Отговори
# 510
Здравейте момичета!

Аз днес се поразходих малко и сега лежа, че докторката не ми дава много да излизам.

Kristisha Честит рожден ден! Много щастие и здраво бебче ти желая!

Лек ден!

# 511
  • До морето :)
Аз да се оплача, че днес цял ден съм с някакви контракции и сега лежа. Баси!  Crossing Arms

# 512
Добър слъчев ден Joy
Аз се завърнах от Свищокиото, взех го и тоя пуст изпит с пот на четото smile3508 благодаря за палчетата на всички от ФБ bowuu
Честит годеж, Лимонче! Дълъг и щастлив семеен живот  bouquet
Честит рожден ден, Кристиша! Всичко най - хубаво  bouquet
Аз повече в маршрутка-не! #2gunfire отвратително пътуване, отвратителни дърти лелки Sick, аз бременна жена тя още малко в мене ще седне от дупене да спи, егати селската история #Cussing out ама аз нали съм устатница направих и забележка Embarassed
Така с моите приключения, научих и че мои преподавател по счетоводство от академията починал, хубав човек беше и млад си отишъл ама живот, един се ражда друг умира Cry
А това с детската градина на Соня, ме хвърли в ужас, и потвърждава теорията ми за селяндурските нрави на нашето общество #Crazy еми, да бай Ганьо е жив, аз го виждам всеки ден, включително и на летището като заминавахме и то млад човек, нямам думи, кой ги възпитава тия хора Rolling Eyes

Айде стига съм досаждала...  Embarassed

# 513
  • Пловдив
хайде здравейте и от мен Simple Smile
Леле като ви гледам как купувате за бебчетата чак ви завиждам. Аз сега съм още на пазаруване на гипсокартон, врати, брави, плочки, ламинати и куп други истории. Само гледам и си харесвам и туй то. Май май после за 2-3 седмици ще се напазури всичко необходимо. Харесах си количка след 'стокке...на куйни е. Трябва да разуча дали са хубави. Гледам и шишенца някой са си взели и аз ще си поръчам от продавалника.
Аз напоследък имам бая контракциики. Втвърдява се пустия му корем поне по 10-тина пъти на ден. Незнам да се плаша ли или да съм спокойна. Че и от време на време ме понаболява ниско долу и имам тежест. Дали е от това, че малката расте...В понеделник на ФМ всичко ще питам, ама до тогава все за това мисля Sad
Мами я обадете изчезват ли ви пъпките, косите ви как са, кожата???? Аз защо мязам на блъсната котка в дирек немога да си обесня. Ужасна съм ей...
Охх направихме с ММ днесшната разходка (до сергията на сладоледа и обратно) и сега отивам да се гътна за 2 часа. че на тоя пек не се стой. Хайде лек следобед от мен

# 514
  • Пловдив
... не им се прияжда козунак с шпеков салам в 12 часа посред нощ. Ааааа! hahaha

Joy Joy Joy
Аз още стискам палчета за розови гащи като тия на профила ти  Simple Smile

Лемонче - Толкова романтично...  newsm51

Кристиша - Честит рожден ден!  newsm59  И едно такова сладичко септември newsm3

Anni - Няма ли край вече с тия изпити?

Аз сефте направих пазар от продавалника, стискайте палци да дойдат читави нещата.

# 515
Имам още един изпит, който е елементарен bowuu звуча като професор Joy и вече ще съм четвърти курс Whistling
Ако видите котката ми ква е смешна в момента, имам чувсвото, че и той бременее с мене hahaha

# 516
Здравейте Grinningние вчера си видяхме момченцето,всичко е наред,пак си спинкаше(явно от много сън расте)още си вървим седмица напред,ох олекна ми Embarassed
Честито на Лемончето newsm51 (много мило ми стана)
Кристиша,Ч.Р.Д. Tada

# 517
  • Пловдив
Kristisha, честит рожден ден! Много здраве, късмет и здраво и кротко бебче ти желая!  newsm59
Anni0422, видя ли, че го взе пустия изпит? Браво!
Лече-Буболече, защо така? Да не си се преуморила нещо?
lokresiq, всеки ден се обзавеждам с нова пъпка. Или на носа, или на брадата, или на шията. Космите ми растат 3 пъти по-бързо и въобще съм много Убава. Направо нямам думи.. Shocked Хормони- като родим ще се оправим.
DianaR, още 2 с-ци и ще разберем. Много смешно ми стана ММ колко е нещастен. Явно моите крокодилчета му идват в повече.  Grinning Стискам палци за успешни покупки.

# 518
Моето лице се поизчисти. Не е съвсем без пъпки, но беше много по-зле. И косата ми се пооправи. Космите ми пък растат по-бавно. Но това не ми пречи да се чувствам ужасно зле в кожата си. Уж бременните били красиви, аз се чувствам като... как беше: блъсната котка в дирекJoy

Пете, вчера се поизморих с малката бая, снощи ме стягаше и сутринта уж бях добре, но ми оставиха племенника да го гледам, без може ли, не може ли. И сутринта и след двамата бягай и гледай какво става.  ooooh!

Танище, чакаме да кажеш как е минала срещата.

Ани, браво за изпита. Завиждам ти за желанието. Мен такава апатия ме гони с това учение още от както забременях с каката. Имам още 2 години да завърша, преди да си изгубя студентските права. След раждането ще трябва да се амбицирам.

# 519
Лече, аз тази специалност уча от 8 клас, от друго не разбирам и работя само с главата си, да не говорим, че исках да записвам два отделни бакалавара 12 клас и то единия химия другия икономика, но не ми позволиха, мисля другата година ако съм в Бг да записвам второ висше Grinning за мен образованието е много важно Naughty

Аз пък от два дена се чувствам принцеса Joy не съм се разУбавила, ама ми е едно леко, едно нагримирано, след малко ще ходя да видя дали са ми донесли дрешки за дебелички бременни hahaha и да изчистя, че мойте калпазани ако ме няма една година ще се заторят Crossing Arms

# 520
Ани, и аз така, Геодезия уча от 8 клас, да не казвам, че го работя от 6 години и повече. Но след като забременях не можех да пътувам. После нямаше как да оставя малката. Когато спрях да я кърмя - нямаше пък на кого да я оставя. Когато можех да ходя на изпити - ходех, но сега пак бременна.  hahaha А Бургас-София-Бургас за 20 часа, сега не ми се минават. Пък и пак нямам на кого да оставя Елена.

Dund1chk4, няма да сбъркаш с името. Особено, че има 100 галени имена. Всеки път с различно име я наричам - Ели, Лени, Льони, Лече...

# 521
Кристиша, честит рожден ден!! Да си жива и здрава, да се чувстваш по-добре и повече разходки до септември - а там - едно хубаво слънчице!   bouquet

Ани, браво! Не сме се и съмнявали в теб  Laughing Направо ме кефиш с твоя ентусиазъм за учене! Само така!

Аз се постригах, но никак не ми харесва резултата  Crossing Arms Ще трябва пак да ходя да се оправя  Mr. Green Направихме и една разходка из парка, хапнахме навън и сега съм като разбита - много е топло. 

# 522
Гледайте сега как ще ви се изфукам, купих си две рокло-туники Mr. Green и най-сетне шампоан Joy все се капя от. 1 седмица с квото намеря, ама моя си е моя шампоан baby_neutral
Аз да ви кажа най- много се притеснявам, че септември са ми очните, а другите януари и няма да ходя на нито едни, а без лекции не става #2gunfire но колежките са мощни ще помагат Joy горките от сега съм ги предупредила bowuu

# 523
Здравейте, мамчета Hug Днес голяма почивка му ударих, разходихме се и сега пак малко почивчица hahaha Снимах всичките си покупки и след малко започвам да качвам снимки Crazy

ЧРД Kristisha желая ти много здраве, леко бременеене и пухкав бебок на термин  bouquet

Tanishte стахотен обоколник и чаршафчета...бърко казвай от къде ги взе да тичам hahaha

Anni кой е преподавателя, че и аз съм завършила в Свищов и ми стана много интересно?!

# 524
Здравейте на всички момичета! Много бих искала да се включа във вашата темичка  Hug Пожелавам на себе си и всички септемврийски коремчета здрави,хубави бебчета на финала  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт