Отговори
# 135
Аз кат ви казвах за Пенча, кой ли ме слуша  Mr. Green От сума време си нанкам блажено с Пенчо и нека ми е зле  Joy

# 136
Добро утро!
След малко ще започвам да чистя.

# 137
Добро утро и от мен   bouquet

Имам питанка.... дали сте получавали лека болка около някой от яйчниците? От снощи леко ме придърпва десния, и като се поразтрия и се раздвижа минава, но дали да се притеснявам нз  newsm78  Днес ще се обадя на док да запазя час, но реших предварително да попитам и тук  Mr. Green

Ние сме на една крачка да си вземем апартамент и много се вълнувам   Crazy Нямам търпение да се пренесем и да вземем вече кошарка и количка, че се чувствам изостанала с покупките  Laughing
Сега и на мен ми предстои чистене, готвене, пране....обичайното ежедневие  Laughing

# 138
Добро утро!
Да се похваля имаме напредък с името на бебо. Избрахме първата буква  Grinning. И сега почва голямото мислене, но все пак съм доволна от факта, че това се случва сега, а не като миналия път - в средата на деветия започнахме да го мислим. Много е трудно, защото мъжът ми си е вкарал едно две имена в главата, които на мен не ми допадат особено  ooooh!. Съответно и аз си имам едно име, което ми харесва, но той пък го отрича и така за сега сме до кривата круша  Thinking, но поне буквичка си имаме решена.
Последен почивен ден и от утре пак работа, ясла и т.н. Дано не ми е мързеливо, че да си го оползотворя пълноценно с някоя друга свършена домашна работа и слънчева разходка.
Желая и на вас слънчев и усмихнат ден и ако има именнички сред вас, нека се чувстват поздравени от мен.

# 139
Dund1chk1, на мен ми бяха обяснили, че са нормални подобен тип болки от разтягането на матката. Мен също чат пат ме прерязват, особено при по-рязко движение. Снощи пък ме беше заболяло неприятно по този начин, но по-високо над ребрата. Отдадох го на доброто похапване и на това, че бебо+стомах заемат доста място и натискат здраво околните органи Mr. Green

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Ние днес май трябва да се връщаме след толкова време обиколки на страната.... ееех, че не ми се почва пак да мисля за работа  Embarassed

# 140
  • София
Добро утро момичета!
Благодаря на всички за пожеланията  Heart Eyes
-Petia- Количката е много хубава,аз много харесвам цвят зелено Simple Smile А какъв модел е защото видях само че е PegPerego ама до там Simple Smile
Относно болките и придърпванията и мене миналата седмица ме болеше доста особено при движение и лекарката ми каза че понеже ми е по чувствителна матката и от там се получава това и ми предписа да пия магнезий 1 месец по 4 пъти на ден и незнам дали той помогна,но още след 2 дена спря да ме боли

# 141
Здравейте,коремчета!Днес пак е много хубав празник ,честито на празнуващите  bouquetАз след малко излизам за подарък и отивам на РД,а после май и на ИД WinkМамчета да ви питам ,при вас как е полужението с потенето,аз дори и нищо да не правя така ми е топло и се потя Embarassedа не съм качила кг,направо не ми се мисли какво ще е като почнат летните жеги Twisted Evil
може ли и на мен някой да ми прати парола за снимка?аз още с нищо не мога да се похваля,но да се порадвам на бебешорските ви придобивки.
усмихнат ден Sunglasses

# 142
Христос Воскресе и Честит Гергьов ден, пожелавам успешно раждане и здраво бебе на всички. Едва ли ще ми обърнете внимание,че до сега какво съм писала , не ми връщате много много  Mr. Green во ако случайно някой го мерне това съобщение да ми прати парола за снимка.бг    bouquet

# 143
Добро утро Simple Smile
Благодаря за пожеланията   bouquet
Честит празник на всички празнуващи (на вас и вашите близки)   bouquet
Аз също бих искала парола за снимка.бг - не съм купила все още нищо, но много се радвам да вашите покупки (от фейса)
За името- за момиче си имахме още преди да забременея и когато казаха момче падна голямото мислене, но сега пак сме на "стария" вариант, че нали момата ни изненада  Wink

# 144
  • София
Честит празник на празнуващите днес!

Който видях, че иска парола за Снимка.бг пратих. Ама моля ви се, качете нещата, които сте пуснали във ФБ и в снимка, за да ги видим и ние.

# 145
  • Пловдив
Добър ден, тумбачета! Почерпете се виртуално за именния ден на моя малък бъдещ батко. Той ми е кротанчо и голям умник. На мама гарджето рошаво!   Mr. Green

Отивам следобед у бившия да хапнем. Днес естествено нищо няма да правя заради празника. Grinning
Puffy1988, количката е pliko p3.  Имат пълно легнало положение и може без кош за новородено според мен. http://www.vitodesimone.com/content/view/143/184/

Последна редакция: пн, 06 май 2013, 10:20 от -Petia-

# 146
Да, всичко е много хубаво, много ми хареса ваничката, от къде е купена ?
И дали е с вграден тeрмометър ? Аз ще пазарувам към 8 месец, защото все още се занимаваме с къщата ни  ,а и ако купя сега неща няма къде да ги сложа Hug

# 147
Добро утро !
Дуданчик аз имам такива болки почти от самото начало,сега по рядко но док каза че е нормално.
Пете аз как да видя снимките newsm78
От няколко дни усещам бебовци по цял ден,когато ям плод или шоколад са особено активни Grinning
Избрахме имената ,но много се дразня когато разни хора настояват да научат Twisted Evil право на всяка майка е да обяви името ако реши. Вчера пак ми се случи и въпреки уклончивите ми отговори -е не се отказаха да питат Mr. Green и аз - Петко и Петкана  ще са  hahaha И коментар-  селски имена били Joy Буквичките са Аи М. ММ не беше много съгласен ,но аз имам тактика и вече се радва  Heart Eyes
Аз спя с няколко "Пенчовци" ,но ако бебовци са на друго мнение не помагат особено Rolling Eyes
Boyanova.90 пиши по често Hug- А защо ти е термометър  newsm78 това е най не нужната покупка

Честито на всички именници !

# 148
Добро утро  bouquet Честит Гергьов ден на всики. Пете на теб именник,  да ви е жив и здрав  bouquet Количката ви и на мен мн ми харесва,  много е свежарска Simple Smile
Боянова не се сръдкай,  много момичета сме тук,  на всяка сигурно е имало пост,  които е прочетен в но не е коментиран,  голяма банда сме   bouquet
Другата седмица Софиянки ще правим среща. Тук в темата има анкета,  ако някоя от мамите не е разбрала,  сега е момента да се включи http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715720.30
. Соходол   bouquet

# 149
  • София
Boyanova, ваничката е на Веселото. И аз много я харесах, каза че я е взела от Хиполенд.

Аз мислих тази седмица да вземем скринчето и легълцето, но и ние ще боядисваме спалнята и по-добре след това, че няма къде да ги сложа.

Искам да кажа на момичетата, които се оплакаха от подути крачета - вода, много вода и ги вдигайте на високо поне по 10 - 20 мин. на ден. Това ми помага на мен.

tuitito, честити именца!

Петя, честит ти именник! Да ти е много здрав и да не спира да те радва!

Общи условия

Активация на акаунт