Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
ето рейни, но след малко ще я изтрия.

недоносени сме, затова рехабилитациите са задължителни

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 21:33 от sigma

# 286
И к'во, само за Рейнито ли?  Crossing Arms
Даниела, не се вижда, да.

# 287
 Crossing Arms рейни ме попита и за това към нея се обърнах.

# 288
Зуза си има точица в хубавата матка. Чакай да те нагушкам хубаво Hug
Весе, нали знеш, че сега си по-чувствителна. Но това е вярно, трябва да обръщаме внимание на важните неща.
Арвенче, честито синьо щъркелче!
Моме, потреперват ми отвреме на време гащурите, но гледам много да не се замислям. Да пишеш как ти е минал първия преглед. Ти май месец ли беше?
Рейни, няма да се оплакваш. Виж колко ти е послушно детето. Ти му каза на бала да излиза и то слуша Майтапа на страна, не се тревожи, лекарите си знаят работата. Пожелавам ти много леко раждане
А литъл Ко и тя колко голяма мома е станала. Чакаме си документите с нетърпение
Дианка може цикълът ти да е така от смяната на сезоните. Миналият месец и аз бях така.
Кашмирче, ей ма на в зялата ми прелест Hug
Зузи, ще си взимаш болнични и още как. Твоето здраве и на бебето са най-важни, а шефовете да си гледат работата. Защо да те подозира, мисли си някакви причини, на човек може на всякакъв лекар да му се наложи да отиде.
Лилка ти при кой лекар ще се записваш на ЖК?
Плоче, стискам палци за прегледа Praynig
Феичке, роклята е трепач и сандалките много й похождат.
Дани и на мен ми излиза Бг мама от твоята графика.
Много бързо изчезна Лийчето Blush
Ми аз тогава ще отида да видя Йовка кави ги върши.

# 289
Скрит текст:
Не знам защо не мога да я сложа графиката в подписа си. Преди не съм имала проблеми.  newsm78 Всичко правя каткто трябва уж! Crazy

# 290
  • Sydney
sigma их, не успях да я видя  Blush ... рехабилитацията помага много  Hug

# 291
Сигм, естествено, че всички искаме да се порадваме на Желязка, това бебе го отгледахме от ей такава точка в темата  Naughty Heart Eyes Имах предвид, че остави снимката точно за 72 секунди, в които не успях да се вредя да я видя.
Зузи, май не съм казала колко огромно се радвам за твоята точица, отдавна ти е време да дебелееш и да бременнодремеш  Hug
Пате, в понд'релник съм, бях се засилила и да си записвам час за имунологични, но реших да го изчакам той какво ще каже, а аз така или иначе ще ходя пак до Сф за заповед/надявам се в рамките на месец-два/, така че тогава ще си ги пусна.
Флауър, тези сандали ми изглеждат адски неудобни, дано да се окажа лош пророк  Mr. Green Аз съм на сватба в събота също, и аз ще се катеря на едни кокили.....
Абе, къде е Пънчето, отдавна ми е зачезнала от погледа Thinking

# 292

бени, ти правила ли си рехабилитации на ема? къде бяха? колко продължиха?
ако искаш може и на лични Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 21:54 от sigma

# 293
Рейни , стискам палци за леко раждане!  Hug Hug Hug
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 обирам прашеца, който съм изпуснала Simple Smile
 Hug Hug Hug на всички и изчезвам да се къпя  bath1 ...че съм убита от дългия работен ден.
Лека и бебеносна, момичета!  luvbed Аз тая вечер съм си самичка, мъжо е на парти с колегите Simple Smile

# 294
И аз изпуснах снимката на сладката Лия, но не смея да питам, защото знам, че имаше някакъв неприятен инцидент със снимките от другата ви тема, Сигме  Crossing Arms  Ще чакам да се организира среща на бебетата от ИБ  Heart Eyes

Рейни, хайде малката кукла да се реши да излиза...Да мине леко и да се гушкате после  Hug

Май утре ми излиза резултата от цитонамазката...Притеснено ми е леко...Чакам си МЦ тия дни, та преглед след това  Crossing Arms

# 295
Здравейте  Hug Hug
Благодаря за отговорите момичета Hug Hug
Аз  днеска цял ден чистих и готвих ,че кумците ни идваха на гости ,защото не можаха да дойдат в неделя ,а на Гергьовден имаха именичка ,та идваха днес и сега ме чака същото пак чистене и миене на чинииии Close
Рейни ,мале голямо бебче ще си имаш Peace
Зузи ,радвам се за точицата Hug
Хайде отивам да мия чинии

# 296
  • shumen
Е,Сигме всички искаме да видим малката Лия.
ООф и ние сме станали от 7 сутринта и май след малко и аз ще лягам,че дребен ако се събуди ще увисна и аз.

# 297
Добро утро момичета! Аз съм ранобудна, тук е 6 чса сега! Laughing Пожелавам ви усмихнат ден на всички!  bouquet

# 298
  • NE
Добро утро!

Моме Права си за сандалите. Имат дебел ток и са стабилни, но и неудобни. Аз не нося такива обуща и само за повода ще са ми нужни, а и ниските обувки ще ги нося навсякъде с мен. Тази работа няма да стане без тях. Mr. Green
Сигме Не успях да зърна Лия, но съм сигурна че е невероятна красавица. Така или иначе ще и се порадваме на красотата някой ден. Hug
Форестче Стискам палчета за резултата. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Пате Благодаря, че ме хареса. Hug

Лек и спорен ден, момичета.  bouquet

# 299
Добро утро!
Пате, при Гамишев.

Заминавам след малко на преглед  Praynig  треска ме тресе.
До после!

Общи условия

Активация на акаунт