Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 528
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
zornica88, az ti nie , успех Simple Smile
Както и на всички с притеснения - май повечето вече достигаме до момента, когато ще има доста вълнения. И аз вече имам малко болки- доктора каза,че са подготвителни контракции...ще видим докога и къде Simple Smile

ivon_2005 , за водите на няколко места срещнах информация,че имат специфична миризма- като препарат за почистване на дрехи. Ама как е на практика- може да каже някой минал по този път Simple Smile.
Някой беше споделил,че в аптеките имало тест за околоплодни води - не знам какво представлява - казвам само за сведение...

d o v e, аз съм при Праматаров- помислих си ,че може да сме се засичали там Simple Smile Но те май се редуват, та едва ли..

alex_n, чакаме включване Simple Smile

Малко е  сложно да ви изчете човек- от вчера, когато писах, досега - 10 страници... уау Simple Smile)))

# 376
  • гр. София
zornica88, az ti nie, с вас сме! Simple Smile Трудно е да не се шашкате, ама ако можете недейте! Стискаме ви палци всичко да мине наред и да имате прекрасни здрави бебоци!  Praynig Hug
Да се отчета, днес бях на тонове. Малката беше заспала, опитаха се да я събудят с клатене на корема, ама не стана. Пратиха ме на разходка и се върнах пак. Слава Богу вторият път вече мърдаше и успяхме да запишем хубави тонове.  Grinning В понеделник трябва да казвам дата за секцио. Още се двуомя между 2 дати. Дано до понеделник ми дойде музата.  Grinning
Късмет и прегръдки за всички!  Hug

# 377
zornica88, az ti nie Късмет и от мен, другото само ще се нареди Wink

# 378
  • София
Леле, мацки, личи си, че повечето сме си вече вкъщи, какво писателстване пада... няма изчитане smile3523
zornica88, az ti nie, стискам палци всичко да мине леко. Аз нямам с какво да се похваля, нито да се оплача... което май си е добре, предвид състоянието ми Crazy В  петък съм на док и ще я разпитам хубаво за тонове, мазила и каквото още ми хрумне.
Еми, това е, нищо не казах - колкото да наспамя темата Joy
Алекс, тръпнем в очакване да споделиш историята на зачезването ти  bouquet

# 379
Привет мами Grinning Аз чак сега успявам да драсна някой ред но иначе си ви следя редовно.
Честито за двете ни новородени бебчета! Нека са живи и здрави, много послушни и весели деца  bouquet
 Зорница 88, споко, както е казала твойта доки няма как да се сбърка най-много да отидеш по-раничко в болницата и там да стоиш повече. За размерите не е много за вярване на апаратите.Аз с каката в рамките на два дни на 2 апарата имам два различни резултата, а пък като се роди беше трети резултат.Стискам палци на теб и на Аз ти ние!
На мен ми излязоха резултатоте от стерилната урина и всичко е о.к Днес пак си пусках изледвания -ПКК и както обичкайно вече нисък хемоглобин- 86.От днес съм както се казва в обратно броене вече.Вчера бях на тонове, а другата седмица ще ми е последния ехограф.Още си ходя на работа но другата седмица ще е последната работна вече, да почина и аз малко , че като се сетя какво ме чака.....
Дора, ами на мен водите ми изтекоха по време на самото раждане и не съм забелязала да има някаква миризма, ама то тогава хич не ми е било до това да следя.Иначе акушерката даже ме пита като усетих водите дали съм сигурна или съм се напишкала- е водите бяха.Не е като по филмите но си бяха доста - поне при мен и после си доизтичаха по време на цялото раждане.
За коментарите и сръдните- ами ние сме доста мами, едни са по-активни, други не но и то няма как да се коментира всеки пост.
Фешънмама, ти беше питала за кенгурата.Аз моята госпожица я сложих в такова на два мецеца, след като я беше прегледал ортопед и каза че може.Това беше едно от нещата които най- много съм ползвала докато беше малк, защото така можех да си върша много неща и да я нося едновременно , че тя милата иначе не млъкваше Mr. Green
Хубав ден на всички!

# 380
Дидка Много добре те разбирам Whistling.И ние сме така,на синковеца му растат зъби от всякъде,все мрънка и иска да го нося,не иска да яде абе ужас просто,но така ще е,още малко не остана.Лошото е ,че ММ е 13 часа  6 дена в седмицата на работа и нямам нито минута отмяна,сами сме тук,няма баби и тем подобни Tired
Браво на мамите с хубави резултати от тоновете Hug

# 381
  • София
Юхуууу тумбачета, влизам и не мога да ви изчета  Mr. Green

Първо да честитя бебчетата на новите мами - да са ви живи и здрави съкровищата и много ,много да ви радват

Второ да кажа на Ади - че много те мислихме и се чудехме къде си, как си и аз лично съм щастлива че си оки и ти е бебчето, че по едно време се бях притеснила за теб  Hug

И мнооооооооооого благодаря на всички мами, които са се сетили за мен и на тези, които ми се обадиха по телефона да ме проверят, Цункам ви и се радвам, че ви има  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А сега да кажа с няколко думи къде зачезнах  Heart Eyes
В петък излязохме с ММ до магазина да видим за колан за след раждане и ни хвана големи дъжд и да не ме намокри случйно се поразбързах да се прибера... доста ме намокри въпреки спринта, влязох в банята и ме почнаха яко болки - ниско отпред, отзад кръста та чак започна да ми изтръпва кръка - това към 5 следобяд. изкъпах се, поизчаках още 1 час да мине, ама нъцки - звъннах на доки и тя каза ако са регулярни болките да ходя в болница- ама как да разбера дали са регулярни като са постоянни, не спират и тръгват ами се седят псотоянно - полежах още малко - айде оправих си косата /че без прическа няма да ме приемат сигурно  hahaha / теглих бръснача, дооправих багажи и айде в МД /чак към 7 потеглихме/... там ме пое един кисел доктор, който 101 пъти ме пита искам ли да остана не искам ли - а аз 101 пъти му казах че не съм доктор че да ги решавам тия работи и след 30 мин чудене ме приеха да си полежа на магнезии... та вляха ми 4 банки с махнезии + няколко боцкания нош-па и спряка бебо да илиза /нямах и разкритие де/ ... как да е ама най-големия парадокс беше че като се сменят смените докитата  и акушерките всеки ти казва различно - един ти слага системата за задържане, друя те пита защо ти я слагат а не те пращат да раждаш и така...
вчера ми  махнаха абуката и аз реших да се раздвижа до долу - и като ме хванаха контракциите викам си хайде ще се ражда най-накрая /а най-смешното беше че аз с багажчето си бях сложила пампарсите за бебо, които ми ги врнаха на ММ да си ги носи у дома, че няма да раждам... та си викам айде ще ги носи пак  hahaha / та качвам се горе да ме видят - опа конктакции на 10-15 мин, регулярни - викат доки- има 1.5 см разкритие - викам си ще се ражда... ама нъцки пак... няма още бебе... днес ме пуснаха в домашен отпуск и утре пак съм там за тонове и евентуааааално да ме изпишат ама ако кажат че ще ме държат ще заявя че оставам само за раждане иначе не  hahaha
Та така, още сме 2 в 1..
Цунка ви и сори за дългия пост ама голям купон и на всичкото отгоре в моята стая бяхме 3 като мен в 36 седмица  и всички ни задържаха по незнайни причини и бяхме като на хотел, само където нямаше спа и лекинко имахме системки иначе купона беше пълен Simple Smile

# 382
  • Пловдив/Първомай
alex__n  Добре дошла отново,стискаме палци всичко да е наред  Hug Hug Hug

Честито на мамите с бебчета нека растат здрави и щастливи......

# 383
  • Видин
deniise, стискам палци за секциото и на теб и на Kanari - малко ви остана  Hug

zornica88, az ti nie, стискам палци всичко да мине леко и безпроблемно  Hug

Аз да ви се оплача малко тази нощ щях да умра от главоболие - събудих се в 12 и половина и до 2 часа по балконите като призраче, накрая изпих един парацетамол и незнам кога съм заспала, днес мерих кръвно беше 100 на 60, нормално като за мен, какво беше това чудо незнам  Shocked
Но днес освен че вече съм непрекъснато гладна, се чувствам добре...Пооплаках се...

Целувки на всички ви  Hug

# 384
Oooo, алекс, мнооого се радвам, че си добре!  Hug Ми ето, ние тука със зорница се бутаме коя ще е първа, а то вече си имаме още конкуренция  hahaha Прегръщам те

Благодаря на всички за подкрепата и милите думи  Hug

Аз сега да се изфукам - имам 8,5 (макс 10) оценка от изпита  #Silly

Сега трябва да си седя вкъщи и да чакам, а тук времето е адски тъпо, само вали както винаги. И това е от мен - ще гледам да се включвам често тези дни, за да не помислите, че съм родила без да се изфукам. Цунки

# 385
  • София
Алекс а казаха ли защо искат да го спират, като виждам, че си в 36 г.с...какво обяснение дадоха. На моя мъж сестра му също в 36 г.с. и бяха спряли раждането, но при нея май бебока бил малък....а и за ти кажа 4 банки магнезиии много бре...как ти ги бяха пуснали да текак...на мен като ми вриваха само 2 ми пуснаха за почти три дена /на третия ден вечерта си тръгнах/..та явно при теб е било на доста силна струя..стискам палци с бебко всичко да е ок и ако сега му е дошло времето и лекарите кажат, че е ок да излиза  Hug Hug Hug Hug

# 386
  • София
Мен ако ме питаш ме държаха поне не са им пълни леглата та си гонят пътечките ама карай да върви, няма да му навреди на бебко че го задържахме още 1 седмица Simple Smile

Иначе банките първата ми тече 12 часа, другата 6 горе долу, следващите 2 за по 2 часа... ударник просто  hahaha

Аз ще полягвам че коремчо е на камък и така  Heart Eyes

# 387
  • София
Еми Алексче,то не може да търчиш кат кон в 9 мес и да очакваш малкия да си кротува... Hug
Зорница, аз ти ние, така ви завиждм,момичет,умирам да ми падне нещо,да изтече,да се свърши вече...че болките са ужасни,ама не-не пада-с главата си е Запушила отвора и не пуска!

# 388
Ее Алекс, най-накрая  Hug Така ни беше притеснила  Naughty  Simple Smile Радвам се, че си добре   bouquet
аз ти ние, Зори, не се бутайте, вижте, че не сте само вие  Joy Стискам палци за всички ви нещата да се развият по най-благоприятния начин  fingerscrossed

# 389
  • София
Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата юнска мама  hahaha
Даже става и за заглавие на другата тема  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт