Отговори
# 540
Танище, точно затова и аз се бях огледала в Макларъна - за да не сменям постоянно колички. Уж е лесен избор, уж голямо разнообразие, пък...  Желая ви приятна вечер, аз се оттеглям на вечеря. Нищо че за 1 месец съм качила близо 2 кг. и вече са 4. Joy

# 541
Kristisha, Честит Рожден Ден - бъди здрава и много щастлива и най-прекрасния подарък през септември!
LemOn, Честито много да сте щастливи и винаги да се обичате толкова!

Вчера си разбрах резултатите от амниото - слава Богу няма данни за генетични изменения и вече 100% е ясно че ще си имаме момченце... аз все още свиквам с тази мисъл...но нали всичко друго е добре, това е най- важното.

# 542
Благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug
Разгледах и аз новите придобивки в снимка.бг, страхотни са. Да са ви честити на всички!
Диана, стискам палци и аз да ви кажат момиченце Hug
Момичетата с контракции, по принцип ако са по чести е хубаво да си проверите шийката на матката.
Танище, браво за срещата newsm10
Анна, поздравления за изпита  bouquet
Седмаче, добре дошла в групичката ни! Леко бременеене и здраво бебече на термин!

# 543
*Дария*, най-важното е, че всичко е наред  Hug
Аз съм пък вече +5 от началото  Embarassed
И аз се оттеглям, че приятелят ми е изтеглил ужаси от 85-та година  Shocked Чак не ми се мисли какви ли ще са  Joy
Хубава вечер от мен   bouquet

П.П. Кристиша, честит рожден ден   bouquet Всичко най-най-хубаво Simple Smile

# 544
  • Пловдив
Вчера си разбрах резултатите от амниото - слава Богу няма данни за генетични изменения и вече 100% е ясно че ще си имаме момченце... аз все още свиквам с тази мисъл...но нали всичко друго е добре, това е най- важното.
Супер! Сега си почивай и се наслаждавай!  smile3525

# 545
Следващите неща чий са? Много ми харесва одеалцето в бежово, от къде е? И плетените котета  Heart Eyes

Мои са, но аз съм написала...не го ли виждате Confused за първи път качвам там снимки и може да съм оплескала нещо hahaha Иначе повечето неща, както и печената съм купила от Плевен от една борса, дори някои от нещата си ги шият там /ританките и бодито с късото ръкавче/, а цените бих казала са смешни, в сравнение с тези в София Crazy Плетените котета са дело на баба ми Laughing

# 546
Вече сме 100 %  с  4470 Късмет и на останалите, които си мечтаят за девойка Wink
И аз съм от ранобудните Mr. Green Всяка сутрин в 6ч. едно и също Shocked

-Таnishte, успех на срещата! И аз не съм много по семейните сбирки. Спомням си колко ми беше напрегнато, когато трябваше да запознаваме семействата ooooh! При нас оставаше месец до сватбата.

Lemon, честит годеж! Това е един от най-хубавите моменти Heart EyesАз бременея със сестрата на съпруга ми Simple Smile Разлика в термина ни е няколко дни Mr. Green

За захранването: аз плодове няма да замразявам. По-скоро ще ги консервираме, но се чудя със захарта какво да правя Thinking Все пак има и по-кисели плодове...

ku4o, разсмя ме Joy Така се замечтах...и ние сме три момичета. Като се замисля...весело си беше Mr. Green

maria_magdalenna, наистина прекрасна година! Дано всеки има късмета да изживее такава Heart Eyes

Kristisha newsm59

Относно яденето на тебешир и всякакви неща, които не са храна, четох, че се дължи на липса на някои елементи (витамини в организма). За мен комбинацията козунак със салам не е толкова странна - кумът ми с удоволствие хапва торта с хайвер #Crazy

Puffy1988, честито! И на мен ми хареса дизайна Wink

# 547
Привет момичета  Hug

Хайде и аз да се разпиша. Бях на втория преглед в трета градска, всичко е наред, няма промяна. Ще имам здраво бебе  Praynig
Ще се ражда в Майчин дом , почти нямам избор, ще слушам доктора  Peace
Преди време някое от момичетата каза , че може би ще се засечем , така че нищо чудно Simple Smile

Видях снимките от срещата , всички сте много хубави и лъчезарни  Heart Eyes

Купих страхотни дрешки за бебчо  Heart Eyes Купих си и комплект шишета на Авент. Трябва да ги снимам тези дни и да кача някоя снимка и аз Simple Smile

LemOn, честито за двете хубави новини  Hug
sonka, не се учудвам на тези родители  Whistling За училище ще е по-зле  Twisted Evil Майка ми е учителка , и веднъж една майка уж събира пари от децата за госпожата , после и подариха една купа която беше пластмасова употребявана и един нож Маги от левчето  Само предполагам какво е станало със събраната сума. Децата понеже са искрени и всичко си казват, та така стигна и до ушите на мама hahaha
-Petia-, много се забавлявам с теб  Laughing Баба ми казва , че ако имаш пъпки ще родиш момиче.  Laughing Така са познавали едно време  hahaha
Lulu25 и аз сънувам само глупости...
сохо много ми харесват покупките ти  Heart Eyes Всички са много сладки!
Kristisha  newsm59 Много здраве и щастие , и здраво бебче през септември!
Танище радвам се , че срещата е минала добре  Simple Smile
Anni0422 , честити покупки, със здраве да си ги ползваш! Браво за изпитите !
*Дария*, браво за хубавите резултати и честити сини гащи  !

