Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 564
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря на milisa и veniva за милите думи  Hug

zornica88, моята тапа падна в събота, бях шаш и паника два дни, е, днес е сряда и още нищо  Thinking Успокоих се и просто си чакам момента. На една приятелка и паднала тапата и родила след три седмици  Crazy Ужасссс. Аз все пак реших да си изчкам 37 г.с., която свършва другата седмица във вторник и тогава да "помогна" да раждам вече. А Твоята тапа как изглеждаше???

# 361
Kolsches Madel, разсмя ме  Laughing За съжаление не мога да вкарам секшън... Нали без тапа има риск от инфекции и секшъна се забранява, а и ММ е бъзливко... Оставил ме е на сухо от 7 месец  Crazy

# 362
zornica88 успех мила , не се страхувай и не се шашкай всичко ще е наред  Hug Hug Hug Hug

# 363
  • София
zornica88, успех! Желая ти ангелски спокойна, приятна и безпроблемна среща с  ylinfant
Порастнал ли е бебчо достатъчно? Колко грамчета го изкарват

shmoksi, за Лансиноха, ей това пише на листовката: Преди раждане прилагайте два пъти дневно, за да омекотите и съхраните кожата здрава и еластична.

# 364
Мечо Пух А на ти сега  Mr. Green имаш дрешки като за три новородени Laughing
Зорница88 Не се притеснявай,всичко ще бъде наред.Бебчо вече е готов да излиза,бърза да види мама и тати Simple Smile Hug
Клече Благодаря ,че ни уведоми за Алекс.Ще я чакаме да се включи, да видим какво извинение има Crossing Arms Wink
Мимсон То се нещо трябва да стане,че да ни накара,да се шашнем и да започнем да подготвяме нещата,а не все да си мислим,че има време Mr. Green
Аз Ти и Ние Никакви болки и контракции ли нямаш newsm78 Thinking.Ах тоя твоя мъж как те е оставил на сухо,моя пък всяка вечер иска Blush Rolling Eyes

# 365
Така е, Lily, макар че аз по-скоро съм се изнервила от това, че не обичам нещата да стават в последния момент. А ремонтът нещо ни се позабави. Иначе досега да бях изпрала, изгладила и подредила много отдавна. Ама нали не винаги всичко може да се контролира...
То май това ни чака последните седмици - очакване, леко изнервяне, смесени чувства, вълнения...Което само по себе си май е нормално.

# 366
  • София
Ехей, колко много сте изписали от вчера на обяд!
zornica88 стискам ти палци,скорошно и безпроблемно Hug Няма страшно ти вече си в заветния девети месец.
Благодаря на всички за пожеланията за РД на моето момиченце.
Вчера се прибрах след рождения ден вечерта толкова скапана-с подути крака и болящ корем.
По темата за детската градина аз съм на мнение,че детето трябва да си ходи въпреки болестите.Тази социална среда в къщи не може да я получи-тук ако не сме навън се гледа само телевизия или компютър,когато аз имам домакински задачки.
Малко остана Heart Eyes

# 367
az ti nie, zornica88, стискам палци всичко да е наред Simple Smile Вземете си по някое интересно списание и си пуснете хубава музика Simple Smile

# 368
Благодаря за стиснатите палчета, ще ви държа в течение.
Значи тапата като цяло изобщо не я усетих отивам до тоалетна и какво да видя (съжалявам за описанието, но az ti nie беше питала) едно голямо колкото кибритена кутиика розово желе. Аз седя ей така  Shocked и не знам какво да правя, изчаках малко пак ми се приходи до тоалетна и гледам пак , но по малко и вече кафяво и реших вместо да се филмирам да званна на доки. Званя й и тя ми казва, че при всеки е различно при едни по малко, при други повече и така, прегледа ме каза, че главата на бебо е доста ниско и че съм с 1 см разкритие, по ръкавицата и също остана от това гореописаното и така прати ме вкъщи и вика скоро ще се видим.
Иначе бебчето не е пораснало много ехографа го изкара 2кг, незнам колко може да се вярва на тия ехографи тя ми вика като ти гледам корема трябва да е повече и да не се паникиосвам излишно та така.
az ti nie да видим коя от двете ни ще е първа  Mr. Green вече се поуспокоих и на шега ме избива

# 369
az ti nie да видим коя от двете ни ще е първа  Mr. Green вече се поуспокоих и на шега ме избива

Ама моля ви се сега, не се блъскайте и предреждайте, нека всичко е fair play Laughing   Hug ( и аз да се пошегувам)

# 370
  • София
Ах, как благородно завиждам на момичетата, които им предстои скорошна среща с бебчетата. Искам вече да се свършва и мойта мъка, да, колкото и да е странно този път е мъка. Сутринта се разревах от безсилие и болки.  Sad Много ме боли кръстът и коремът, въпреки хапчетата, които пия. А на малката и растат зъби и е някакъв ад - непрекъснато реве, мрънка, тръшка се, иска постоянно да я вдигам и нося. Добре, че дойде дядо и да я изведе, че да почина малко. Даже поспах половин час, защото през нощта изобщо не мога да спя. И с предишната берменност бях така - 8 и 9 месец никакъв сън. А като днам каво безсъние ме чака после и искам поне сега да си поспивам, ама няма.  Cry

# 371
zornica88, az ti nie  стиснати палци и от мен  Hug
Всичко да мине леко и безпроблемно!

# 372
Дидка- съчувствам ти Hug Дано скоро се почувстваш по-добре и малката също  bouquet

# 373
Здравейте мами,как сте днес Hug

Аз ходих малко до работа като за последно преди раждането да си оставя болничния.

ивон радвам се че всико е наред за сега Hug

аз ти ние сега загрях,че ти си мамата от фейса дето беше с болки и с изпитите,надявам се всичко да е наред,че ти доста време изкара с тези болки,но всичко ще е 6.

зорница88 и на теб едни стиснати палчета  Hug Hug Hug

Мечо пух аз имам наследство от 3 бебки и съм напълнила 4 шкафа с дрешки и всичките са от newborn  до 0-3 месеца и тук-там по някое по-голямо.Направо не знам кога ще ги обличаме ама здраве да е  Hug

За Лансиноха и аз се мажа с него от време на време и добре ми понася.

# 374
От сутринта само едни тъжни неща гледам по тв. и само се побърквам!
Днес съм на консултация, ще си взема и 45-дневния болничен.Ако успея вечерта ще докладвам.
Алексче, чакаме те...
На мен тези дни ми стана едно лекичко, всички болежки започнаха да ми поминават, наближава ли...
Стискам палци на zornica88, az ti nie  - кураж и само положителна настройка!

Общи условия

Активация на акаунт