Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 525
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нагаина-хич не ме кефи-аз обичам крещящи цветове и само такива използвам...а и броката се маха така трудно... ама какво да се прави Simple Smile)

мгмишева, ако боядисвах яйца,точно този метод бих използвала-умирам за декупаж,но досег върху яйца не съм пробвала...
Тук гърми и мирише на град...явно ще ни разхлади тази нощ Praynig

# 76
  • София
Записвам се, за да не Ви изпусна  Hug

fashionmama
,   bouquet

Много се радвам за хубавите новини покрай Явор и Даниела. Дано скоро ги изпишат и се гушкат в къщи с мама и тати.

merlynn, надявам се, че всичко при теб е наред. Пиши, когато можеш.

# 77
  • Paris, France
Здравейте и от мен, аз се включвам с един въпрос. И преди сме говорили за това, но сега ми дойде до главата и реших пак да си питам. Става въпрос за слинговете и кенгурата. Моята майка ми уши слинг от тези с пръстените. Освен това, намерила във втората употреба и едно кенгуру и ми ги донесе като идваше тук.
Разрових се из нета за марката (Baby Bjorn) и се оказа, че те са едни от най-хвалените кенгура и стават както за по-големи бебета, така и за новородени, понеже имат подложка за главичката. Ето снимка, да видите какво представлява. Спомням си, че някой беше коментирал как не е хубаво за бебето тежестта му да пада само върху дупето и затова слинговете били за предпочитане. Това доказано ли е? И ако да, защо тогава толкова много ги хвалят тия кенгура за новородени? Всички казват, че са много удобни и за майката, и за бебето. Вече след няколко месеца започвало да тежи и да създава проблеми за гърба. И въобще, ако доказано е вредно, защо продължават да ги произвеждат във вариант за новородени?

# 78
Запис и от мен, с пожелания за Весели празници!

# 79
for girls who ride радвам се за хубавите новини- само така Simple Smile
neli_d , стискам плаци скоро да може да кърмиш малката Simple Smile

Айде и аз да кажа- днес чукнах 33 - един много спокоен и подмотлив рожден ден - тази година си спестих купонясване с приятели, както и семейни празнувания ( все пак в неделя се очертава семейно събиране и ще ми дойде много)...та планираме спокойно да си излезем само с мъжа ми на романтична вечеря само двамата Simple Smile))

# 80
Здравейте коремчета,
Да се запиша и аз в новата тема, която отво е прекрасна fashionmamma,   bouquet
neli_d, Честита дъщеричка! Пожелавам ви скоро да сте си вкъщи и да се кърмите успешно.
Dora, Честит Рожден Ден! Желая ти здраве и много щастие. Понякога е по-добре да празнуваме по-интимно, отколкото шумно. Сигурна съм, че празника ще е хубав!
for girls who ride, много прегръдки за теб и Явор.
Аз да се пооплача малко, че се наложи ММ да замине в командировка в чужбина за един месец т.е. ще се прибере на 1 юни, а моя термин е 9 юни. Много ми е самотно и се страхувам дали бебка ще го изчака да се върне. От както сме заедно (шест години) сме се разделяли най-много за седмица и сега ми е едно такова празно.
Иначе откакто съм в 45 дневния, а и за да не мисля много съм се отдала на пазаруване. Купих почти всичко и си приготвих чантата за родилното. Изчистих всичко основно, измих прозорците, изпрах всичко, изгладих и сега гледам по цял ден да съм навън с приятелки.
Тъй като моите родители живеят в чужбина, се очартава да карам Великден със свеки. Добре, че поне успях да я убедя, че няма нужда да се пренасям в тях, докато ММ се върне, защото съм сигурна, че нямаше да издържа.
Съжалявам, ако съм ви наповарила, но напоследък съм много емоционална и имах нужда си изкажа страховете и притесненията.

# 81
*Dora да си жива и здрава. Пожелавам ти една прекрасна веер и една година изпълнена с много здраве, късмет и страхотни моменти с новото попълнение във вашето семейство.   bouquet

Liliata много е неприятно, но важното е всичко да мине добре. Моят мъж също трябваше да ходи командировка, но се падаше точно на датата за секцио и успя да се пребори да не ходи. Ние също не сме се разделяли за повече от 2-3 дни. При него беше и за 3 дни, та и да не можеше да се отърве, пак нямаше да е толкова зле. Надявам се да имаш достатъчно занимания да си запълниш времето и да мине бързо.  Hug

# 82
*Dora, честит рожден ден! Всичко най-хубаво и леко раждане!!
Да са все така борбени и послушни малките ни талисманчета Явор, Никол и Даниела!