Аз съм до задънена улица с избора на количка. Уж имах някои фаворити, но като ида на оглед в магазина и чувствам, че не е моята количка... Не знам каква да избера!

Оставям ви и ви пожелавам лека вечер!  Hug

# 548
Кристиша,честит рожден ден!Много щастие,леко бременеене и едно здраво бебе!
*Дария*,браво нека спокойствието се настани трайно у теб  Simple Smile
Петя ,ходих днес на масажа с рибки.Приятно беше,отначало мааалко гъделичкащо ,повече на ръцете отколкото на краката.Горките бая си се наядоха  ама не можаха да ме изядат  261uu
Puffy,на мен също ми хареса.Аз направо се чудя,какво ли не гледах и не четох.Но пусто като не ми се дават много пари,пък и самия сезон хем за кош,хем пък не.Тъъъкмо харесам нещо и хоп минавам на друга крайност,то затова не е много хубаво и голям избор да имаш  Simple Smile
Танище,вие направо лятна ли?И аз се чудя за лятна с възможност за новородено,не ми се затваря в къщи още от септември  Rolling Eyes
Да ви кажа аз никога не съм имала пъпки по лицето,сега откак съм бременна взеха да излизат някакви гадове.Ама и аз отначало все се гледах не вземам ли да погрознявам,нали бабите казват,че които носели момичета погрознявали  Mr. GreenА мъжо все ми викаше "не искам да те отчайвам ама взе да се разхубавяваш"  Joy Аз и с предната бременност и сега все си се намирам за неособенно красива,но то е сигурно заради килцата.
Да са ви честити покупките,доста са хубавки!

# 549
So^Amazing чакам с нетърпение снимките на шишетата на Авент. И аз гледам към тях, харесаха ми, още не съм купила, имаше най-различни и ми е интересно какъв е твоя избор.

# 550
Офффф, няма спане за мене, това бебе от сега ме държи будна..... поглеждам часовника 3:40 , минава бая време ,поглеждам 3:50 ....   newsm78

# 551
Добро утро, рано в неделя  kaffeetrmker_2
Стискайте палци и аз тази седмица да разбера беб дали е момиче и момче, вече съм много любопитна, особено като чета вие какво пишете, аз пъпки имам много ама само слънцето ги мори друго не помага Hug

Вие си има с кого да сте бременни, пък аз нямам, нито близки нито познати, само една ама тя е във Гърция и е по-малък месец, пък и нямам общ език с нея baby_neutral
Да ви кажа новата изцепка на дядо ми- ягодите са много дребни тая година и не са хубави Joy ще ме съсипят тия хора hahaha
Целувки и до после отивам да си изпия кафето Mr. Green

# 552
  • Gone with the wind
*Дария*, страхотни новини от амниото! До края само хубави новини да чуваш и да ни носиш  Heart Eyes

Kikito86, я раздуй малко за тази борса в Плевен - къде се намира, цени ако си спомняш.  Отдавна не съм ходила, та ....  Laughing

# 553
Добро утро момичета,искам да ви почерпя, днес ставам на 30 годинКИ  Crazy Popcorn  party006  party023 newsm64 Drunk Wine Glass

# 554
Добро утро, мамчета Hug ще бързам да се оправям, че ще ходя на барбекю. Щом е за папането зарязвам всичко и тичам hahaha

Стелияна честит празник! Бъди много здрава, щаслива и едно много здраво, хубаво и пухкаво бебче на термин ти желая  bouquet

Ku4o борсата се намира в самото начало на старата главна от към Била, още преди да са започнали магазините. Като застанеш с лице към главната в дясно на ъгъла имаше Глобул /едно време...сега не обърнах внимание/ - точно в тая уличка , посока канала, има Еврофутбол и срещу него е борсата. Те са няколко магазина, ако питаш като си там предполагам че ще те насочат. Иначе в снимка.бг съм споменала цените на някои неща - ританки 1,70 лв., боди 2,50 лв., ръкавички 0,70 лв., комплект чаршафи /горен, долен и калъфка/- 27 лв. но беше от скъпите hahaha комплект олекотена завивка с долно чаршаче и калъфка 13 лв., хавлията ми е 13 лв., комплекта за количка около 25 лв. беше. Абе доста добри цени...пазарувахме много и всичко беше към 150 лв. Crazy Надявам се да съм обяснила добре къде се намира Laughing

Общи условия

Активация на акаунт