Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 422
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • NE
Добро утро!

Кашмирче Знам какво ти е, но вие сте в самото начало. Момето хубаво те е посъветвала да си вземеш час, оттам нататък ще действаш с док. Peace Сигурна съм че съвсем скоро ще има добра вест при теб. Hug Hug Hug
Моме Сънищата ни предсказват тайни желания. Стискам палци за следващия ти преглед. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Смайлче За Плевен съм чувала много добри отзиви. Според мен добро начало е отново да пускаш хормоналните излседвания и тези за ЩЖ. Peace
Пепита Имаш палчета от мен.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Принцеска Честит рожден ден на твоето майче. bouquet
Зузи Стискам палчета  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Аз съм в очакване. От два дни страхотна тъпа болка имам в дясно. Чета постоянно за сраствания на маточни тръби и снощи погледнах и процедура ИКСИ. Док е на мнение, че съм добре  защото нямам един месец със зацапване или закъснение. Намразих ранния цикъл. ooooh! Общо взето ме хваща параноята за следващия месец. Да става както ще да става. Почвам да си мисля, че тази моя мечта за бебе се оказва предизвикателството в живота ми. Tired

# 526
Добро утро милички  Hug
Много ви благодаря за мненията, от това което знам и аз така нисля!  
Миналия месец О беше около 24 ден може пак да там някъде, или изобщо да нямам!
Като се замисля и ние правим вече доста време опити, но до преди два месеца незнам дали съм имала О и ако да дали изобщо сме я уцелвали! Та малко се успокоявам така ...

Аника благодаря ти че ме успокояваш, дано с второто сстане даже по бързо! Ти прави ли пак тест!?
Кашмир аз също бих пуснала изследванията!  Hug Но дано те пропусне все пак имаш още врееме!
Принцеске да ти е жива и здрава мамичка и скоро баба!
Пепитка имаш палчета и от мен скъпа! Hug

# 527
Здравейте момичета!Желая ви прекрасна седмица!

Моята БТ днес падна малко, но, както Денис каза, на моята графика много не може да и се вярва - според нея съм имала няколко фуликула ooooh!

Кашмирче, нищо не ти пречи да си пуснеш едни хормонални изследвания на 3-5 ден от МЦ, за да видиш как стоят нещата. Аз съм сигурна, че скоро ще има щастлива вест при вас Hug

Флауърче, ти следващият месец лапаро ли ще правиш?Аз в края на краищата като че ли започнах да приемам мисълта, че може и до инвитро да се стигне. Дала съм срок до края на годината, ако не стане, тогава ще го мисля. Все пак нали за това са тези клиники. Стискам ти силно палци скоро нещата при вас да се получат Hug

Сандра,
и аз мисля че О предстои, тестовете ти са отрицателни.

Смайл, аз и хранителен режим пазя, но като че ли кефирът и той регулира обмяната на веществата.

# 528
Привет! Hug
Рейни Mr. Green Hug
Веси, не се ядосвай за глупости Hug
Пепита, палци Praynig Hug
Флаурче, не така пораженчески Naughty всичко ще се нареди когато и както трябва Hug Wink
Принцес, да ти е живо и здравао майчето! Hug  bouquet
Сандра, мерси мила! Hug Тест правих - пак е -, но и не сме много настоятелни май, нещо свалихме гарда Crazy този месец ще сме по-настоятелни Mr. Green Hug

Хубав ден на всички Hug

# 529
Здравейте, мили мои Hug
Извинете ме не съм ви чела доста време, голяма борба водя и се надявам да е успешна.
Искам да ви питам нещо: вече 2-ри месец цикъла ми е различен. 1-вия ден ми цапа, 2-рия- ми е доста обилен и след това 2 дни още някъде е почти само като зацапване или при забърсване. Имам ли повод за притеснение, защото сега не мога да се занимавам и с това и да ходя по гинеколози. Иначе се зарадвах, че този месец ми дойде на 27-ми ден, което не се е случвало от доста време....Беше ми се скъсил доста цикъла 23-24 дни.
Много  ми липсвате мили мои. Целувам ви и ви прегръщам силно и бог да е с вас във вашата борба Hug Hug Hug

# 530
Флалърче, полза от много четене няма. Само се побъркваш от диагнозите, които сам си слагаш. И не се нерви на късия цикъл. Казва ти го човек, който беше с цикъл средно 36- 43 дни. Е не е по добре. Всичко се случва тооолкова бавно.
Ти си забременяла веднъж. Пак ще стане. Имаш си екстра цикъл. И дължината и графиката ти е хубава. Не се смърцафръцвай  Hug
Сандра, ти как мериш БТ? Много ти е странна графиката  newsm78

ПринцескеHug Да ти е жива и здрава мама. Мамите са най- прекрасните същества около нас. Уважавай я и я обичай все така силно  Heart Eyes

# 531
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
ММ ми донесе лаптоп в стаята  Simple Smile Добре съм, поне за сега нямам контракции, но си имам болките и спазмите, които след инжекция отшумяват. Оказа се, че имам белтък и кетони в урината, още в Петък вечерта са разбрали, после в Събота и Неделя пак са били такива резултатите . Аз разбрах снощи, след като баща ми и ММ вдигнаха ужасен скандал, ама явно по друг начин не става, тогава благоволиха да покажат резултатите на баща ми, а днес Славчев разбра . Чакам да дойде нефролог, за да ми прегледа бъбреците ... Когато док. е искал да ми види изследванията 1-вия път са му казали, че не са готови, а 2-рия път, че всичко е наред . Нямам думи просто, само се моля малкото ми момченце да е силно, а и аз да се закрепя, че да мога да го износя до Октомври.
Зузи, стискам палци за изследването  Hug
Рейни, моите контракции вече пътуват към теб, споко  Mr. Green
Благодаря ви, че ме мислите момичета, сега ще ви прочета подробно и после пак ще пиша  Hug

# 532
Принцеске, да е жива и здрава мама и скоро да е баба! Hug
Феичка, и аз мисля, че ти е рано за цикъл, графиката ти е добре. А може и пък да не дойде лелката!  bouquet
Кашмир, и твоята БТ е добре за сега, не се коси мила! Hug Моята днес влезе в норма, но вчера ме втрещи малко! Crazy
 Аз съм се захванала с чистене сега, днес съм си у дома.

# 533
  • София

Рокси, да ти кажа възможно е сега последните 2 месеца при смяна на сезоните да има промяна и при цикъла. Аз не бих се притеснила при тези условия. Следи следващия и ако пак е така може да пуснеш едни хормони ако не ти е проблем  Hug Радвам се да те "видя"

Арвенче, аз те експедирах и в друг град и в друга болница, ама явно мнението и за двете е еднакво  Tired Има ли къде другаде да отидеш... при маааалко по-нормални хора? Или просто следващия път, пускай мъжете напред, а ти се крии зад тях  Mr. Green

Кашмир, ще стисна палчета за прегледа в петък. Дано те насочат добре  Peace

Флауърче, само спокойно  Praynig Ти гледай ама не се вманиачавай!

Малката Ирен се е окопала... заплаших, че най-късно четвъртък ще излезне насилствено и първото нещо, което ще види е ножа, ако продължава  Twisted Evil Да видим дали ще помогне  Mr. Green

# 534
Зилен, стига плаши детето  Joy

Рокси, наминавай по често.
и да прегърна Арвенчето  Hug

и да не е спам -днес бях на доплер. имам малка реканализация, но сме далеч от истината. важното е че сме на верен път, па дано. имам бонус малко мастит. но и това ще мине  Crazy

# 535
  • Варна
Здравейте, момичета!!!
Изчетох ви, но нямам много време да пиша...
Арвенче, за жалост понякога се сблъскваме с такова отношение, което кара повечето хора да са зле настроени към "белите престилки"... В същото време има толкова свестни доктори, на които после ти иде да им целуваш ръцете... но...
Рейни, на Ирен си й харесва в мама и никак не бърза Simple Smile Стискам ти палци всичко да мине по най-добрия и лесен начин!
Принцеска, честита ти мама!
Весенце, на теб честита годинка!!!
Кашмирче, и аз май ще се поизследвам, ама само да поприключи лудницата у нас...
Щях още да ви пиша, но.... фиууу изхвърча...
Прегръщам ви!!!

# 536
  • shumen
Добър ден!
Арвенче,ууф да се махаш скоро от там.Ама те навсякъде са такива докторите.
Рейни,да излиза доброволно Ирен,че да не види ножа.
Принцес,да е жива и здрава мама и скоро баба.

# 537
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания към мама! Дано да ми е жива и здрава!
Рейни, до края на деня - 13 май има още много време. Все си мисля, че Ирен си е направила сметката.
Сигме, радвам се за теб и дано скоро нещата се нормализират....все пак е важно, че вървиш по правилния път! Да се маха  и този тъп мастит пък сега  ooooh!

Някой ще ми напише ли какво включват ИМУНОЛОГИЧНИТЕ изследвания, че от толкова бумаги не помня такова чудо правила ли съм newsm78

# 538
Принцеска, имунологичните изследвания са много широко понятие Rolling Eyes..не са едно или две..най-общо пускат антифосфолипидни антитела и НК клетки ..погледни дали тях си пускала

# 539
Уеуе, много сте скромни днес  Mr. Green
Как сте, пилета?  Hug
Принцеска, да е жива и здрава майка ти   bouquet
Рокси, проследи и следващия цикъл и ако и той е така се замисли по-сериозно, иначе разкажи ни как си  Hug Справяш ли се?  Heart Eyes
Сандра, ако правиш за първи път тестове (извинявай ако съм пропуснала нещо) и не излезе съвсем положителен такъв няма смисъл да се притесняваш. Съвсем нормално е да не уловиш точно пика на хормона, при това условие се гледа най-наситения тест за положителен  Hug
Рейн, скоро ще дойдат близнаците, да не би Ирен да чака другата зодия  Mr. Green  Hug
Зуз, съвсем може да не е от ягодите, да знаИш  Mr. Green И още от сега знам, че е Кенга, розАва кенга  Heart Eyes Мойта си кенга  Mr. Green
Пате  Hug
 Моме  Hug и всички  Hug
Ние днес цял ден сме вкъщи, времето е супер духливо  Mr. Green и хладно. Кокоса има колики, та през деня съм постоянно дежурна с нея, хубавото е, че нощно време спим  Simple Smile Е сега хапна и полегнахме и двете, тя заспа за няма и половин час, тъкмо се унесох и пак стана, та тъй, успокои се малко и аз пия кафе  Mr. Green
Айде време е за положителни тестове  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт