Отговори
# 645
Добро утро и от мен  kaffeetrmker_2

Anni0422 и при мен го има този момент с храната... При мен е почти всеки път като се наям , бебето започва да рита.  Simple Smile
veselotof аз в тази серия  I love mum and dad направо се влюбих. Много ме е яд , че нямаше шапките и ританките  Cry Така исках да си купя всичко... , а и нямах много време да обикалям , бях само в София мол. При нас  няма НМ, та може би ще карам брат ми да ми търси в Пловдив.
soho doll,  и аз напълно споделям твоето мнение. От бебе до бебе има разлика,а и не се знае дали ще мога да кърма... понякога си правим едни планове, а то става друго. Така , че шишетата и стерилизатора едва ли ще са ми излишни.  А и нали в този стерилизатор ще слагам и фруги неща, не само шишета. Успех на прегледа!
_Ninka, имаш едни палчета от мен!

Аз отивам на разходка, чао за сега!

# 646
  • Пловдив
Добър ден. Хич ме няма днес. В 3 посред нощ тоз път повръщах. Сега гледам тъпо.
За стерилизирането по време на почивка да кажа, че има разтвори за стерилизация.Най-досадно и на мен ми беше изваряването в тенджера. Най-глупавият уред, който имах беше уред за подгряване на храната. Никога не беше подгрята правилно.
От "Продавалник" имам доста сполучливи покупки. Тоест единствената несполучлива е един телефон, но му смених тъч-скрийна и си работи до ден днешен. Техника си купувам вече с остатъчна гаранция. Наистина има много изгодни неща. Използвани шишета, помпи и т.н. не бих си купила. Те пожълтяват, пластмасата остарява и не мога да разбера с какъв акъл ги продават. Освен това съм и гнуслива.
Животни много обичам, но си искат грижите като децата. Моите сладури все искат някакви. После въобще не ги поглеждат, та сега нямам-няма и да имам. Последно ми натровиха сиамски котарак на село. Много го обичах. Аз не бих слушала никой за животното вкъщи. То си е член на семейството. Да си гледат тяхните къщи хората.
Шезлонг, музикална играчка и разни щуротии ще вържа желаещите да купуват подаръци да вземат. Ще предупредя, че не искам дрехи. За лятно бебе имах космонавт с размер за едногодишно дете таман лятото. Кога да го облека точно не разбрах?  Mr. Green И още куп дрехи, дето даже забрявах, че ги имам. Така, че-мерси. Аз ще си взема каквото ми трябва.
Извадих си ПИК аз, обаче от НАП. За да си проверявам болничните ми трябвал от НОИ. Днес пак ще ходя.

# 647
  • София
Аз имам един може би малко тъп въпрос и се каня от няколко дни да го задам и все се чудя ама айде ще питам  Embarassed
Таааа вие от както сте бременни и когато се обезкосмявате на интимните си части след това ползвате ли някаква козметика-примерно крем или лосион  Rolling Eyes

# 648
Puffy1988, аз ползвам бебешки лосион. Може и да не е правилно, но това ми се стори най-удачно.

# 649
Аз имам един може би малко тъп въпрос и се каня от няколко дни да го задам и все се чудя ама айде ще питам  Embarassed
Таааа вие от както сте бременни и когато се обезкосмявате на интимните си части след това ползвате ли някаква козметика-примерно крем или лосион  Rolling Eyes

Аз минавам с бръснача и никога не съм мазала кремове и сега също  Peace Не знам за вас, ама ми е голяма мъка обезкосмяването...зареждам се с едно огледало и много търпение, че доста време ми отнема вече  Laughing

# 650
  • Пловдив
Мажа се с крем "Здраве". Бръсна се, обаче последния път с едно огледало и аз...Мани...Голямо чекнене падна, че като и клекнах- после адвам станах.  Shocked Следващия път ММ ще помага, че да не се разчекна в банята.

