Няма радост по-голяма, ЮНЧЕ малко се задава!

• 26 483
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
тумбачетааа с Даниелка ни изписаха и вече 2 дни сме си при тати,а той е  на 7-то небе. много ми е послушно мъничето Hug сега ще върна назад странички,за да видя какво съм изпуснала тези дни.  Hug за всички

Еееех Нели как няма да е на седмото небе.Много здраве и семейно щастие ви желая  Hug

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P9WSVC/ref=oh_details_o00 … 0&tag=bgma-20  уау егати отстъпката аз като си го поръчах беше 11 паунда,мислех,че по-ефтино няма на къде,ама ....
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-SCD290-00-Natural/dp/B007Z … rds=avent+bottles
тия шишета също са паднали с 2 паунда...ама айде сега за 10 лв няма да си скубя косите
добре че помпата си стои на 18.99  Mr. Green

# 571
  • София
Днес бях на ЖК и този път доктора като измери бебо на ехографа показа термин точно 28.06, както си е по цикъл. Тегло отново не ми каза, каза че всичко си е наред. Пъпната връв не е омотана, водите са в норма.
Каза че бебо притиска яко стомаха и червата ми и се е получила някакъв лек вид херния, която ще мине, но поради това доста ме боли стомага, а като се наведа или сгъна направо ми иде да умра от стомашни болки. Та заради това било.

Моят корем е супер на високо и напред този път (преди беше разлят настрани). От там ми се получи още преди месец един много неприятен проблем и още не може да ми мине - понеже бюста ми сега е огромен и се протрива в корема и в горната част на корема всичко ми е протрито и особено като сложа дрехи става просто нетърпимо. Пробвах какво ли не - мазах го дори с крем за подсичане, но не помага. Чвно докато не родя няма да се оправи.

# 572
  • Paris, France
Нели, супер новина! Много хубави моменти ви пожелавам с послушната ти кукличка  Hug

Много благодаря на всички, които се включиха по неприятния въпрос за хемороидите. Аз мисля да изпробвам първо бабините методи, пък ако не се пооправят нещата, ще пристъпвам към медикаменти и евентуално ще се ходи на доктор, но за сега нещата не са чак толкова зле, та... дано да закрепя положението.

Хубав ви ден на всички  Hug

# 573
Да и аз знам за еднократната помощ, че за първо дете е 250лв. (абе много пари  #2gunfire ).
За детски няма да се котирам и аз влизам в клуба на богатите  Peace.
Ооффф за раждането да ви се оплача бях решила още от началото да раждам в една частна болница, ама нещо се разубедих да е в държавната, че мн ми похвалиха там един лекар и аз мн го харесах, а той работи само там. И така хубаво си бях взела решение а сега в последният момент не знам какво да правя.

Ааа щях да забравя от няколко дни се каня да попитам... някоя мама беше писала, че ще поръчва за таткото подарък за РД-то боди с надпис "ЧРД тате " и аз искам да взема за половинката... гледах в едно фото, ама не ми харесаха. Така че ако някой е поръчал от някъде и е доволен да каже ... аа ако не да започвам разследване  google
Аз бях! И даже току що ги поръчах, ако искаш ще ти пратя линк да видиш. Другия вариант е даизчакаш до понеделник, като ги взема да ти ги снимам Simple Smile

# 574
zornica88 , az ti nie, alex_n стискам палци , както и на всички други разбира се всичко да е наред Simple Smile Kanari и другите, които ще раждате в Надежда направихте ли си определяне на кръвна група в Хематологията?
Имам още един въпрос: Стерилизаторът ми на Авент за микровълнова, едвам влиза в нея и не се върти, като я пусна..дали ще стерилизира адекватно?
За хемороидите аз имах един преди и сега пак го имам, ползвам Масту и Троксевазин, помагат ми доста
Моето картонче за кръвната група ми го дадоха в Сердика, там се следя при Ташков. Има ли значение къде са ти правили картончето? Иначе ще раждам в Надежда и там се следя при Сигридов.

