Отговори
# 525
  • Gone with the wind
Kristisha, ЧРД!
Много здраве, късмет, усмивки и леки месеци до най-прекрасния финал  Heart Eyes

Танище, страхотни са  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стискам палци запознаването да е минало добре с възможно най-малко сконфузни моменти.

И аз качих малко снимки в албумчето - любимо ми е чАрвеното ягодово боди с шапчица, ама надали ще успеем да го облечем. Все пак не можах да му устоя и го награбих  Laughing
Следобеда имах странни и силни болки баш под ребрата. Горната половина на корема ми между пъпа и ребрата /в смисъл втората половина от пъпа на горе  newsm78/ беше на камък. Пих едно но-шпа и ме поотпусна сле час /но не мисля, че е от хапчето, по-скоро си й е дошло време на болката да отмине/

# 526
  • Пловдив
хей може ли и на мен паролата за снимка.бг , че ме гложди да гледам какво са ви покупките.Simple Smile)

# 527
Kikito,починал е г.ас. Йоновски, от катедра счетоводна отчетност, незнам дали ти е преподавал 67 набор е бил, въпреки че той от както е завършил е преподавател в академията. Пълен човечец, с чувство за хумор, с очила и голо теме

# 528
Не ми е предавал Йоновски, но го знам Sad

# 529
  • София
Хихи, Кучо, сладичка ягодка ще си имаш  Heart Eyes И другото боди в червено много ми хареса.

Следващите неща чий са? Много ми харесва одеалцето в бежово, от къде е? И плетените котета  Heart Eyes

Щом Танище не се е прибрала до сега, значи са се харесали и сега пийват  Grinning

# 530
  • София
Момичета съвсем скоро ще имаме количка  newsm44
Онзи ден в продавалник си харесах една количка и днес ходихме да я погледнеме.Просто количката е супер,личи си че е ползвана много малко както казва жената,защото е супер запазена,чиста и т.н.
Има си всичко - зимен и летен кош,кошница,дъждобран и самата кошница отдолу на количката е много голяма Simple Smile В много хубаво синьо е,абе с две думи много ни хареса с ММ и я запазихме и другата седмица ще отидеме да я вземеме.Аз по принцип не исках количка или креватче втора употреба,но за тази количка съм готова да направя компромис,защото си заслужава понеже е много запазена  newsm53
Kristisha Честит рожден ден!  newsm59

# 531
Здравейте, момичета!
Чак сега се прибираме, малко съм изморена, но то е от хубави емоции. Срещата мина идеално, даже не очаквах, големи приказки, голямо нещо  Mr. Green После ходихме да гледаме една количка, която си бяхме харесали, одобрихме я, на 99,9% ще е тя. Общо взето пълноценен ден, сега ще почиваме малко.
Kikito86, обиколника и чаршафчетата са от магазин Биберон, има и с други цветове (пак два цвята), и цената беше 59 лева на комплекта, иначе само обиколника 28 лв. мисля беше. Сигурно от там ще взема и втори комплект чаршафчета, че цената ми се струва доста добра.
Puffy1988, каква марка е количката?

# 532
Кристиша, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЕКО БРЕМЕНЕЕНЕ И РАЖДАНЕ!
Танище, много се радвам, че срещата е минала добре. Каква марка количка харесахте? Puffy, а вие? И аз тези дни зяпам из продавалника, но още не се осмелявам нищо да поръчам. А на каквото се "метна" все във Варна се оказва! Танище, Памперсче, вие сте облагодетелствани!
Момичета, вижте този сайт за избор на имена. На мен ми поразби представите за двете избрани имена за момиче.  Joy
http://horoscope.shumenbg.com/center.php?wform=ime&s=4fcd7aa … 1ac6ffc1945f30afe

# 533
ushana, спряхме се на Maclaren Techno XT последно, но и моите критерии и изисквания коренно се промениха след дъъълго обмисляне  ooooh! http://www.bebemagazin.eu/product_info.php?cPath=170&product … 2db6136bafed9736b

# 534
Танище, страхотен избор. И аз гледах Макларън преди 2 дни - дори беше в шотландско синьо каре! Но точно тази се оказа за над 3 месечни. Иначе имаше и други, разбира се! Вместо кош, чувалче ли ще използваш за зимата?

# 535
  • София
http://www.slunce-bg.com/productv/192/baby-design-sprint-plus-2v1.html

Ето тази е количката в синьо която е
Новите неща които сте качили са страхотни  Heart Eyes Ние продължаваме да си нямаме все още нищо,но таткото не дава още нищо да взимаме,чак се учудвам за количката че се съгласи Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 20:29 от Puffy1988

# 536
Здравейте коремчета   bouquet
днес активно си почивам разходки и така  Hug , чак сега сложих да готвя  Mr. Green
Може ли и за мен паролата  Hug  

# 537
Puffy,  мнооого е хубава! Честито! Аз още съм в чуденка. Точно харесам някоя и прочета колко много се чупят!  Joy Чакам да видя дали ще ми продадат една използвана Jane, ако не... Направо не знам! И креватче не съм избрала... И никаква дрешка не съм купила... Затова така се радвам на вашите покупки. Дано другия месец и аз да имам снимки за качване! На този етап освен котарака си - хаха!

# 538
Танище, страхотен избор. И аз гледах Макларън преди 2 дни - дори беше в шотландско синьо каре! Но точно тази се оказа за над 3 месечни. Иначе имаше и други, разбира се! Вместо кош, чувалче ли ще използваш за зимата?
Този модел, който го гледахме, става за новородено с чувалче, отказахме се от кош за новородено и от големите гуми, много практична количка, с която мисля да изкарам целия период до 2-3 годинки (ако дотогава иска да се вози), а не в последствие да купувам по-лека.

# 539
  • София
Puffy,  мнооого е хубава! Честито! Аз още съм в чуденка. Точно харесам някоя и прочета колко много се чупят!  Joy Чакам да видя дали ще ми продадат една използвана Jane, ако не... Направо не знам! И креватче не съм избрала... И никаква дрешка не съм купила... Затова така се радвам на вашите покупки. Дано другия месец и аз да имам снимки за качване! На този етап освен котарака си - хаха!
Аз писах по горе и ние си нямаме нищичко все още така че не се притеснявай не си единствената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт