Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 571
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро Hug
Вал Да така е грижовни са,но всичко което за нас изглежда притеснително за тях е нормално,дори когато бях с кървене в 18г.с отново беше нормално,дори ми бяха казали,не се притеснявай пий парацетамол,то така или иначе ако е тръгнало да пада,ние нищо неможем данаправим #Cussing out #2gunfire,просто се бях поболяла.Но това е положението.
Шмокси Благодаря за успокоението  bouquet.И аз съм на това мнение,но пуст акъл,все си вкарвам по някоя муха дето там да бъзка и да ме тормози Laughing.Притеснено ми е за течението,защото с първата ми бременност водите ми започнаха да изтичат по малко от 33г.с ,и консистенцията беше същата,родих в 37 г.с предизвикано ooooh!
Фешънмама Тук е много използвано Ергото.Виждала съм и новородени,и деца над 1г в него.Изглежда много красиво и удобно.Много ми се искаше да си купя,но все още не съм се решила,защото не е малка инвестиция все пак,а и не съм сигурна,че ще го ползвам.Имам едно кенгуру което си купих и използвах веднъж,много ми беше неудобно,а и все си мислех ,че бебо не се чувства добре в него.Та сега обмислям варианта за Ергото,но по-скоро  май няма да купя,смятам че с двойната количка ще съм си ок за разходки Thinking
Клече За какво са тези свещички newsm78 ,ако си казала извинявай,пропуснала съм  bouquet
Вилито Добре дошла отново на Бг земя Hug

Последна редакция: ср, 08 май 2013, 08:43 от Lily Trifonova

# 346
  • София
И аз съм хипертоничка. И до скоро бях на допегит и мерене на кръвното 4 пъти на ден. И пред вид напредналата ми възраст  ooooh! докторите се притесняваха какво ще се случи към края на бременността. Даже ме бяха предупредили, че може да си откарам доста време в болница и под контрол. И сега - чудо - кръвното ми е нормално -120 / 80 (да не чуе дявола). Дори не пия допегита. Но продължавам да меря не по 4, а по 444444 пъти на ден  Grinning И всяка седмица на тонове.

# 347
Добро утро момичета ,аз само да споделя Адел ходих до болницата ,че се притеснявах дали в действителност са били води или без да искам съм се изпуснала.Първия път водите ми ги спукаха във болницата и не го познавам като чувство тази част от раждането .Но слава богу всичко е наред за сега бебо си е на топло  вътре и чака удобния момент ,но определено през повечето време лежа ,че нали знаете поговорката страх лозе пази че и мойта работа такава.
Нашата кака е предучилищна и чака с нетърпение да свърши май и да си остане в къщи ,че да ми помага.Много се моля да издържа до края на май ,че имат тържество за 24 после изпращане на 29 на 19 концерт от народните танци на които ходи ,и като че ли не ми се иска да пропусна нещо .
Това е за сега от мен много усмивки в този слънчев ден! Hug

# 348
  • София
Клече За какво са тези свещички newsm78 ,ако си казала извинявай,пропуснала съм  bouquet

По принцип са за болки. В нашия случай от шефовете, без значение дали ще раждаш вагинално или секцио. Много добър вариант са в предвид, че бебоците трябва да ги кърмим  Peace

# 349
# 350

По принцип са за болки. В нашия случай от шефовете, без значение дали ще раждаш вагинално или секцио. Много добър вариант са в предвид, че бебоците трябва да ги кърмим  Peace
[/quote]

Благодаря   bouquet.Веднага поръчвам на майка да купи и да ми ги носи,че предният път не можах да си седна на Д-то дълго време ooooh!

Алекс Къде си изгуби?Разпиши се бе мила,че всички те мислим Hug Praynig

# 351
Добро утро да се включа и аз!
Първо тапата ми падна и даже продължава да пада, ходих до докито видя ме и каза да наистина е тапата прибирай се и чакай контракции, които може да са утре може и до 10 дена. Почвам лекичко да се побърквам постоянно се ослушвам страх ме е дали ще разпозная контракцииите, но тя ми каза, че ще болят доста и няма как да не разбера. Shocked
От вчера ме наболява кръста и таза, може би малкия се намества не знам, ама тва чакане и следене е ужасно. Каза ми че може и водите да изтекат, но да не очаквам да е като по филмите демек по малко ще е, ама то белиото ми сега е постоянно мокро от тапата която продължава да пада по малко  #Crazy От поста ми разбирате, че не знам къде се намирам в момента, ще ходя пак до тоалетна да видя има ли нещо ново, айде пак ще се включа по късно.... иначе да кажа, че ви изчетах всичките но съм толкова зле че забравям кой какво е писал може би от притеснение  Hug

# 352
Lily Trifonova, Разбирам те как се чувстваш  Hug И аз имам една бременност зад граница, където за всеки проблем ми казваха, че всичко е нормално (дори за кървене). Е, не беше - завърши с мисед аборт - спиране на сърдечната дейност в 11та седмица. След това си казах, че втора бременност там няма да има и си се прибрах в БГ  Peace
На всички мами с проблемно кръвно много стиснати палци от мен да не скача до небесата  Praynig
Момичета, как нанасяте Лансиноха, по колко пъти на ден и слагате ли подплънки за кърмачки после да не цапате белъото?
zornica88, успех! Дръж ни в течение как си  Hug И не се страхувай - предстои ти най-прекрасната среща  smile3504

# 353
zornica88 Бъди много спокойна и си мисли само хубави неща- като например как в най-скоро време ще целуваш и прегръщаш най-сладкото бебе на света!!! Пусни си хубава музика и всичко ще е О.К.. Нали все пак 9 месеца чакаме този щастлив момент!!! Simple Smile  smile3525  1stroller

# 354
zornica88 чакай си спокойно момента и не се шашкай излишно,няма какво да стане,всичко ще е наред!  Hug

# 355
  • София
Чух се с Алекс най-накрая  ooooh! Добре е, още са две в едно. Днес по-късно или утре ще се включи да разказва подробности  Wink

zornica88  fingerscrossed

# 356
zornica88 стискам палци всичко да е наред.
ivon_2005 радвам се че са наред нещата при  теб.

# 357
zornica88 много късмет и най вече спокойствие ти пожелавам защото дълго очакваната среща наближава  Hug

# 358
zornica88, дишай дълбоко, усмихвай се и времето на чакане ще мине бързо. Всички сме с теб.

deniise, успех на 15-и, положителни мисли и за теб Simple Smile

Аз да ви кажа нещо съм се филмирала. Напоследък се будех по 2-3 пъти на нощ за тоалетна, ама тая нощ ставах на абсолютно всеки кръгъл час и то с доста твърд тумбак.
Чакам да ни дойдат последните мебели днес и да почвам да пера и гладя, че поне между буденията да мога да съм спокойна, че съм подготвила нещата Simple Smile

# 359
zornica88- успех! Само спокойно и всичко ще е наред! Ще чакаме новини от теб Grinning

Да чакаме новини и от Алекс значи, явно е имало някакви събития около нея.

Аз започнах да сортирам дрешките, които ми дадоха моите дружки и направо се замаях. Резултатът до момента е( и това е само размер 0м и 0-3м): 15 бодита с дълъг ръкав, 6 с къс и 8 тип потник;8 чифта ританки дълъг крачол,7 чифта дълги гащеризони и 5 къси, 8 шапки, 6 чифта ръкавички и 10 чифта чорапчета #Crazy Чаршафи- 6 комплекта. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт