Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 427
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро на всички!  bouquet
Рейни, леле тая малката кукла хич не и дреме, че вие я чакате вече! Mr. Green Ами ако не е по единия, ще излезе по другия начин! Hug

# 511
Добро утро, сладурани!
Все си мисля, че Рейни днес ще ни изненада  newsm78
Арвен, с нетърпение чакам да кажеш, че всичко е ОК и сте си в къщи  Praynig
Веси, честита ви годишнина!/за вчера, но закъснях/   bouquet Още много години да сте заедно!!!
Зузка, ти как си? Къде си?

Момичета, мама днес има рожден ден! Черпя - да ми е жива и здрава... много я обичам!!!
Скрит текст:

# 512
  • София
Добро утро, момичета!  Hug

Весе, честита годишнина!  Peace
Принцес, да ти е жива и здрава мама!   bouquet
Феичка, как си днес?  Hug

Имам нужда от мнението ви. Понеже не ми се ще да натоварвам всички в понеделник сутрин, слагам текста скрит.  Peace

Скрит текст:
Чудя се дали ми е време да тръгна по някакви изследвания.И се чудя дали тези клиники, които преглеждат по програмата "Хиляда деца за България" са добър вариант.  newsm78 Т.е. дали наистина ще извършат прегледите или само да отбият номера? Thinking
Или да пратя ММ за спермограма и аз да си пусна хормони? Ма после на кого да ги покажа?  ooooh!

Да припомня моята история - миналата година правихме спорадични опити, на принципа "ако стане". Т.е. имало е месеци, в които сме се пазили, по различни причини. Декември ми  откриха полип. Януари го махнахме  и от февруари почнахме сериозно бебеправене. Февруари и март с тестове, а от април + БТ.

Ще съм много благодарна за вашето мнение.   bouquet

# 513
Кашмир, според мен е добре да се запишеш, Малинов са голяма и известна клиника, ако звъннеш сега, даже може и да не успеят да те вместят в рамките на 2-3 месеца, а така ще си спокойна, че имаш някакъв план за действие. Няма смисъл сама да си назначаваш спермограма и хормони, без да има лекар, който да се запознае с историята ви и да ги разчете. Дръж ни в течение  Peace
Арвенче, надявам се днес новините от теб да са по-добри  Hug
Рейни, мъдрите хора са казали - внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне, хайде вече да я видим тази абитуриентка  Mr. Green
Аз не пиша, защото няма какво, станала съм много лаконична напоследък... бях на сватба, вчера реанимирах от нея и така.  Mr. Green Прави ми впечатление, че важните неща ги скривате като спам, а другото си е в обикновен текст  Joy

# 514
Добро утро!

Весе, честита годишнина!
Маги, сигурна ли си, че от кефира си отслабнала?Да не си спазвала някакъв друг режим?

Момичета, искам да ви попитам какво мислите за генетичните и инулогогичните изследвания?Кога има смисъл да се пускат?

# 515
Добро утро  smile3507 много ми дремливо тая сутрин. Няма празници, няма почивни дни, няма какво да ме държи в настроение. Само работа, работа, срокове, отчети  smile3511

Ама както и да е де, ще се справим, нали сме пичОве  Flutter

Кашмирче , какво да ти кажа. Аз съм си луда глава и искам да знам какво става с мен. Месеца, след като решихме да правим бебето отидох на док., пуснах цито, стандартните... Видяха се фоликули като при ПКЯ, но док. каза, че няма да иска още хормони. Аз обаче нали съм Тома Неверни още на следващия цикъл си пуснах половите хормони и ЩЖ. Всичко в норма (освен ТСХ). В месеца когато стана бях навила вече и ММ да направи СГ (добре, че не се наложи, че той какво е шубе  Crazy ) . Та ДА Кашмирче. Аз бих пуснала изследванията отново. Не съжалявам. Действай, за да се увериш, че всичко е наред и съм сигурна, че скоро ще стане  Wink

Няма да го сложа тоя роман в "Скрит текст", защото и на мен ми прави впечатление, че важни неща се крият. Темата заприлича на един голяяяям "скрит текст"  Mr. Green

Пожелавам ви прекрасна седмица и много  newsm47
 Hug

# 516
  • Sydney
Arven дано бързо спрат контракциите  Hug
veseto Честито Simple Smile
Princessa SS Честито на майка ти Simple Smile

ох, май само за толкова имам време...

# 517
  • София
Мерси, Тоничка!   Hug Залавям се.

Моме, мерси и на теб!  Hug Звъннах на Малинов и имам запазен час за ... петък  Shocked

Ся па остава да не ми дойде.  Joy

# 518
Добро утро и от мен ,
честито на всички празнуващи !
Арвен , бързо да минават тия контракции и да си по - спокойна и ти.
Рейни , твоята мадама не и се излиза още явно , айде дано да е скоро , че да си се радвате очи в очи   Heart Eyes
Евка , аз съм странен човек , толкова да ми беше кеф като правихме ремонта , че сигурно само аз съм такъв идиот, само при мисълта какво ще стане и ми идваше музата да се вра в прахоляка.
Зузи как си мила.

Хубав ден на всички , аз си чакам първата ФМ и БХС утре , да ми стискате палчета

# 519
  • София
Добро утро. Simple Smile
Скрит текст:
Малко кофти ми тръгна седмицата, но да видим как ще завърши. Забравих си телефона, а ми трябваше точно днес...Разсеян бременен мозък!

Рейни, тук ли си?  Grinning
Благодаря на всички за пожеланията. Нека ви се връщат в троен размер. Simple Smile
Арвенче, ти как си?
Кашмирче, аз лични бих изчакала поне лятото да мине, но ти си знаеш. То не пречи да си запишеш час, защото както е казала Момето, доста се чака. Пък дано не ти се наложи да го ползваш!  Praynig
Моме, ти как си? Почваш ли вече да си връщаш нормалните усещания? Колко дни минаха от последната инжекция?

Прекрасен ден на всички!

Последна редакция: пн, 13 май 2013, 10:02 от veseto87

# 520
Кашмир, това да ти е проблемът  Mr. Green Казаха ли ти при кой доктор ще ти е прегледът?
smile_86, генетични и имунологични ги водят "тежка артилерия". Обикновено се пускат в 3 случая - 1. При повтарящи се спонтанни аборти, 2. При липса на бременност след 1 година опити, направени хормонални изследвания, спермограма, микробиология, ЦС, които не са показали нищо обезпокоително и въпреки това бременност не настъпва или 3. При установени други проблеми, като подготовка за ин-витро опит /какъвто е моят случай/. Има лекари, които започват опит без да изискат генетични и имунологични, но на мен не ми допада този подход - за нещо толкова важно трябва да сме си вързали гащите по всички възможни начини /не че е гаранция за нещо, но помага на психическата нагласа  Mr. Green/
Веси, като че ли ми се поразредиха горещите вълни и сърцебиенето, но още ги има - всъщност действието на последната инжекция би трябвало да е минало едва преди седмица, така че имам още време за нормализиране. Веднага след последната инжекция сънувах, че ми идва МЦ - много странно чувство  Mr. Green Утре ще ви докладвам за прегледа.

# 521
  • София
 Rolling Eyes Нем, аз се същисах.  Mr. Green

# 522
Добро утро!  Mr. Green

За всички, които питат как е моята особа ще отговоря, че съм добре, както и вчера отговорих  Mr. Green Имам си гадене тук-там, стомах ме мъчи от време на време и май е от ягодите  Rolling Eyes, спи ми се, но това не означава, че успявам да спя добре  Whistling и така Mr. Green Днес ходих да пусна листерозата и в сряда след 12ч чакам резултати  Whistling

Кашмирче, Момето те е посъветвала хубаво, ти си запиши час, а ние ще се молим да не се налага да го ползваш, поради настъпила бременност  Praynig Mr. Green

Смайл, имунологични и генетични изследвания се пускат обикновено при повече от 1 спонтанен аборт, както и при инвитро процедура. Я кажи какво точно се върти из главицата ти  Laughing

Ако скритите текстове не ви устройват, то тогава спам ще има само в края на всяка тема, а не постоянно. вече няколко момичета споделиха, че не четат темата, защото всичко се размива, аз съм на същото мнение. Аз самата чета по диагонал.

# 523
Кашмирче, спокойно! Не се шашкай! Пък дано да не ти дойде, заради  EFP.

Моме, благодаря! Моят случай е и 2 засега. Ако не се получи до края на годината ще стане и 3. Вече знам, че ще трябва да ги пусна. При пускането на тези изследвания трябва ли да бъдат в някакъв определен ден и най-важното в коя клиника е най-добре да се пуснат? Аз си мислих в Плевен. Чувала съм, че там са много добри в тази област.

# 524
Смайл, денят няма значение Peace Аз съм пускала моите в Геника - София, т.е. във Варна ми източиха кръвчицата и я изпратиха с куриер там.

Общи условия

Активация на акаунт