Отговори
# 630
Добро утро на всички бременелки  food010

Вчера и ние се поразходихме по селата, опасох си градинките и вчера бях гроги, обаче мисля си за тия движения на бебето след определена храна дали му харесват или не newsm78 според мен няма как храната да се абсурбира толкова бързо и това е отклик на удоволствието от храната, която яде човек в този момент Whistling

Другото е че не качвам килограми и се притеснявам дали не му преча на маника, ще питам докторицата други ден, то е по - хубаво за мене ама за бебето не мога да гарантирам Thinking

За продавалника- поръчвала съм си неща от там и то обувки, дрехи и играчки за деца и съм нямала проблеми с хората, винаги поръчвам с наложен платеж и квото и да стане мога да върна стоката Peace
И там има мн едтини неща сравнение с магзините и различна стока Wink

# 631
 Добро утро!
 Най-накрая се прибрах и съм на лаптоп-а.
 Кикито от 9plus е количката.
 В Кауфланд, както някой сподели има евтин стерилизатор за микровълнова на Бертони за 15лв.
 В момента разглеждам снимката. Момичета, много сте хубави.   Heart Eyes Зарадвахте ме  Grinning
 Танище , бялото одеалце е страхотно, както и спалния комплект.
 ku4o , спалните комплекти, жълтото и розовото боди са много хубави.
 Кикито , хавлийката, комплекта за количка, бебешкото комплектче с кафявите мечета са супер сладурски и красиви.
 Амейзинг , точно към тази серия I love mum and dad от ХМ съм се насочила. Ще взема и от шапчиците и панталончетата и чорапките. Страхотни са. Трябва само да се дотътрим до София.

# 632
  • До морето :)
Добро утро!

Кърли, добре завърнала се. Болница да видиш чак за раждането вече!   bouquet

За стерилизатора - на мен ми го подариха, но наистина се оказа една ненужна вещ. Моята от шише пропи много късно, когато нямаше нужда от стерилизаране, а за една биберона да дадеш 60-70 лв. е просто необяснимо. Това е нещо, което в последствие може да се купи, ако е наложително. Както и много други покупки. Например 5674567 шишета. Аз пак ще взема едно шише, среден размер на Авент и толкова. Колкото ако пие вода, да има от какво.

# 633
  • София
Добро утро!

Понеже нямам време, че днес най-после съм на лекар, на бързо да кажа, че снощи ровейки я открих въпросната борса В Хаджи Димитър и щях да ви съобщавам днес, но уви, изпреварили сте ме Simple Smile

Амели, и отливка за крачета и бебешки дневник сме избрали, това няма да го пропуснем. Относно шишетата и стерилизаторите не знам какво да кажа. Особено, че аз до съвсем скоро нямах намерение да купувам. После ми щукна идеята, че може изобщо и да не кърмя, или пък малко...И отново да кажа, има огромна разлика от това да имаш вече едно дете / особено мъничко/ и ако тепърва ти предстои. То не е само вълнението, но и незнанието. А от бебе до бебе има разлика, и това че ще има някой, който да търчи постоянно до магазина също, някои просто трябва да работят Simple Smile И такива ми ти работи
Аз отивам да давам кръв и после преглед. До после!

# 634
Добро утро!
Нашите майстори вече стържат в другата стая иии общо взето лудницата започнааа  ooooh!
soho doll, успех на прегледа! Да се похвалиш задължително после!  Hug А иначе си права за това дали ще има после някой да търчи до магазина  Mr. Green Защото при нас - няма баби в града, които да изпълняват спешни поръчки, а приятеля ми ще е на работа с много сложен "пропусквателен режим"  Laughing, така че каквото съм заредила предварително - това е  Laughing
Аз имам едно въпросче към мамите с второ бебенце - дори да се кърми, ако се цедите и замразявате кърма, после нали тая кърма трябва да се даде с нещо - не се ли ползват шишета  Thinking Или кърмата стига точно и не сте се цедили? Питам, защото май това ми се струва приложението на шишетата при мами, които възнамеряват да кърмят, ама може и да бъркам?
Хайде оставям ви засега, хубав ден и успех на момичетата, които днес са на преглед.
Аз съм на ред утре Simple Smile

# 635
Аз да кажа, че и в София има евтини места за пазаруване, но трябва човек да ги знае. Аз например много по-късно, отколкото ми трябваше разбрах за едно място в Хаджи Димитър, където произвеждат бебешки дрешки на ниски цени от сорта 2-3 лева за боди, за ританки и подобни. Общо взето трябва отнякъде да чуеш по случайност, иначе няма как да знаеш какво става през 3 квартала в 4тия  Laughing

Добро утро, мамчета Hug
И на мен тези дни ми разказваха за магазин в Хаджи Димитър с много евтини неща, които се шият на място, но все още не съм го посетила. Тази седмица сестра ми ще ме води да счупя някой лев hahaha После ще показвам Wink
Хубав ден на всички Hug

# 636
Добро утро  bouquet
Честито на патерици на рожденичките  Hug Много здраве, много щастие, много любов и разбира се здрави бебче септември   bouquet
ColdEyes радвам се, че си в къщи вече  Hug
Кики бира, скара аааа:))) Радвам се че сте изкара супер, тези емоции са изморително, то не може само да се яде  hahaha
Довечера ще влезна да видя новите ви придобивки, много ме радвате как пазарувате. Аз още не мога да се наканя да купя нещо, сигурно след месец  Thinking
Днеска стискайте палчета в 15.30 ч съм на ФМ при доц.Томова, и като се прибера ще пиша как е принцеската /дано всичко да е наред Praynig/.
Сохооо айде да се разпишеш после, то  е ясно че всичко ще окей, ама да кажеш кой палец смуче бебче  Joy
Танище аз така правех, кърмих, цедях и замразявах. После със шише давах да пие, имах 2 шишета и на мен лично стерилизатова ми вършише супер работа. Отначало бях на изваряване в тенджерата, но после си взех един за микровълнова и много ми беше полезен. По-принцип винаги има какво д а се извари вътре, дали биби, шишета, после пласмасови лъжички , абе добра инвестиция си ее според мен.
Успешна седмица   bouquet

# 637
  • До морето :)
Аз лично не съм замръзявала, не се е налагало. Ама както казах, аз не съм пример, защото Елена не пиеше от шише. Нямах избор.

soho doll, успех днес! Чакаме да се отчетеш!

# 638
Абе тва със замразяването нещо не ми харесва, вуйна ми замразяваше и да ви кажа кармата си сменяше вкуса въпреки пликовете там за кърма и глупости ooooh! то няма и къде да съхранявам такова чудо, ако ми свърши бързо кармата директно на АМ минава, аз съм ви казвала за теорията, че бебето докато е в корема определя до кога ще се кърми и дали майката ще има кърма, е не и онези дето кърмят до 3 годишни. Докато проходи е нормално според мен, значи до годинката Peace

Сохо, хубави новини да донесеш Simple Smile
Танище, защо се притесняваш, ще си набавиш всичко до септември, пък и нали за това е форума постепенно да си вземеш всичко Hug
Както обичам да казвам от нищо не се притеснявам Mr. Green

# 639
Добро утро, коремчета!

Мадлен ме събуди в 6:30 с :"Ам-ам, ам-ам.." . Станах да правя закуска, тя заспа и още спи , което означава, че ще заспи чак довечера в 8 Sad Отсега се чувствам уморена  Sad
В тази връзка да попитам мамите с опит-препоръчайте ми лека лятна количка? Насочила съм се към Макларън, но не знам защо не мога да реша...Доскоро си мислех да карам с моята количка, която уж е само 9.5 кг, обаче няма да стане Simple Smile Никога през живота си не съм се чувствала толкова уморена. Трябваше и тази бременност да я планирам зимна Simple Smile

Да кажа и за моя опит с кърмене и шешета. Мадлен е изцяло кърмено бебе без биберон-залъгалка,  вода или чай. Доколкото помня стерилизирането трябва до третия месец всеки ден, после до шестия един път седмично. Освен тенджера с вода, добра работа вършат и течностите за студена стерилизация. Аз лично стерилизатор така и не си купих .
Танище, помпата за кърма е шише, сменяш накрайника и можеш да нахраниш бебето Simple Smile

КУЧО, какво куче имаш. Ние съжителстваме с един прекрасен голден ретривър. И досега роднините не спират да тормозят-махайте го това куче вече...след като разбраха, че съм бременна за втори път, просто не се спират. Мнооого ме дразнят  #Cussing out Обаче аз казвам, че Марвин е първото ми дете и те остават безмълвни  Mr. Green

Изчезвам, дребната  се събуди Simple Smile ХУбав и усмихнат ден  bouquet

# 640
  • София
Добро утро момичета Simple Smile

soho doll Успех на прегледа   bouquet

http://www.dianainicky.com/component/option,com_frontpage/Itemid,1/
Ето го сайта на въпросната борса,аз не съм ходила и сега ще разгледам какво има и като ходиме на гости на свекито,тя живее в Хаджи Димитър със сигурност ще наминеме Simple Smile
Може и online да се поръчва за мамите които не са от София  Wink
Лек и успешен ден на всички  Heart Eyes

# 641
Добро утро!

Нямах време да изчета всичко, което сте написали.
За бялата къща в Хаджи Димитър - от там пазарувах за баткото преди 8г. Тогава всичко шиеха там на място, но сега за съжаление предлагат и китайски дрешки. Нещата които сега шият за бебоци са: бодита,ританки, хавлийки, одеалца, спални комплекти и обиколници, гащеризончета, шапчици и ръкавички. Цените наистина са достъпни за всички, но гледайте етикетите. Когато са шити от тях си пише "Даяна и Ники". Имат и тензухени пелени и памучни тънки за лятото. Има неща които си заслужава да купиш от там.
Амели - аз също съм пазарувала от борсата в Плевен, цените наистина са много приемливи Mr. Green

С първото дете не ползвах стерилизатор, изварявах по 6 шишета на ден, за да имам за всичките хранения. Слагах ги е една тенджера и ги варях по 20 мин. с бибероните. Честно да си призная, миенето и изваряването на шишетата ми беше най- досадната процедура.

Лек и успешен ден на всички  bouquet

# 642
 Сохо , успех на прегледа!
 Амели , Мими за коя борса става на въпрос? Къде се намира?

# 643
  • Gone with the wind
КУЧО, какво куче имаш.
То моето трудно може да се нарече куче  Mr. Green  По-скоро джобен плъх Laughing  /но пък ММ имаше претенции за размера, та трябваше да се съобразя/

Скрит текст:
Иначе сме си направили глутница - с кучовците на нашите и сестра ми /обожавам ги и тримата - няма как да кажа, че обичам моята повече от другите/
Скрит текст:

За жалост лабрадорът от 10на дни е на близо 8000км.  Confused и няма изгледи да се прибира в близките 4 години /е, стопаните му ще си идват, но не и той/

А това е любовта на живота ми - няма друго такова куче, но за жалост вече не е с нас
Скрит текст:

Сохо , успех на прегледа!
 Амели , Мими за коя борса става на въпрос? Къде се намира?

За борсата в Плевен ли питаш?
Ето как ми я обясни Кикито вчера
Скрит текст:
борсата се намира в самото начало на старата главна от към Била, още преди да са започнали магазините. Като застанеш с лице към главната в дясно на ъгъла имаше Глобул /едно време...сега не обърнах внимание/ - точно в тая уличка , посока канала, има Еврофутбол и срещу него е борсата. Те са няколко магазина, ако питаш като си там предполагам че ще те насочат. Иначе в снимка.бг съм споменала цените на някои неща - ританки 1,70 лв., боди 2,50 лв., ръкавички 0,70 лв., комплект чаршафи /горен, долен и калъфка/- 27 лв. но беше от скъпите
 комплект олекотена завивка с долно чаршафче и калъфка 13 лв., хавлията ми е 13 лв., комплекта за количка около 25 лв. беше.

# 644
  • София
Добро утро и от мен!
Честит рожден ден на патерица на рождениците!  bouquet  bouquet  bouquet

Ходих да ми вземат кръв и сега си пия кафенцето с вас Grinning

Борсата, която коментирате ми е в квартала Simple SmileЗа Боян вземам от там бельо, тениски, анцузи за градината. Много добра работа ми вършат, а цените наистина са ниски. Специално бебешките стоки не съм ги заглеждала много, но мисля че има всичко необходимо. Не всичко обаче шият там, някои неща са им внос и са по скъпички Peace

Стерилизатор няма да купувам, както и комплект шишета. Ще си взема като за начало едно шишенце на Авент. Така направих и предния път, беше ми достатъчно. Единствено на помпата държа да я имам от самото начало (вече си я купих), защото бях със запушени канали в болницата и тя ме спаси от мастит и усложнения Peace

В четвъртък заминаваме, аз и Боян, в Свищов при мама ваканция. Хем да ни поглези, хем да разнообразим. Нямаме търпение и двамата Laughing

Общи условия

Активация на акаунт