Търся електронна книга

• 98 718
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
  • В две мънички очи...
Здравейте,ще ми пратите ли "Прелестен мрак" drob4o1993@abv.bg благодаря предварително Simple Smile

Готово. Приятно четене!

# 346
Търся си Партизански маркетинг – Джей Конрад Левинсън, някой може ли да помогне. Благодаря предварително!

# 347
  • Плевен / София
Здравейте,ще ми пратите ли "Прелестен мрак" drob4o1993@abv.bg благодаря предварително Simple Smile

Готово. Приятно четене!
Здравейте, може ли да изпратите и на мен "Прелестен мрак"? Прочетох, че това е втора книга от поредица,а някой има ли първата...-tveta68@abv.bg

# 348
здравейте може ли и на мен 9та на Братството  Rolling Eyes maria_fe@abv.bg

# 349
Търся "Калигула" на Албер Камю. На бъргарски или английски. Някакъв шанс да я има някъде?
Не се сещам къде да търся.

# 350
Здравейте, търся четирите книги от поредицата Паднали ангели.  Благодаря предварително. bisaeva@abv.bg

# 351
Издирвам "Делириум" от Лорън Оливър и "Топли тела" от Айзък Мериън. Ако някой ги има, моля да ми ги прати на mono8901@gmail.com Благодаря предварително Simple Smile

# 352
gostenka68, mi6ova, имате поща. Simple Smile

# 353
Здравейте, търся четирите книги от поредицата Паднали ангели.  Благодаря предварително. bisaeva@abv.bg

От мен имаш 1 и 2 книга, другите ги нямам Sad Ако на друг му се намират нека ги прати и на мен. irina_zlatkova@abv.bg

# 354
Здравейте!Търся Среднощен танц .Ако някой я има пощата ми е ive_ivelina@abv.bg
Благодаря предварително!
Grinning Grinning Grinning

# 355
Добро утро на някой дали му се намира трилогията на Андреа Креймър Нощна сянка на български език.Мерси предварително на отзовалите се   bouquet  bouquet  bouquet добавям и
Тери Гудкайнд Законът на деветките и Първият изповедник. Легендата за Магда Сеарус

Законът на деветките - намерена
Предполагам на  английски? Аз я имам

# 356
  • София - Бургас
Здравейте,
Цяла вечер се ровя в нета и се опитвам да открия една книга, но Уви неуспешно Sad
Моля за помощ ако някой я открие или я знае къде да я намеря .

Как се възпитават момчета -Стив Бидълф.

И от подобен характер някаква литература да ми препоръчате.

Благодаря предварително.

# 357
  • Плевен / София
Благодаря предварително!
имаш поща

# 358
Благодаря предварително!
имаш поща
Благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 359
CR Изпратих ти "Калигула" на Албер Камю но за съжаление успях да я открия само на руски.Дано съм успяла да помогна.Изпратих ти я и в двата вариянта-EPUB и MOBI
Лека и спокойна вечер
Hug

Reason Изпратих ти Как се възпитават момчета -Стив Бидълф но и тя е на руски в PDF формат.Не успях да я открия на български.Дано да свърши работа  Peace

Последна редакция: сб, 25 май 2013, 00:11 от irein

Общи условия

Активация на акаунт