Търся електронна книга

• 98 750
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
Dan Brown, Inferno я има на английски в замунда.се Simple Smile

bouquet Не го ползвах до момента.

# 256
Здравейте Wink Oтдавна се опитвам да намеря една иначе доста култова книга а именно Мъжете си падат по кучки - Шери Аргов в електронен вариант.Засега намерих английския и вариант но ми се ще да я имам и на български.Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.Имейла ми е veniy@abv.bg

# 257
Може ли да ми пратите и на мен Скитница и Нюансите. Благодаря! sunlight_eli@abv.bg

# 258
Може ли да ми пратите и на мен Скитница и Нюансите. Благодаря! sunlight_eli@abv.bg

Имаш ги!

# 259

Имаш ги!

bouquet

# 260
Може ли и на мен "Скитница" ?  bouquet
is_j@mail.bg

# 261
  • София
За Женени до сутринта, pls! ernestinap@abv.bg

viki_kati- Кутията за лични съобщения е препълнена

Може ли и на мен   Женени до сутринта от Лайза Клейпас
tisinka@abv.bg

# 262
Може ли и на мен "Скитница" ?  bouquet
is_j@mail.bg

Готово, изпратих ти я. Simple Smile

# 263
За Женени до сутринта, pls! ernestinap@abv.bg

viki_kati- Кутията за лични съобщения е препълнена

Може ли и на мен   Женени до сутринта от Лайза Клейпас
tisinka@abv.bg

Имаш поща  Hug

# 264
kreten4e, доста си поиграх, докато го отключа pdf-a, но се получи. Имам го в еpub формат.Да ти го пратя ли?
Да, да, моляя Simple Smile) Страшна си Simple Smile) kreten4e@gmail.com

# 265
kreten4e, доста си поиграх, докато го отключа pdf-a, но се получи. Имам го в еpub формат.Да ти го пратя ли?
Да, да, моляя Simple Smile) Страшна си Simple Smile) kreten4e@gmail.com

Готово!
Приятно четене   bouquet

# 266

Готово!
Приятно четене   bouquet
Супер, направо си невероятно бърза Simple Smile Simple Smile Тъкмо отивам във Венеция тази седмица... много, много благодаря!!!

Мини го през ABBYY Fine Reader и си го запамети във формата на Нук (не си спомням epub или fb2 беше), няма да стане идеално, има грешки за оправяне след това, но ако нямаш време за редакция и така става  Peace
Ами точно с нея се опитвам да го отворя, но въпросът е, че изобщо не мога да манипулирам файла, тъй като ми иска парола Simple Smile Иначе пробвах и разни програми за отключване, но не съм се занимавала кой знае колко... Хиляди благодарности на Вилли отново!

# 267
Здравейте.Търся нюансите,но да не са пдф.Благодаря предварително pl_petkova@abv.bg Simple Smile

# 268
Здравейте, може ли и на мен да изпратите Братството на черния кинжал и Прелестни създания. Благодаря Simple Smile bisaeva@abv.bg
Може ли и на мен моля Praynig  Praynig  Praynig 
silvetoooooo@gmail.com

# 269
Здавейте.
Ще може ли да ми пратите "Прелестни създания"на  e-mail: katiaivanova89@abv.bg?

С.Е.К.Р.Е.Т на Л. Мари Аделин има ли я в електронен вариант?

Общи условия

Активация на акаунт