Отговори
# 120
  • Пловдив
И аз много си я харесвам. Отделно, че много обичам зеления цвят. Другото е, че е много лека и маневрена и влиза чудесно в малкия асансьор–пробвахме я. Даже има място за 2 човека отстрани.  Simple Smile

# 121
-Petia- на мен също

# 122
  • София
Петя, супер нещица си качила, а количката и на мен много ми харесва. Радвам се, че влиза в асансьора ако ми покажеш и него за да се ориентирам дали ще пасне количката в моя...  Също така те поздравявам за козунаците и за успеха със запознаването на родата  Simple Smile

Веселото, на мен в ХМ много ми харесват бебешките неща. Взехме вчера две бодита заедно с моята рокля от там. Ама аз дрехи не смея много - много да взимам още, защото ще се роди нито през лятото, нито през зимата, а искам нещата, които взимам да се облекат поне 2-3 пъти. Както и размерите на бебето са ми важни. За роклите за мен, а и не само роклите, аз гледам да нося после, защото не вярвам да отслабна толкова бързо, а и аз обичам по свободни неща по принцип. Роклята, която взех вчера е S, но съм сигурна, че до края ще ми става /освен ако не стана 100/ Препоръчвам ти да посетиш индийските магазини за роклета.

# 123
Сохо, добави ги към албума ако искаш. От там харесах панталончетата, бебешките шапки, които са по две в комплект чорапки по 3 чифта. Дано и за мен има нещо. Ще докладвам след като отида.

# 124
Та се чудя вие нали казахте, че в болницата ви искат да попълните името на бебето като се роди, ми ние ако още не сме решили до тогава?

В болницата,в която аз раждах, можеше до изписването бебето да се води под номер. На всички бебета и майки при раждането слагат на ръката гривна с номер- това е процедурата- и така имаш още малко време да помислиш. Ама ако разчиташ за ден-два/ пет при секцио да го измислиш.....

Аз като раждах Ива,бях в стаята с една мама,която имаше разногласия с мъжа си за името на детето. Тя си харесала едно име, таткото друго, бебето се водеше под номер, обаче всички акушерки го наричаха с името, избрано от майката и тя така на изписването си го записа с това име, вече като го е слушала толкова време и свикна с него, абсолютно забрави предпочитанията на бащата  Laughing

# 125
  • София
Веселото, ще ги снимам, но утре сигурно, че се изморих нещо и не ми се вади чаршията пак Simple Smile Аз точно от тези в комплект по две взех. Доста се двоумях между тях и едно мекичко комплектче, но реших, че бодитата ще са повече от полза в началото, а пари имаше само за едното нещо.

# 126
Здравейте, момичета!
Ние се прибрахме във Варна и сега пооправаме малко. Гледам сте изписали предната и сте започнали с нова тема, имам да наваксвам доста  Mr. Green Някой ще ми прати ли паролата за албумчето в снимка.бг да видя какво сте качили и аз?
Иначе както се похвалих и във ФБ, вече си имаме кошарка, но засега няма още да я сглобяваме, че да не се пречка по време на ремонта, който започва след броени дни  ooooh! Много ми хареса и на живо креватчето, което си избрах, остава сега матрака и другите джунджурии да купим, но има време, а и искам да попрочета малко, че тези в Икеа не ми харесаха. Взех си и възглавница за бременни, която незнайно защо кръстих Пенчо  Mr. Green Е, много е удобен тоя Пенчо, мачкаме се по цяла нощ  Mr. Green
Сега ви оставям, че ме чака пооправяне из нас!
Хубав ден!

# 127
  • Пловдив
soho doll, живея в осеметажен средностатистически блок, строен по социалистическо време. Нямах пари да си купя мезонет, за което и до ден днешен не страдам.  Mr. Green Асансьорът е тясен и малък. Мисля, че 60 и няколко см е широк, не знам колко е дълбок.
Kristisha, има подфорум Имена тук. Можеш да видиш и Именника във форума. Все ще харесате някое. Особено, ако няма да кръщавате на никой, изборът е голям. Аз големият си син го кръстих на него си. Бая зор видяхме да измислим име, дето да не ни напомня на никой, да е интернационално и да не звучи като Ричард Груев. Сега вече е разпространено доста, но пак си го харесвам. Сега вече имаме и мъжко и женско име. Харесвам си ги и съм готова. Само да е живо и здраво бебето.

# 128
Танище, писах ти на ЛС. Каква кошарка взехте?

# 129
Благодаря, получих го и ги разгледах, много са хубави нещата, които качвате Simple Smile Скоро и аз ще се похваля, дано ми остане време да ги наснимам. Иначе ето я кошарката: http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=80676.

# 130
Много е хубава. Ние също ще вземем от Икея, но след някой месец. Стабилни ли са на живо?

# 131
veselotof, може ли парола за снимка.бг ?

# 132
Веселотов може ли и на мен парола Hug нямам нищо взето но да се накефя на вашите покупки Laughing
Кърли аз загубих свако си,  когато бях в 3 месец. Роднините бяха решили вместо мен,  че няма да ми казват за погребението и да не пътувам и преживявам всичко. Ако бяха ми го причинили никоганямашеда им го простя. За мен  беше  важно да си го изпратя за последно. Много боли,  много е тежко но за мен беше правилноя избор. Много гушки.

Сонка и ние сме с име Тея още преди 10 г.знаехме че така ще секазва ако е девойка  Hug

# 133
ЧЕСТИТО ВОСКPЕСЕНИЕ ХPИСТОВО
на именниците честит празник   bouquet
може ли и за мен паролата за снимки  Hug

# 134
Христос Воскресе! Нека в дома ви царят мир и разбирателство! easter

Честит имен ден на всички празнуващи!

veselotof, защо точно рокля търсиш? Вземи си нещо друго, в което ще се чувстваш добре. Успех!

Kristisha, три дни ще си в болницата - все ще измислите името за това време Mr. Green
Цитат
Е, много е удобен тоя Пенчо,

Аз намерих едно магазинче с огромни меки възглавници за 12 лв/бр и мисля скоро да се обзаведа, за да ги ползвам вместо "Пенчо"  hahaha

Отивам да видя какви нови снимки сте сложили в албума.  Mr. Green Аз сега съм на вълна обзавеждане и няма с какво бебешко да се похваля, но и този момент ще дойде. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт