Чук-чук яйчице, криеш ли чертички две? - 134

• 23 432
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Ой, Арвен, сигурна съм, че всичко, което изживяваш сега ще отмине и после само ще се радваш на тумбака си  Heart Eyes Всичко ще е наред, като бях в 15 седмица в болницата, всичките ми квартирантки бяха за задържане, а сега се разхождаме с количките  Laughing С теб сме  Hug
Весе, Честита годишнина   bouquet
Рейн, айде, де  Mr. Green Дано малката не се инати повече  Hug Нека мине леко  Praynig
За всички  Hug
Скрит текст:
Спам  Mr. Green

# 496
Арвен стиснала съм палчета всичко да е наред при вас с бебо и в най скоро време да си вкъщи!

Извинявайте че така телеграфно но ми е нужно мнение:
Скрит текст:

На мен на 20 ден ми се струваше положителен но сега незнам..... newsm78

# 497
Сандра, за мен още няма + тест до сега! newsm78 Може да е тези дни!

# 498
Сандре, за мен тук няма положителен тест, мила Rolling Eyes Следобед ли си се тествала, спазвала ли си условието да не пиеш течности и да пишкаш Rolling Eyes

# 499
  • София

Сандра, не виждам положителен тест от тези  Tired

Сигме, абе не е толкова зле положението честно. Хората казват, че дните им се виждат векове, аз по-скоро съм любопитна и искам да си видя детето  Flutter

Арвенче, ма ти в МД ли си? ООО тогава ясно.. не знам с какъв консурс за избирали повечето лекари там  #Cussing out

# 500
Зеленушо, къде те отвя вятъра пак  Joy Арвенчето е от Варна и е в Окръжна болница hahaha

Последна редакция: нд, 12 май 2013, 21:50 от zuzi_79

# 501
Сандра, според мен моментът предстои тези дни.  Peace

Веси, честита годишнина! Много любов и разбирателство ви желая Hug

# 502
Момичета, искам да споделя нещо с вас! Днес е деня на майката тук!  bouquet
Скрит текст:

Извинявам се за спама.  Embarassed Това е най-хубавия подарък и най-хубавото стихотворение, прочетено от първолака ми! Heart Eyes

# 503
И аз не виждам положителен тест. Но скоро някои момичета обясняваха, че при тях не се насищала много втората черта.
Зиленко, до кога казват, че ще те чакат докторите? Не сложиха ли някакъв срок?
Дани, много ти е мил подаръка!

# 504
Пожелавам ви приятни сънища. Починете си, че се задава кофти, дълга работна седмица  ooooh! 
Аз смятам да си спестя Съботата  Sunglasses

А я кажете нещо повече за спонтанната овулация. Аз май съм забременяла с такава.
Скрит текст:
На 18-ти ден бях на прегледи нямаше доминантен фоликул. 3 дни след това имах най положителния тест за О. и на следващия ден БТ падна, когато според мен беше О. 12 дни по- късно- положителен тест за бременност. И до сега ми е чудно как за 3-4 дни е нарастнал фоликул до размери да се пукне. ( на 18-ти ден имаше фоликули с размери около 10мм, но не и доминантен)

Сандре, продължавай с тестовете. О. може да е скоро  Peace
Маги, много любов ви пожелавам. Да празнувате годишнината с пълно коремче  Heart Eyes

Лек нощ  smile3524

# 505
  • shumen
Арвенче,ооф тия лекари са ужасни.Как може да се държат така.
Дани,страхотен подарък си получила.
Веси,честита годишнина.Да сте живи и здрави и скоро трима.
Маги,честита Ви 5 месечинка.Да сте заедно още дълго време.

# 506
Весе честита годишнина, все така да се обичате и да бъдете много щастливо семейство!
Зузе  спазвам да не пия течности и не пишкам 2-3 часа горе долу  и се тествам в 18 h 

Благодаря ви че споделихте мнение, на от първия месец взе  да писва дда правя тестове ...
.Нали при ПКЯ се наблюдават положителни тестове, а аз до сега не съм виждала такъв ...
На моменти чертичкаата май се насища и после пак избледнява и аз пак съм крачка назад Tired

# 507
Привет! Hug
Арвенче, мила, дано се оправите и хич да не им попадаш в ръцете на тия #Cussing out #2gunfire няма такава напаст като груби и арогантни, некъдърни лекари...
  Praynig Hug
Рейни, айде бре душа Mr. Green Praynig Hug
Веси, честита годишнина! Hug  bouquet
Плодче, честита последна месечинка на Преско Hug  bouquet
Сандра, няма + О тест тук, но споко, аз не видях нито 1 + о тест за повече от 1 год опити, а забременях Wink Hug

Лека нощ от нас! Hug

# 508
  • Варна
Добро утро и успешна седмица,душички Hug
Стискам палци за Арвенчето,Сигмето и Рейнито Praynig Praynig Praynig Hug
Скрит текст:

# 509
  • София

Добро утро и от мен  Hug

2 в 1 сме  hahaha Като гледам май сама няма да излезне, та .. вече започвам да се примирявам  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт