Отговори
# 495
Мдаа хора разни,не им се сърдя ,че ще поемаме и тяхните разходи.Само се питам и за училище ли ще е така ?Защото половината деца ще бъдем в едно училище/понеже повечето сме в квартала и има у-ще наблизо/Все пак с разумните родители се разбрахме да купим букети за 2 госпожи,за директорката и лелките.Като за годпожите ще има и ваучери за бижутериен магазин към 50 лв.Събрахме още по 5 лв ,а за парти след тържеството ще отидем тук в едно заведение,който иска  и каквото иска да си поръчва.
Аз днес се замислих за замразяването и май май за бебе няма много да замразявам.Все пак точно по времето на захранване ще си имаме някои домашни,щото мъж ми си гледа на село зеленчук за продан.То и зависи де от много неща,но се надявам на него за домашно произведените  Mr. Green
Аз утре съм на някакъв масаж с рибки,дето ядяли мъртвата кожа по краката.Сестра ми взела ваучери за двете,незнам да не пречи нещо за мен,но ще ида да видя.

# 496
  • Пловдив
sonka, не ги оправдавам родителите, но работейки в един от евтините хипер-маркети наистина виждам колко бедни са станали хората и колко са оскотяли за съжаление. Аз искам Гого да запомни с нещо този етап от детството си, а госпожите заслужават по нещичко. Нашето бъдещо училище е на края на блока. Голяма част записаха децата из разни "елитни" училища и ще прекарват деня си в обикаляне из центъра, търсейки място да паркират, за да си вземат детето от у-ще. Като гледам големия и в най-елитното у-ще да е , ако не иска да учи, акъл в главата не можеш да му налееш. Това си е мое мнение. Да споделиш това с рибките, че имам мерак да го тествам и аз. Не е вредно.

# 497
При мен днес точно показва кое е пъпна връв (между крачетата на бебето), пусна едно което показва как се движи кръвта и оцвети пъпната връв. И показа тестисите, много добре се очертаваха. Затова се надявам да не си сменя пола до края Mr. Green Другата седмица съм на ФМ и ще се потвърди със сигурност.

Много ми е странно, че ще е момче, хем много го исках. Сега поне ще има какво да пазарувам - дрешки за момче  Mr. Green

Имам обаче доста контракции, а не мога да се отделя от работа и няма кой да ме замести. Но дори да съм си вкъщи малката в последните седмици е лепната плътно за мен, и за секунда не ме оставя. Как ще бъде като се роди бебето направо не знам, че и на градина ще ходи - има да влачи болести  ooooh!

# 498
  • Gone with the wind
Лемонче, честит годеж! Да сте още по-щастливи заедно и най-прекрасната сватба ти желая!
Колко хубаво, че със сестра ти ще дебелеете заедно  Laughing Дано е лека и безпроблемна бремеността й

Пете, още се майтапят с баща ми, че е пробвал за момче, ама като видял на къде отиват нещата се отказал /3момичета сме  Mr. Green/ Но пък бяхме по-диви и от момчетата. За сравнение - имаме втори братовчеди - 3 момчета. Мама все ни питаше "не може ли да сте кротки като тях?"  Mr. Green . Та може да се окаже, че си извадила късмет  Wink
То не сме се прибирали вкочинени /буквално на буци лед/ зимата след като сме паднали в "езерото" /разбирай един гьол в Младост, правен по комунистическо време за някакъв канал/, то не беше да плаваме в същото това езеро на салове от палети /сещате се какви корабокрушения имахме  Laughing/.  Като отдехме в Младост, баба все повтаряше - "стойте далеч от езерото", ма кой да чуе   Twisted Evil
За белите в къщи да не разправям  Laughing - мама още си спомня колко пъти е чакала пред входната врата, докато в къщи "подреждаме" /разбирайте да сметем пухът от скъсаната възглавница под килима, да скрием поредният счупен кристал в някой шкаф и т.н и т.н/, а от вътре само се чувало "готово ли еееееееееее?", "нееееееееее, задръж я  още малко"  Mr. Green Да разказвам ли как си деляхме стаята с малката и как вратата беше в нейната половина, та аз излизах от стаята прескачайки през прозореца в съсдната стая,  и още и още    Crazy