# 651
Raddiii,  Embarassed верно бе! Аз сега забелязах  Mr. Green За количката, виж в темата за количките, там се обсъждаха доста мисля летни колички. За Макларъна - аз съм пристрастна, много си го харесах  Mr. Green

Аз сега съм се насочила към други неща да купувам - матрак, комплектите с чаршафи, хавлийки, вана и т.н., по-едрите, за които нямам съмнения, че ще ми трябват  Mr. Green Другите неща съм почти убедена, че някой услижлив роднина или баба ще ги осигури, дори без аз да го искам Wink Но няма как, не мога да им вържа ръцете... пък и за тях е първо внуче, та ентусиазмът и тях здраво ги тресе Simple Smile
ku4o, страхотни кучета!
Pinki_81, весело изкарване!
Pampers нещо ми се губи, но предполагам, че са заети с местенето и оправянето на квартирата.
Пете, и на мен ми е трудно, ама не мога да си представя моя приятел да ме бръсне, някак... не знам  Mr. Green
Аз избягах от вкъщи, че с тия майстори ...
Да ви почерпя виртуално, днес нашия тати има рожден ден Simple Smile Ама няма да слагам картинки, че да не ви се дояде нещо Simple Smile))

# 652
Оперираха ме от ингвинална херния преди 5 години и от тогава отдолу само бръснач, отпред епилатора или бръснача. Откакто съм бременна, навсякъде бръснача. Не мажа с нищо.

За домашните любимци, ние имахме каракачанка, пинчер и овчарка, и 2 котарака. На двора са всички, в къщата не влизат. Махнахме овчарката, че са агресивна порода и само бели прави.  Двора е голям и преграден, всички останали ще отидат отзад, а ние с бебето отпред.

# 653
  • София
Мажа се с крем "Здраве". Бръсна се, обаче последния път с едно огледало и аз...Мани...Голямо чекнене падна, че като и клекнах- после адвам станах.  Shocked Следващия път ММ ще помага, че да не се разчекна в банята.
Оооо Петя мноооого ме разсмя  Joy
Ох аз питам,защото аз преди си се мажех с крем който е за цялото тяло на Avon.От както съм бременна пак се мажа чат пат с него ама все пак знам ли да не стане някой фал.А ако не се намажа с нищо и след известно време започва да ми пари и да ме сърби и кожата много ми изсъхва.Четох в интернет за интимни кремове на Nivea ама пак ме е страх  newsm78.Или ще питам лекарката или да пробвам и аз като So^Amazing с бебешки лосион с лайка примерно,защото тя нали уж успокоява.
А относно самото бръснене на мен също вече започва да ми става трудно и незнам към края какво ще става,ще трябва ММ да помага  #Crazy но и аз започвам да се опасявам че като клякам скоро няма да мога да стана  Joy
Tanishte Да ти е жив и здрав мъжа,много да ви слуша теб живот и здраве и бебчето   newsm59

# 654
Абе вие още ли можете да клякате? Аз от месец вече не правя опити... бедрата ми натискат корема и ме е страх за бебето.

# 655
Добро утро!
ColdEyes,добре си се прибрала!
Момичета,успехче на прегледите,да се върнете с хубави новини!
Ох,чудех се и аз дали да се включа в разговворите за потребните неща  Rolling EyesЧестно да си кажа,с Диди много от така наречените модерни джаджи ги нямах.За стирилизатор имам за микровълнова,подарък от етървата.Не съм го ползвала кой знае колко,но това е сигурно ,защото и много шишета нямах за изваряване.Бях си тикнала помпата вътре,но незнам защо ми се разкапа пластмасата  Simple Smileто и тя си беше напълно обикновенна.За такива джаджи като активни гимнастики  не съм и знаела.Сега си имам точно определени неща,които знам,че ще ползвам  и нищо излишно не мисля да купувам.Бях си взела и повивалник ,дето после се чудех къде да дяна,но сега ще си го извадя и все пак може да влезе в употреба.
Отначало даже незнаех,че кърмата може да се замразява и си хвърлях на воля по 150гр на всяко кърмене  EmbarassedПосле обаче и намерих приложение,давах всяка вечер по 2 шишенца от мин.вода на зетя за племенника,че систъра нямаше кърма  Simple Smile Отначало и аз бях взела за Диди шишета,биби за по една камара пари на Нук/е преди 7 години си бяха пари де,като сравнявам цените със сега/Милия тъй и не иска да смуче биба от 7лв,хареса си най-обикновенните от по 1лв маргаритки.Шише само едно ползвахме за вода.Та така де,сега мисля още да не се нахвърлям с тези пособия,като за начало ми стигат 1 шише и 1 биба.Магазини бол все ще купим набързо ако е необходимо.Но все пак всичко си е по мнение, желание и възможност  на родителя.ММ оня ден ми вика "няма се събираш с бременни с първо дете"  Rolling Eyes защото щели да ме разкупуват на ненужни неща  Joy Те били по ентусиазирани от мен,глупости!
-Petia-
,дано бързо ти мине неразположението  Peace
Хайде,че маалко досадна станах,че и манджата ми да не тръгне да ме търси!

# 656
 Mr. Green аз пак ама набързо.
Оня ден ходих на коло маска,там момичето-приятелка си ме обезкосми изцяло крака и слабини,а после се омазах с лосион за след кола.Предния път също така процедирах,даже седмицата  преди да родя бях ходила .Мажа си се с крем дето си купих като забременях.Инъче аз имам проблем със забиването на космите и като си разчопля някое косъмче/а те са дооста/ се мажа с крем здраве.

# 657
Добро утро Simple Smile
Не съм ви чела - сега се връщам няколко страници  Embarassed
Върнах се от док Simple Smile Всичко е наред, малката вече е 375 гр. Simple Smile вървим с няколко дни назад, но док каза, че е добре. Взеха ми кръв утре ще видим до къде сме я докарали с това желязо  ooooh!
Хайде приятен ден и дано ни се размине дъжда  Wear Umbrella

# 658
  • Пловдив
Мажа се с крем "Здраве". Бръсна се, обаче последния път с едно огледало и аз...Мани...Голямо чекнене падна, че като и клекнах- после адвам станах.  Shocked Следващия път ММ ще помага, че да не се разчекна в банята.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Това ме разсмя със сълзи, така яко раздрусах и бебката... такива сме терци с тия стойки и настроения  Grinning
Айде Пете пращай децата на село и да се съберем и пловдивските мамита.

# 659
Аз шишетата на Авент хич не ги тача  Crazy Протичаха, подлизваха, всичко се изсипваше от тях...
В началото се налагаше да дохранвам и се цедях да стимулирам кърмата през деня. И точно изцедя малко и всичко се излее от добре затвореното шише  ooooh!

Ползвах ги само с помпата (електрическа на авент), после прехвърлях в други. Шишета ще поръчам на Томи Типи директно от Англия, че излизат по на сметка.

Колкото до кърменето и храненето с шишета - ако кърмите следващите минимум 6 месеца след като бебето се роди сте плътно залепени за бебето. Ако обаче още първия месец го научите освен от гърда да пие и от шише може спокойно да оставите шише с кърма и да идете на зъболекар или дори да дремнете на спокойствие няколко часа докато някой друг го гледа или да отделите време за себе си  Peace

Моята дъщеря от първия месец се научи и от шише, защото трябваше да дохранвам едно хранене вечер с шише. Това всъщност направо ме спаси след това - имах много сериозни проблеми със зъбите, после и здравословни. Така спокойно оставях шишенце кърма и можех спокойно да ходя по доктори. Пък и като излизахме по разни партита носих шишенце с кърма, хич не мога да кърмя по разни пейки и площадки или партита  Blush

Ако обаче се хранят само от гърда после отказват шише до годинка поне, докато почнат да пият вода от преходни чаши.

Общи условия

Активация на акаунт