# 575
Ама колко момичета сте на това лекарство! Съчувствам ми! Hug
Айде малко остана, но все пак не забравяйте, че сме юнската тема! Какво сте се юрнали да раждате в май! Mr. Green

Ади, много неприятно! Hug
Венива, непрекъснато се изумявам, какви цени може да изскочат! Crazy

Аз вече нямам търпение! Знам, че има момичета, които карат много по-тежка бременност, всъщност дори аз карам нормална, но имам чувството, че в сравнение с предишната, ми е много по-тежко. Все не мога да си намеря поза, охкам, пъшкам. Онуй само ме ръчка и рита, абе искам вече да раждам! Crossing Arms

Попаднах на страхотна идея за подарък: http://www.ebay.co.uk/itm/330792708253?ssPageName=STRK:MEWAX:IT& … p3984.m1438.l2649
В Ибей има доста такива идеи. Баткото има дървено влакче с името си. Поръчвала съм и знаци за коли и за него и за приятели.

# 576
Здравейте и от мен!
Включвам се по повод притеснението на milisa,макар и малко късно.Аз съм на Фраксипарин от началото на бременността заради генетична предразположеност към тромбофилии,като до преди месец редувах с Аспирин протект.Преди няколко седмици ви писах за притесненията си,че главата на бебебто изостава с 3 седмици спрямо краката и ми увеличиха дозата,като сега поставям всеки ден и ме седят на доплер,даже и днес бях.За сега нещата са наред,но моите доктори (които станаха 3-ма в последствие  Laughing) изразиха мнение,че Фраксипарин с Дузофарм или Дузодрил не е уместно да се комбинира (само споделям).Не се притеснявай,знаеш че апаратите дават отклонения,както и днес изкара бебето,че е 2 700,а преди 2 седмици беше 2 000,едва ли е качила толкова,но поне всичко е наред и тоновете са добри,явно новата доза си върши работата и главата сега я дава само 2 седмици назад,а краката с няколко дни напред даже (манИкенка  Flutter)
За хемороидите не мога да помогна,честно казано,май след раждането се оправят или поне тогава може да се действа повече в тази насока.
Хайде момичета,не остана Mr. Green Heart Eyes

# 577
Момичета злаааатни сте  Hug. Много благодаря за подробното разяснение  Hug Hug Hug,ама и мен едно чивство ме гони,вероятно на самосъхранение и не мога да го направя...поне не и преди да съм видяла  нагледно как става.   Днес ходих на кръвни изследвания и там помолих да ми я поставят.Отказаха ми-било частен кабинет и трябвало да си платя,а пък не искат да си платя,защото съм била бременна,а бременните не плащали  ooooh!,самоотрича се.   При лични ходих-много голяма опашка от болни имаше,а и бях с детето...  Confused....та като си дойде мъжо май в частната клиника където ще раждам ще отидем. Пфууу,направо ужас.

Ади,много се радвам за хубавите резултати. То май най-добре да не казват докторите колко са бебетата,че голяма драма настава.....поне аз все сравнявам.... Thinking.  ...ама то нали ни е заложено малко или много. Важното е всичко да е наред  Hug.   Това с търкането на бюста особенно в тея жеги предполагам ти е супер кофти.На мен пък сутиена отдолу,където са банелите ми прави същото протриване.мажа с крем здраве.....облекчава.
Добре завърнала се Даниелка   bouquet.
Канари,ти ли за клизмата питаше?  Не,не боли по никакъв начин и абсолютно по никакъв начин няма да изпиташ дискомфорт заради хемороидите,освен в тоалетната в последствие  Rolling Eyes.
Vilito86,виждам няма да раждаш в Иван Рилски,а в държавното АГ.Не знам поради какви съображения.Надявам се да вземеш най-вярното решение за себе си.Аз съм го взела от самото начало,защото всички специалисти и доктори, и акушерки са в Иван Рилски,нормално е да привлекат най-големите специалисти в частните болници!   В АГ останаха едва няколко,от които май само Даков е такъв клас специалист.   Обаче след отношението което имаха към мен когато потърсих помощта им в спешният кабинет....затвърдиха негативното отношение към тях.

# 578
тумбачетааа с Даниелка ни изписаха и вече 2 дни сме си при тати,а той е  на 7-то небе. много ми е послушно мъничето Hug сега ще върна назад странички,за да видя какво съм изпуснала тези дни.  Hug за всички

Най-хубавата новина днес. Бъдете все така щастливи тримата, а на малката желая много здраве и да е все така послушна. Дай-боже все такива новини да четем във темата, напълни ми душата от щастие като прочетах поста  Hug

# 579
  • Sofia
Аз проблем с хемороиди мисля не съм имала никога, въпреки че ходенето до WC по гол. нужда не ми е особено редовно и понякога е голяма мъка и напъване. ММ е редовен като часовник - всяка сутрин, но пък той има леки проблеми... Не помня кой и къде му беше казал - след изхождането да се измива с колко може да търпи топла/гореща вода... казва, че му е по-добре така...

Аз имам една чуденка - моите гърди изобщо не са мръднали като размер  newsm78 ; освен напрежението и болките в първите месеци и уголемяването и потъмняването на зърната нищо друго за момента, освен, че са някак по-отпуснати май... предполагам не е задължително да се уголемяват преди раждането или???

# 580
  • София
milisa, май нещо обърка мамите, защото Vilito86 доколкото знам е в София (нали ми е почти съседка в Драгалевци).
А за меренето на грамчетата моя доктор каза че имало смисъл да се мерят след 36г.с за да се прецени как ще се ражда, разбрахме се ако мине 3500 да ми направи секцио (аз си го поисках, нахокайте ме ако щете, но няма да проявявам излишен героизъм).
И да ви кажа нещо интересно което открих. Незнам коя мама спомена че ползва http://www.uktobg.com/ за доставки от Англия. Като погледанх адреса им (който между другото е до нас) - ами това е стария адрес на Габко, английския адрес посочен на сайта им също е стария адрес на Габко. Явно нещо са се разделили в две фирми. Както и да е ще ги пробвам, че хем е доста по-евтино, хем ми е на 5мин от нас пеша.

Kölsches Mädel все се каня да те питам и забравям - как е малчо, как мина операцията, възстанови ли се добре? Тя за какво беше всъщност?

# 581

Vilito86,виждам няма да раждаш в Иван Рилски,а в държавното АГ.Не знам поради какви съображения.Надявам се да вземеш най-вярното решение за себе си.Аз съм го взела от самото начало,защото всички специалисти и доктори, и акушерки са в Иван Рилски,нормално е да привлекат най-големите специалисти в частните болници!   В АГ останаха едва няколко,от които май само Даков е такъв клас специалист.   Обаче след отношението което имаха към мен когато потърсих помощта им в спешният кабинет....затвърдиха негативното отношение към тях.
Май си искала друг ник да напишеш, защото не съм мислила за раждане в нито една от тези болници Simple Smile

# 582
neli_d - много хубава новина, бъдете здрави и щастливи!

krisskata - и аз съм чувала това за топлата вода/даже гореща. И една сцена също ми се върти в главата: беше от по-първите епизоди на От местопрестъплението май.... Thinking там имаше едно разследване и попаднаха на едни бидета в един склад, и единият разясняваше как тези били специална поръчка за хора страдащи от хемороиди щото имали еди кво си за гореща вода....Боже кви глупости помня понякога, не е истина ooooh! hahaha  За гърдите- не е задължително да увеличат размера си.

adelina_bg  - и аз не съм фен на излишния героизъм. Ти си знаеш как ще ти е най- спокойно.

# 583
Аделина, а защо не пробваш да си слагаш бебешка пудра? Няма да махне протритото, но поне да не се протрива повече.

Крисската, моите гърди не мръднаха нито когато започнах да кърмя, нито когато спрях. Или е било съвсем незабележимо, но не си смених размера на сутиените. И сега си мисля, че е така, но откакто ми порасна корема, нося само сутиени без банели, та не мога да преценя.

# 584
Ади, малкият беше с фимоза. Много четох по темата. Знам, че на запад не се практикува забелване и т.н, но решихме да го оперираме. Лошото е, че пак много трудно се забелва сега. Реве, пиши, къса ми се сърцето и ми иде да зарежа цялата галимация, ама ако трябва пак да го режем след време, не знам! Cry

И на мен ми минаха едни кощунствени мисли да правя детето Телец, че Близнаци хич не ща, но знам, че няма да стане! Whistling

Общи условия

Активация на акаунт