Отговори
# 105
Честит Великден!!!!!!

Да сме здрави и благословени во веки!!!!!
Благодаря ви за поздравленията, то, да си призная, аз бях забравила,че днес имам имен ден, но почна преди малко да звъни телефона и се подсетих  Simple Smile
Честитки и за адашките - доста сме,а?  Heart Eyes

Вчера забравих да кажа какво ползвам аз за здрави венци- вода за уста Елудрил, понякога я сменям с Билка смрадлика+ грейпфрут, пробвала съм и някои други,но само тези двете ми затягат венците. Паста за зъби Астера Пародонт Актив и на Хималая една за здрави венци, но й забравих точната модификация. Като пасти съм пробвала Сендодин, Елгидиум, Лакалут  и Пародонтакс, с всички ми кървят венците, само с Лакалут е по-рядко, а Астерата ми върши идеална работа.

Пожелавам ви светъл празник!!!!!!  Simple Smile

# 106
Честито воскрение!
Много здраве и щастие в семейството!
Честит имен ден на Пуфи,  Пуканка и Амели  bouquet
Ние вече сме в Софийско много бързо мина почивката,  ще чета назад.

# 107
Честито Вьзкресение Христово! Нека светлината му озари всичките ви любими хора ,и в домовете ви цари щастие ,любов и разбирателство!
Честит имен ден , на всички празнуващи   bouquet
Нямах нет и се връщам да четааа Heart Eyes

# 108
Честито Воскресение!
Честит имен ден на Пуканка,Пуфи и Амели newsm51
Много здраве и весело изкарване на празника easter
Аз нямам търпение да минат празниците,и петук да си видим бебчо колко е пораснал,ще правим ФМ,за мен ще е първа и маааалко ми е притеснено Rolling Eyes
Хайде хубав ден и да наборите easter

# 109
Lulu писах ти на лични.
Моля не публикувайте тук данните за албума!!
Много се ядосах. Два дни обикалям магазините за рокли и с нищо не се харесвам или пък не ми става. Незнам с какво да се обличам вече.

# 110
Христос воскресе! Много здраве, щастие и любов в семействата ни. Леко доизкарване на бременността. Здрави и сладки бебчета на термин!
Честит Имен ден на именниците, да сте весели и здрави.
Пуканка, честита първа годишнина, нека магията на любовта е винаги със вас! И ние с ММ имахме първа годишнина на 27 април.

# 111
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

Пожелавам на всички да сме живи и здрави и да родим здрави бебенца!

Може ли някой да ми каже какъв е профила във фейсбук?

# 112
  • София
Честито Възкресение Христово!  Много здраве и щастие на вас и всички ваши близки!  bouquet

Честит имен ден на празнуващите днес!  bouquet (да си призная, до днес не знаех за този празник Embarassed)

В противоречие на горното, Кърли, моите съболезнования Sad  Ужасно е тежко да изгубиш близък, а когато се случва около такъв голям празник е още по-болезнено.  Прегръдки от мен, дано намериш сили да се справиш с болката Hug

# 113
Христос Воскресе!
Весели и светли празници!

DSC_0164 by Milena Nikolaeva, on Flickr

Ние туко що се прибрахме от гостуване на роднините ми и сега ще почиваме и ще се върна да наваксам с последните пропуснати странички  Simple Smile

# 114
  • София

Много се ядосах. Два дни обикалям магазините за рокли и с нищо не се харесвам или пък не ми става. Незнам с какво да се обличам вече.

А какъв модел търсиш? Аз вчера се сдобих с една от ХМ. Не е за бременни, но аз гледам да мога да нося и после.

# 115

veselotof имам същия проблем с роклите, сестра ми е абитуриентка и трябваше да си взема някаква, но май за дълги хора не се шият рокли : Laughing Laughing та накрая си взех една леко грозноватичка, но поне на дължина става (за сега)

# 116
Сохо, нищо конкретно, просто гледам да ми хареса. Мерих няколко, но все не ми стоят добре и не се харесвам. Мисля другата седмица с ММ да скочим до Сердика, за да си намеря нещо като за мен. В H&M има и няколко бебешки комплекта, които харесах. Надявам се дрехите, които взема да не стават за после  Laughing Наляла съм навсякъде. В наше село няма нищо по магазините Close

# 117
tania_tsvetanova, пиши лично съобщение на Памперс, тя ще те добави.
Сега се опитвам да кача снимки в фейсбук профила ни, но нищо не става. Лап топа ми е пълна развалина  ooooh!
Относно дрехите, нося си роклите от преди, имам много, които са с набор под гърдите, а надолу широки. За сега не съм си купувала. Сама от koketna.com, поръчах една, че края на май съм на сватба.
Кърли, моите съболезнования. Дано скоро превъзмогнеш скръбта - бебето сега е най-важно.
Да напиша и аз за имената. С ММ се бяхме спряли на мъжко и женско още много преди да забременея. Но от както знаем, че ще е момче взехме да се колебаем. Решихме сега да не се мъчим, ами детето като се роди името само ще си дойде. Та се чудя вие нали казахте, че в болницата ви искат да попълните името на бебето като се роди, ми ние ако още не сме решили до тогава?

# 118
  • Пловдив
Пак съм аз. Тати и на ММ тяхните се харесаха. Наядох се като на прасето майка му и ме мързи зверски. Снимах количката и някоя дрешка, че ги показвах на бъдещите баба и дядовци. Доволни са от покупката. Снимала съм и няколко играчки. То не, че бебето ще играе с тях, ама ми харесват. Зелената шапка за бебчето е облечена на мечо.  Grinning  Дрешките не са гладени. Не са и нови.  Mr. Green Качени са в албумчето.
Много обичам празниците–поне 3 дни няма да готвя. Забравих какво друго щях да казвам.  Rolling Eyes

# 119
Петя, количката много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт