Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 534
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да се похваля, за пръв път и моят мъж да разбере, че има бременна жена - изпратих го в полунощ за портокали Wink Мрънка милото, но тръгна. Да видим кога ще се върне.

А за столовете за кърмене - купих си такъв като икейския стол Поанг, само че от мебели Виденов за 99лв. Супер удобен е, и аз бих спала на него.  Peace

И аз почнах да се надувам, ужасна работа е.

Почнах да пия водорасли спирулина и се чувствам супер добре от тях. Бях останала съвсем без сили и енергия, но като ги пия съм направо супер. За пръв път изобщо пия водорасли и дотук съм голям фен  Grinning

Пеперудка1, да хълцане е това
А за болничния е ОК да е по-късно, само по-рано не можело.

# 91
добро утро момичета.аз днес се наспах раничко (за разлика от вчера). Много се радвам на нашите талисманчета и на техните мами.все така упорито да продължават и скоро да са си удома.и днес времето се очертава да е супер.ние мислим да ходим някъде на пикник или още по-добре да съчетаем пикника с  малко плаж.не знам до колко е добре в осмия месец да се ходи на плаж, но все пак температурите са по-поносими от август месец(виждала съм доста бременни на плажа тогава и то в напреднала бременност), пък и на сянка под чадър няма да е зле.така бихме задоволили и желанието на баткото.от сега мрънка ваканцията кой ще го води на плаж,като жабка е.....
хубав и усмихнат ден от мен........

# 92
  • Sofia
запис  preggo

# 93
Слънчева и усмихнат събота!  newsm51
Браво на нашите три бебчета, големи герои се оказаха. Дано скоро се гушкат в прегръдките на мама. Адмирациии и за мамите.
Мерлин се губи доста време, от както писа, че най-вероятно и е паднала тапата, повече не се е включвала. Все я мисля, дали вече си има бебче. Дано и с нея всичко е наред.
Аз напоследък всяка вечер сънувам нещо свързано с бебка. Или че се е родила, или че тръгвам да раждам, явно наближава този момент, въпреки че чак след 4 дни влизам в 9 мес. Чувствам се много надута, щракат ми кости в областта на кръста, и започнах да спя много.
 easter   

# 94
Здравейте майчета,

Днес станах и аз рано, но вече втасва козунака, който ще разделя на половина и ще направя и кифлички. Сега пека кроасани, с Тео боядисахме яйца, станаха прекрасни цветовете.
Чудя се за обяд какво да правя, ама може и кроасани да обядваме с едно тараторче  Mr. Green

Дано скоро се разпишат момичетата с боли разни и тези които бяха редовни, пък сега зачезнаха.

Хубав ден, после снимки на яйца, кифли и козунаци   chef

# 95
  • София
Розинка... ти пък "чак"... аз броя дните до секциото и тооолкова малко ми се струват...даже понякога си мисля по-бързо да се случва,че на мен вече и главата ми щрака.
Аз да ви се оплача, коремът ми така се е опънал вече,че днес видях първите стрии...много ми е тъпо. изкарах до тук, ма май няма да мина без тея екстри. Излизат ми от пъпа. и сега си седя с маслото до мен и се мажа през 3 мин. и пак ме сърби-а е мръднала някоя,а почне да сърби. ГАдост. Дано останат само в тоя диапазон.
Иначе аз тъпея, нали съм си самичка. Чудех се днес дали да не се метна на някое такси да ида до някой мол пак да пийна кафенце. Решила съм като останат 5-6 дни до секциото,ако съм изкарала дотогава, дап очна да се търкалям активно насам натам,белким си почна нормално да раждам...на 17. съм на рд на едно бебе и моята приятелка вика:хич не ми идвай,че ако почнеш да раждаш тука Joy
Според мен може би си имаме още едно бебче от Мерлин. Сигурно няма интернет,иначе щеше да пише, ако си беше вкъщи.
А за тия водорасли- само да питам- мариана, ти посъветвала ли си се с лекар дали може,че на мен ми казаха,че не може да се пият и ще умра от яд,ако е можело,че са супер полезни и бъкани със желязо...

# 96
  • София
Kanari, да посъветвах се, той даже ме пита какви са да ги препоръчва и на други мами  Simple Smile

Аз ги имам от началото на бремеността и много им се чудех, сега като ги почнах ме е яд, че не го направих по-рано. Тези, които пия аз са чисти, без никакви примеси, само са пресовани на хапчета, че иначе са ми гадни. Не виждам логика как химията на лекарствата ще  е особено безопасна, а едно растение, което е богато на минерали, при това лесно усвоими, което целия азиатски свят яде на супи и манджи, да е толкова страшно. Според мен лекарите се застраховат, когато нямат опит с нещо. bowuu

# 97
  • София
Съгласна Simple Smile чудя се дали и аз да не взема,но си мислех,че може да има причина-както някои билки не са хубави по време на бременност. Но щом си се посъветвала,е ок.ще погледна долу в биочагазина какви има.аЗ обичам водорасли във всякакъв вид,та дали на хапче или на листа все едно:)

# 98
  • Варна
Записче и от мен в новата темичка  Simple Smile Fashionmama справила си се чудесно както винаги  Hug
От три дни и аз официално вече съм в почивка  Sunglasses
Почти приключихме с покупките за бебо, остана общо взето козметиката за него и някои нещица за мен за болницата. Купихме количка, но не тази която предварително бяхме избрали на Бейби дизайн, а тази http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-2v1-steph … -koshnica-0-13-kg като вземахме и допълнително матраче за нея за легналото положение.
Взехме и кенгуру, защото таткото има голям мерак да си го носи бебо в него, и пише че става и за новородено, но и на мен ще ми е интересно ако някой се включи по въпроса на fashionmama за предимствата и недостатъците.
For girls who ride много хубави новини, много е пораснал Явор и дано скоро да ви изписват, да си се гледате вкъщи  Hug
Браво и на бебче Даниела за напредъка  Hug
А има ли някакви новини и за Николчето, дано и с нея всичко е наред  Hug
Ние отново сме на гости в Търново и вчера и онзи ден доста се преуморихме от разходки, така че днес почиваме. Ходихме днес на преглед и ми казаха, че бебо много добре си е наместил дупето на изхода и шансовете да се завърти са почти минимални  Simple Smile Ще продължавам да се надявам да се обърне, но и да не се завърти важното е да е добре, пък операцията ще я преживея  Simple Smile
Весели празници на всички и хубави почивни дни  Hug

# 99
Здравейте момичета,

Аз днес се успах след като ставах 30 пъти през нощта и се събудих сутринта с контракции дето не ме болят,но щом се будя от тях значи не са толкова незначителни.Само дето не мога да преценя как да ги броя понеже като ми се стегне корема и така си седи дълго време,не се разпуска,а вчера доки каза да ги следя newsm78 ама все си викам щом не ме боли значи ще се оправя Laughing

Днес се боядисват яйца,а на мен хич не ми се занимава,особено като се сетя че няма кой да ги яде.
Иначе постоянно ми се излиза някъде,че ММ е на работа тия дни до късно,ама като излезна и започвам да се нервя,то...какво да ви обяснявам и вие сигурно сте така,на втората минута започва да ми се пикае и така по 100 пъти,едновременно с това уж гледам да не пия вода,ама аз съм си жаба и не издържам,че ми пада кръвното абеее бременна му работа Laughing

Оплаках се сори,хубав ден на всички мами  Hug

# 100
  • София
И моите са такива-и аз се будя от тях-обикновено са позив за пишкане дори да са 2 капки,или черватА. На 15 мин са ми нощем обикновено и едва се завличам до тоалетната.лошото е,ме като ми е стегнат корема не мога и да се изпишксм и почъи веднага след като легна ме стяга пак... И аз все си казвам-не са билезнени (май) значи нямА страшно Laughing

# 101
Канарче и аз така се успокоявам викам си предполагам,че все ще разбера ако взема да раждам Rolling Eyes Да и моите черва така ме тормозят и си мисля понякога,че те ми предизвикват контракциите,абе шантава работа. Иначе вчера викам на доки,че не ми прилошава като лежа по гръб и тя ми вика,тя твоята матка седи по-вдясно от на другите жени и не ти притиска съдовете и за това сигурно си ок,викам си един плюс да имало цялата работа Crazy

bluelillie виждам те че си на линия,а не си писала отдавна,как си,как е бебчето? Hug

# 102
  • София
Поне за това бившия ми лекар се оказа прав,откакто пия по една смекта преди лягане,нямам такива контракции.освен ако не ми се пишка.но не е ад като преди.

# 103
Добър ден и от мен. Аз съм замесила един козунак и го чакам да втаса дано стане хубава, че се изморих бързо и не го месих много време.
Аз от няколко дни имам някакъв проблем с червата, постоянно бошуват, къркорят, а какви газове имам не мога да опиша не мога даже да се стискам и мъжа ми бяга от мен. Какво е това чудо не знам скоро съм при доки и ще питам. Вие имате ли някакво обяснение  newsm78
За пишкането не мога да се оплача преди няколко месеца беше ад ставах през час вечер, но сега вече даже се наспивам ставам по около 2 пъти на вечер.
Хубав ден от мен пупитаа  Hug

# 104
Чета ви и си мисля...възможно ли е бебето да тръгне да се ражда, но да не са ми изтекли водите  newsm78 Сякаш малко тъп въпрос, ама аз си мисля, че първо ти изтичат водите и тогава почват контракциите преди раждане! Бъркам ли?

Общи условия

Активация на акаунт