Играчка над леглото има - меци, естествено, механични и мелодични:)

Контактите в детската стая ги преместихме нависоко, щорите се махнаха заради връвчиците - ще сложим перденца. Всъщност, целият грандиозен ремонт поприключи за 2 месеца, и то едва вчера. Последна е стаята на бебо, защото се облицова с някакви плоскости, вече сме на первазите и лайсните, купили сме и едни дълги фризове-стикери с животни. Само да не подрани бебчо, че сам ще си довършва стаята:)

А Киндълът да ми е жив и здрав:) За 3 години това ми е вторият, щото на първия седнах миналото лято и въпреки калъфа, му направих нещо на екрана:) И аз излапвам по една книга на 2 дни:)

Бебо е станал толкова силен тези дни - яката ме ръчка и ми прави корема на баница. Най-обича да си намести дупарата под десните ми ребра и абсурд да седна при това положение - не мога да се свия. Като се обърна наляво пък, рита, все едно го е страх да не падне на матрака:) Та си спя повечко надясно.

# 83
Дора Честит рожден ден! Бъди здрава,много щастлива и обичана! Hug

Браво на мамите дето им се занимава с педикюр,аз съм се отказала, че никак не ми е комфортно да се свивам,не че не мога,но не искам да си го причинявам.

Аз се завърнах от тонове в тоя дъжд...малко в повече ми дойде.Иначе бебка беше послушна,оказа се че имам конракциики,даже една доста сериозна,но аз нищо не усетих,викам на доки да не взема да раждам и да не усетя,а тя  ми се смее вика споко няма да пропуснеш Laughing
Та така де,магнезия ще го спра в 36 седмица още малко остана...

Тия дни имам чувството,че корема ми става все по-голям с часове не с дни Whistling

# 84
А пък педикюр с лак си направих едва онзи ден - от цяла зима насам. Открих начин - не сгъваш колене към корема, което е невъзможно, ами сядаш като за йога, хващаш си стъпалото и леко извърташ:)

# 85
  • София
А пък педикюр с лак си направих едва онзи ден - от цяла зима насам. Открих начин - не сгъваш колене към корема, което е невъзможно, ами сядаш като за йога, хващаш си стъпалото и леко извърташ:)
Иванджелин, и аз така направих hahaha

# 86
тумбачета днес моята мишонка освен че е пила вода,са й дали и мляко   chef и докторката ми каза,че  утре може да я свалят при мен    Heart Eyes Немога да ви опиша как се вълнувам  Hug

# 87
neli_d браво на бебка! Стискаме палци утре да я свалят да се гушкате  Hug

# 88
*Dora, честит рожден ден. Да си жива и здрава, и много щастлива Simple Smile

neli_d, много се радвам за вас Simple Smile

Liliata, няма страшно, и това време ще мине. Сигурна съм, че бебето ще изчака Simple Smile Уплътни си времето с посещение на козметик, педикюр, масаж за бременни - ей такива удоволствия. Срещай се с приятелки, след това вероятно няма да имаш много време за тях.

Аз днес изядох половин диня и си полежах (оказа се, че гости няма да идват). Лежането вече не е толкова приятно, ама какво да правиш. Добре, че взехме тия столове от Икея, че не знам иначе как щях да изкарам. Само на тях ми е удобно. Ако имаха различни позиции, щях на тях и да спя Simple Smile

# 89
Ехооо, мамчета Simple Smile Хайде да се запиша и аз  Sunglasses

С интерес следя новинките за нашите талисманчета Явор, Никол и Даниелка Hug Много се радвам, че всички са добре и скоро ще се гушкат. For girls who ride, neli_d, Нинка, стискам ви палци и за кърменето да устискате, като гледам сте много упорити и тричките Simple Smile
А искам да ви питам относно цеденето с помпите - с ръчни или електрияески помпи ли се цедите?

Иначе, аз днес си свалих халката - доста трудничко ми беше и за това реших да не рискувам да чакам повече да се подуя Simple Smile

За хълцането да питам - аз усещам едни такива ритмични движения като побутвания, но там където и е телцето, даже дупето..не при главичката. Дали това е въпросното хълцане?

За играчката над леглото по-нататък може да се сложи и да не е точно над главата на бебето, ами малко по-напред, та да не му се налага да се криви назад главата и очите да я гледа.

Аз реално от днес съм в 45-дневен, но ще си го взема чак на 8-ми - нямало проблем да е толкова по-късно.

Друго, прегръдки на всички с поводи за празнуване; на тези, които имат притеснения и специално  Hug на fashionmama  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт