Отговори
# 480
Lemon, честит годеж и да поздравиш сестра си! Танище, стискам палци! Нашите ги запознахме след сватбата  Joy Амели, много хубаво изглежда, макар да не си падам по ярки цветове за стаи. Виж - банята ми е в бяло, червено и сиво. Sleeping beauty, разби ме с целувките на първа среща просто!  Joy Аз забравих за срещата и съм се размазала вкъщи, моля да ме извините. Ще се включа другия път! Малина, аз също имах период, в който бях в криза, че нямаме стая за детето и ще трябва леглото му да е при нас.  Та го разбирам човека! Аз никога не съм имала отделна стая и  все това ми беше мечтата. Да, и аз се чудя какво ли прави Клара.
Относно количките - моделите с големи колела имали по-хубави амортисьори и не се друсало толкова бебето. Имайте го предвид, ако по улиците ви има дупки.
За изследванията - лекарката, която ме следи на частно, ми каза, че се правят всеки месец. Тъй като не го знаех, реших да споделя с вас.

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 18:11 от ushana

# 481
Lemon, честита ви двойна радост! Hug

Kristisha, мога да ти заема някоя и друга книжка на Пратчет, ако свършат тези от библиотеката  Mr. Green

-Petia-, ще стискаме дружно палци за мома  Peace

sonka, ти направо ме разби  ooooh! Егати хората...

Tanishte , пожелавам ти запознанството да мине много приятно за всички ви!

# 482
Лемон, честит годеж и от мен   bouquet
И ние ще замръзяваме зеленчуци за захранването на беби,ама сега се чудим какви... ? А плодове ще замразявате ли и какви ще са ?
Вчера бях при д-р Марков,  всичко мина перфектно, беби е напълно здрав и аз съм очарована от доктора,много обеснява, любезен е и внимателен. Каза ни 100% мъж, и таткото въздъхна успокоен  Laughing 

# 483
LemOn да ти е честито и така както те е захванало с хубави работи, все така да ти е!

Да знаеш, при мене през няколко години се получава една градивна година, през която се случват много хубави неща на куп. От сърце ти пожелавам тази година да ти е такава!

При мен е такава още от януари. Първото беше печалба на LED телевизор от коледна томбола,  седмица след това беше теста... 5 години го чакахме тоя положителен тест!
А сега сме вече на средата с бебчо и се чакаме да се гушкаме към края на годината!
За мене тази година е вече богата, желая ти същата!

# 484
# 485
Здравейте момичета,
И аз се записвам при бъдещите мами на юнаци. Бащата е мноооого доволен, на мен ще ми трябва малко време да го осъзная, защото през цялото време мислех, че е момиче  Laughing Но да сме живи и здрави каквото ни носи щъркела това е  Joy

# 486
С тия промени на половете и мен ме стряскате Simple Smile По всички калкулатори (които са базирани на принципа за обмяна на кръвта), ми се пада момиче, пък вече два пъти го видяхме като момче, че даже и снимам го имам, ама някакси ми стои като притеснение да не се окаже внезапно момиче  Mr. Green Но пък наистина калкулаторите няма как да познават, най-малкото не могат да хванат случая с близнаци момче и момиче Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Аз пропуснах срещата тази вечер Confused , но ще чакам отчет от другите мами Simple Smile

# 487
Е, защо се стряскяш... има толкова неутрални цветове за дрешки! Важното е да е здраво, нали?
Аз от самото начало някакси съм с нагласа за момче.  И име за момче измислих, на последния преглед мъжко казаха....  обаче докато не се роди, не вярвам.

# 488
А, за дрешките не се притеснявам, така и така нищо не съм купила още и не смятам да купувам преди деветия месец...ама си му говоря в мъжки род, всички го възприемат вече като още един мъж -някакво идиотско притеснение имам от мнението на околните, че ако внезапно се окаже момиче, ще са разочаровани ли, знам ли... абе, бременелски глупости Mr. Green

# 489
  • Пловдив
 new leaf, гледала съм го Малкълм естествено, кЪ да не съм? Моите са по-кротки определено!  Mr. Green Обаче не ми е забавно хич на моменти.  Crazy
happy_day, ти си ми любимата съформука вече! Обичам те направо! Ей такова успокоение ми трябваше! Hug Joy
ushana, някои бебета обичат да се подрусват. Така заспиват.  Grinning
sonka, и ние сме тази година на изпращане с малкия, но ще купуваме подаръци на госпожите и даже на лелите. С децата после сме на парти с куверт и така. Има си хора, които никога за нищо не дават. Всеки си знае положението, но вече не се ядосвам. Даже от понеделник започват разни тържества, че и юбилей на градината има.  

# 490
  • До морето :)
Аз какво да кажа, като му говоря на име на моето, даже уча Елена как ще се казва бебето.  hahaha Майтап, тъкмо да научи името и вместо Калина, да се пръкне Владимир.  Joy И с такава увереност казвам: "100%, двама доктори го казаха", че чак сама си вярвам. Но имам 2 близки, които все са ми за пример с объркани полове. Но по принцип знам, че от момче по-често става момиче, отколкото обратното.

# 491
  • Пловдив
Лече-Буболече, и теб тА УбичЪм вече! Има и рима! hahaha

# 492
  • До морето :)
Еми така де, това дето се мандахерца между краката като нищо може да е пъпна връв.  Laughing Пък и нали според твоята лекарка е рано да се каже пола, значи не е сигурна в себе си.   bouquet

# 493
Хи хи, успокоих се, не само аз изперквам!
Че и аз му говоря в мъжки род, че и по име,  а ако излезе момиче...

# 494
Lemon, Честит годеж! Много да се обичате   bouquet
Ние се поразходихме днес по Главната,нагледах се на колички  Grinning
Поизморих се и така Simple Smile
На мен вече 2 пъти ми казват момче,дано не е  объркал доки,че кумата ми донесе дрешки,повечето са зелени (обожавам зелено  Mr. Green ),но има и синички  Grinning
Ще ги снимам като имам време

Общи условия

Активация на акаунт