едит - този пост го пиша от 30 мин  Flutter
Мдам, в 5 сутринта - толкова ми "работи" акълът

# 499
Добро утро, маминки   bouquet

Lemon, честито и от мен, пожелавам ви много щастлив семеен живот  Hug
Ние след около месец ще отидем да ударим по едно подспиче, нищо официално, ама в 7мия месец няма да искам да чуя за навалици и купони...както ми се доспива от сега в 8, не ставам за тържества Mr. Green
ku4o, не ме плашИ....  Laughing Аз залагам на това, че е мома и ще ми е по-лесно като за 1во детенце. Все си я представям кротка, добричка, послушна....дано не си остана само с очакванията и да ми стопява лагерите  hahaha
Лече-Буболече , Елена ми е в топ 5 на предпочитани имена. Още не сме решили, но може бебка да е адашка на дъщеричката ти   Heart Eyes

Продължението на нашият преглед приключи снощи. Видяхме сърчице, органи и лицето и всичко е чудесно. По едно време лекарката вижте, отвори си устата и аз глеееедам бързо за да не я затвори и от толкоз притеснение нищо не различих, но мъжО я видя поне и много и се смя   Laughing Питах за болките в пръстите на ръцете и краката и ми предписа 10 дни магнезий 3х1. Още преди да й обесня точно кое ме боли и тя каза "Да, ясно. Нормално е." Та ми олекна, че не е нещо друго  Crazy Трети път потвърдихме, че е девойка, така че спокойно мога да си купувам розови джунджурийки  Mr. Green

# 500
Добро утро коремчета!
Пожелавам ви весел уикенд!

# 501
Добро утро и от мен  Crazy Пийвам кафенце на терасата, но е пекнало такова слънце , че едвам разчитам постовете ви . Абе, Кучо, що не спиш? То не че може да се спи, ама ...  Mr. Green
 Незнам за вас, но аз толкова сънища не бях сънувала. Спя толкова леко, ако може да се нарече сън, че съм като куче пазач. Една нощ ми се счу нещо и реших да обиколя стаите с една бухалка  Mr. Green Куку
 Днеска щяло да бъде голяма жега, така че крйте се по хлад, кой къде намери. Аз бих хванала пътя за към някоя рекичка ,ама не мога Sad Така че ще пазя леглото и къщата.
 Пожелавам ви весел и спорен ден!

# 502
Добро утро момичета!
Благодаря много на всички за поздравленията и пожеланията! Пожелавам това изживяване на всеки, който още не го е изпитал!  Hug
Днес много ми се спи, но...станах. Сутрин като отворя за малко очи и рязко ми се запушва носа.И после...не мога да спя така. Какво е това чудо не знам. Като стана от леглото и след около 10 мин. всичко е ок. Въпроса е, че не се наспивам заради това. А и вече няма време за кога да лягам пак, че ще събуждам милото и ще ходим на лекцията за "Храненето"в Мола .
Пожелавам хубав и слънчев ден на всички!

# 503
Добро утро и хубав ден! Аз мисля да си облека новата рокля и да се повея  Joy Отиваме на гости в младост. Радвам се, че сте се забавлявали вчера! Чакаме снимки. Кучо, така да ме разсмя...

# 504
Мая, и аз спя много леко и само глупости сънувам (а по принцип не е характерно за мен), тая сутрин два часа се въртях в легото и премятах на сън някакви глупости... ooooh!

ku4o, с тоя канал в Младост и аз какви истории имам... hahaha Идеално си представям за какво говориш.

malina07, честит ти мъж stork-boy Честно казано, и аз уж добре виждах къде е пъпната връв и къде е това между краката, ама все някакво ми е едно такова странно Simple Smile

Хайде, приятна ви почивка, аз отивам да се потрудя малко (как ми тежат вечче тия съботни часове, ще взема да ги прехвърля на учителките Rolling Eyes)

# 505
Добро утро  bouquet
Лемонче страхотни новини честито и от мен  bouquet
И аз мн леко спя и много сънувам, а последната седмица мъжо се оплаква,  че и съм била голяма дъскорезница като-съм по гръб ooooh! предната бреем започнах да хъркам след 7 мес  когато ми беше по -голямо бебето и ме претиска,  а сега от по -рано.  И аз все му обеснявах, че си въобразява, ейййй беше ме записал веднъж на телефона,  банцига сигурно е по тих Joy екстри Wink
Айде ние хукваме по разходки слънчев и прохладен ден  bouquet

# 506
  • Пловдив
Какви сте такива ранобудни булки направо не знам! Ми спете, бе! После ще ви питам като реве гарджето денонощно. Mr. Green
ku4o, ама моля ти се! Аз имам такава романтична представа за момиченцата. Не ми я разваляй! Моите разбойници не са от най-кротките, но като за момчета- биват. Големият ходи 1 месец със счупен крак без да разбера например, но... Виж като гледам момиченцата, докато моите се опитват да се пребият някъде, те кротко си оцветяват книжки. Аз поне на такива съм попадала. newsm78 Освен това, аз още тая надежда за панделки. Вчера бях до моето работно място и колежките ме успокоиха, че носът ми бил като патладжан, а устните като на Мара Отварачката, тоест на момиче било вървяло, а аз естествено мязам на престояла маруля. Много мило от тяхна страна. Shocked
Момичета, и аз хъркам. Сега ме хваща и хрема от полените, та съвсем. Ще търпят мъжете. Да не мрънкат, че те не качват по 100 кг и не им се прияжда козунак с шпеков салам в 12 часа посред нощ. Ааааа! hahaha

# 507
Здравейте!
Ние след час отиваме да срещаме родителите, дано всичко мине добре и родата да се хареса  Mr. Green Междувременно качих малко снимки на придобивките в снимка.бг - както ще видите, повечето са подаръци, т.е. не съм си ги избирала аз, но ми харесват. Обиколника за кошарката и комплекта с чаршафи аз съм си ги избирала и тъй като ми е много досадно това разделение розово за момиченце, синьо за момченце, реших да взема нещо весело и по детски идиотско  Mr. Green

# 508
А, добър ден!!   bouquet

Благодаря на всички момичета (и смели момчета  Laughing) вчера за приятната вечер! Наистина прекарах добре  Hug

Да не мрънкат, че те не качват по 100 кг и не им се прияжда козунак с шпеков салам в 12 часа посред нощ. Ааааа! hahaha
Joy  Пете, радвай се, знаеш ли, че има едно нещо, наречено "pika craving" на английски, дето на бременните им се дояжда кал, сапун, ръжда и други дивотии  Laughing Ти с твоя козунак с шпек пасти има да ядеш  Laughing

Лемонче, да не пропусна да те поздравя! Страхотна новина! Много щастие и вечна либоф ви пожелавам!!  married

Малинка, честит мъж, май пак започнахме да се изравняваме по полов признак  Simple Smile По едно време момите взеха да надделяват.

Кучо, горката ти майчица! Милата жена, мисля, че заслужава медал. Явно сте женския вариант на Малкълм  Grinning

А това за учителите, Сонка, ами грозна работа... Такива сме станали явно, жалко... Майка ми е учителка и съм го изпитала на гърба си - чуждите деца ставаха на моменти по-важни от собственото.. Да не говорим за разпилените нерви, дето сега никой не може да и ги върне. Та по едно букетче заслужават хората. Но както и да е...

Аз днес евентуално ще пробвам да се пострижа, дано стигна до салона все пак  Laughing

Хубав слънчев ден, дами!!  Hug

AAA, Танче, много ме кефят чаршафите и обиколника с кравата! Яка покупка!!

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 11:57 от kotkincho

# 509
Здравейте, момичета!
Да ви почерпя виртуално, че днес имам рожден ден, ставам на 27.   party023 smile3510   beer2И аз се присъединявам към отбора на мамите телчета Simple Smile
Относно "pika craving", моя братовчедка като за световно нагъваше тебешир като беше бременна  Joy
Да се похваля вчера за пръв път от два месеца насам се разходих из морската с сестра ми. Тоолкова е хубаво. Нагледах се на колички  Mr. Green
Памперсче, с удоволствие бих се възползвала от предложението ти. Така ми се иска да мога вече спокойно да си ходя насам натам, и да се видя с мамите от Варна Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 14:32 от Kristisha

Общи условия

Активация на акаунт