Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 530
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Алексче добре завърнала се  Hug
Абе ти що викаш че си в 36, като вече дефакто караш 37г.с. И защо ходи в МД нали в Щерев щеше да раждаш или аз съм се объркала?
Както и да е не се притеснявай хич - сега ако родиш хем по-малко ще е бебето хем по-лесно ще излезе (аз родих в 36+1 ден слонче 3200г/52см, та добре че не си дочака термина). Сега нещата пак натам вървят, док каза че върви 2 седмици напред - в в32г.с го измери 2кг  Shocked

Офффффф ако ви кажа какво ме сполетя, просто място не мога да си намеря от яд, иска ми се да  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Проклетите бодитааааа - преди месец продавача ги е пратил на 03.04. Днес се обаждам в Габко и ги питам - абе пичове кво става? Къде ми е пратката. Отговора беше че без тракинг номер нищо не могат да ми кажат. Влизам в Ибей и се опитвам да пратя съобщение на човека да ми даде тракинг номера - ама нъцки, системата за пращане на съобщения не работи цял ден. През Пейпал му издирих имейла и му пратих месидж, ама още нищо. А аз и преди съм пазарувала от този продавач същите бодита и беше перфектен, супер бързо дойдоха. Ще откача просто. Платила съм 155лв за тези бодита и определено ще се караме с пейпал ако не дойдат.
Не стига това, ами и реших да видя докъде ми е стигнала пратката от Спортсдирект, че и нея я няма в Габко. Отивам на сайта на Спортса, гледам ордър хистори - НИЩО!!!!!! Щех да получа инфаркт просто. Отивам в Пейпал и гледам парите от спортсдирект са дръпнати и пише че сделката е комплийтната. Пращам им имейл да ги питам аджеба кво става. И досега никакъв отговор. И там 190лв  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Просто толкова нерви не съм хабила отдавна, но определено ще се карам с някой утре (ако благоволят да ми отговорят). Подозирам че Габкото нещо са осрали и май ще търся вече друг посредник, защото това е вече четвъртата пратка която ми губят, но предните бяха за много малко пари и не се заяждах, но сега ще става бой.
Ох още не мога да се успокоя smile3515 smile3511

# 391
adelina_bg, ние сменихме Габкото, че освен, че правят тъпотии от време на време, ами и в офисите е голяма мизерия, пушат вътре, смърди на умрели животинки  Close Дано да се подредят нещата, не се ядосвай.. Може сега след празниците да им е дошло нещо в повече..
Аз днес ходих да ставам официално софиянка, много било готино да ходиш бременна по МВР-тата, полицаите ме хващаха под ръчичка и ме водеха най-отпред на опашките  Laughing
Алексче, аз направо предлагам това да е името на новата тема, много е готино  Laughing

# 392
  • София
Nagaina с коя фирма смени Габкото че вече съм убедена че тези повече няма да ги ползвам.

# 393
Nagaina, смяната на адрес не става ли в общината? Или ти после като си сменяш личната карта в РПУ-то ? Сори за офтопика ама живо ме интересува.... Simple Smile

# 394
Охоо, бая сте изписали и бая новини  Flutter

И аз смених адресната регистрация скоро с бургаска и в петък си взимам новата лична карта. Та keykey, адреса в общината както си написала и после с бележката от там - в МВР-то Simple Smile Но аз си чаках по опашки...

Утре съм на тонове за първи път, да го видя това чудо какво точно е и в петък на консултация. На всичко отгоре пак имам няк'ви гадни гъби  #2gunfire

Искам да ви споделя какво сънувах снощи. Отново раждах, но този път ясно си спомням, че датата беше 23-ти май и бебето тежеше 3500гр. Нещо съм се филмирала, че ще излезе по-рано от 9-ти юни, а и няколко души ми казват, че тумбака ми се е смъкнал и се сещате как се впечатлих  Mr. Green

# 395
adi, http://www.uktobg.com/ , сайта е малко неграмотен, ама са точни, офиса им е в кв. Хладилника, не знам дали ще ти е удобен, но човек като е с кола, все тая Wink Ама няма да ти вършат работа ако искаш да поръчваш от някъде другаде, освен UK
keykey, януари си изкарах удостоверение за настоящ адрес, че да могат да ми дават болнични ако се наложи, то стана доста бързо (в общината на района, в който живея), че тогава не ми се занимаваше да си вадя нова лична карта. А сега мислех, че ще ми я изкарат в районното РПУ, само че там от паспортното ми казаха, че в моя случай трябва да отида в паспортното на Мария Луиза 48, та там на гише 8 се случи всичко  Simple Smile Само че ако не си си изкарвала това удостоверение, не знам дали процедурата би била същата..

# 396
Алекс- радвам се, че си добре. Трябва по-спокойно да го даваме вече, и аз се силя да върша някакви неща и веднага получавам сигнал да си налягам парцалите Laughing

Да измрънкам и аз: от вчера ме боли главата, не е силна болка, но е тъпа и постоянна. Мисля, че е свързано със запушения нос. Настинка ли е, що ли? Ще да пратя половинката до аптеката за Осцилококцинум.

adelina_bg - дано скоро се оправи тази каша. Аз онлайн само от Спортс-а съм пазарувала, но винаги сме били няколко семейства и сме ползвали тяхната доставка, та с превозвачи нямам опит.

Eva_Beva - доста конкретен сън е било Grinning

# 397
Конкуренцията е голяма, коя ще стане следващата юнска мама  hahaha
Даже става и за заглавие на другата тема  hahaha

И аз гласувам това да е заглавието на следващата тема,ама пишете бързо,че да не родите до тогава,че язък за заглавието  Joy Алекс радвам се,че е наред всичко и ти ме радваш,как с чуство за хумор приемаш  нещата без шашкане,само така!  Hug
Честито на аз ти и ние за високия резултат на изпита!

# 398
Аз си смених регистрацията наскоро: отидох в общината, където ми издадоха документ за постоянен адрес, с него отидох в районното да подам документи за ЛК.
Става доста бързо.

# 399
Цял ден миткам, а вие тук 6те си изпо4упите краката да раждате  Mr. Green
Зорница, Алекс, ,Аз ти и ние,,ай сега да видим, коя 6те е първа"
Пи6а през тела и ми е голяма мъка. Tired

# 400
  • София
Нагаина,имала си късмет,аз сменях лк и книжка и тр да кажа че там са двете единствени места,къдеъо никой не го беле еня за корема ми,еле пък в кат-луда станах с едни номерца.още бедъм си я взела,а на 15-ти април ми е станала готова.

# 401
А така Ади, изкара ми акъла, аз тъкмо реших да ползвам габко с леглото на малкия, че по- малко на килограм от ukshoping.eu, които ползвах до сега. Дано го доставят, че и с количката от италия се замотаха накрая бебо ще се роди и ще трябва по спешност да му търсим друга количка и легло.

# 402
  • гр. София
Важното е, че днес в темата цари добро настроение и чувство за хумор!  Grinning Скоро дай Боже няма да смогнем да честитим бебчетата! Късмет на всички, които скоро чакат попълнения!  Grinning Hug

# 403
Kanari, за КАТ съм абсолютно съгласна. Аз ходих да подам документи за нова книжка преди 10 дни и полудях там. Даже си изпуснах нервите и се разкрещях на една служителка, която се почесваше с химикал по главата, но като я помолих да ми го даде да си попълня документите, отказа. И всички бяха с едно арогантно поведение...

# 404
Хъмм, а при мен, откакто ми личи че съм бременна, навсякъде са много мили, по администрации, по лаборатории, магазини, градски транспорт, никъде не чакам и не седя права, мислех че с всички е така, а явно просто съм попадала на свестни хора ..

Общи условия

Активация на акаунт