на Хазал и сега не знам....

Освен това не виждам да особен грях на фенството ми да свързвам винаги Чаги с Хазал и трудно да приема всеки нов до тях.
Наскоро ми попадна статия за Васил Михайлов - той цял живот носи печата на капитан Петко войвода и винаги го асоциират с тази роля. Въпреки безброй роли в киното и театъра, тази е неговата емблема.

В тоя ред на мисли, според мен, няма лошо, че Фемир са емблема.

# 608
Значи сега, Петрова мерси, че защитаваш интересите ми, имаш едно задължително от мен! Hug
Капитанът го не отстъпвам, Фери го не щя, взимам го аз, ако трябва  #2gunfire #2gunfire с ножове ще се колим и със саби ще се борим  Mr. Green

# 609
  • София
Скрит текст:
Добра вечер, момичета Simple Smile

Още една снимка на Хазалчето от същото събитие

[/quote]
Е много е сладка и стилна, рокличката, прическата всичко  Hug

# 610
  • София
Момичета аз ви пожелавам лека вечер  Hug Hug Hug

Скрит текст:
леле какъв поглед  Crazy Crazy Crazy Crazy Blush Heart Eyes с Явуз ама и той симпаряга  Mr. Green и моя фаворит, страшен, спортно горнище, къса косичка  Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves txtloves txtloves

# 611
# 612
Момичета, Манка, Георгия, снимките са страхотни. Благодаря. Обнадеждих се.
Събитието ми изглежда семпло и стилно, точно каквото подхожда на моята любимка Хазал. Прави ми впечатление как са облечени дамите, отстъства пищнотията, характерна понякога за тържества от този тип.

Между другото, бях се отчаяла доста като гледах снимките на Хазал с Джан Бономо. Уплаших се, че при тази визия, Хазал може да отблъсне продуцентите /пепел ми на езика/ Cry

Наскоро разбрах, че и Хали Бери има диабет от 19 годишна, но успешно се справя с болестта. Сами знаете каква жена е тя. Така че изход има, трябва само воля...

# 613

Поздрав момичета Наде,Габи,Веселка Hug Hug Много бързо се отзоваваха на моята молба Hug
Благодаря!  Hug
Аз пък те черпя с това:
Скрит текст:
Да ти е сладко! Grinning

# 614
Весела, Hug
От моя комп не се вижда с какво черпиш. Преди да го публикуваш са изяли всичко!

Общи условия

Активация на акаунт