Търся електронна книга

• 98 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Може ли да ми изпратите всичките книги от поредицата Братството на черния кинжал на български в epub формат. Благодаря предварително! поща: genbor@mail.bg

# 361
Здравейте. Търся книгите ''Създадена от дим и кост'' и ''Дни на кръв и звездна светлина'' от Лейни Тейлър.Ако може и на мен да ми изпратите 'Среднощен танц''? Благодаря Ви предварително!  Simple Smile  email: allexiss955@hotmail.com

# 362
Изключително ще съм благодарна ако някой има и ми изпрати "Открита пред теб" и "Отразена в теб" и Кросфайър на Силвия Дей.  Praynig  Благодаря предварително!!!
e-mail:bgeorgieva1988@gmail.com

# 363
Изключително ще съм благодарна ако някой има и ми изпрати "Открита пред теб" и "Отразена в теб" и Кросфайър на Силвия Дей.  Praynig  Благодаря предварително!!!

Имаш поща!

# 364

Имаш поща!

Много благодаря!   bouquet

# 365
  • Плевен / София
Здравейте. Търся книгите ''Създадена от дим и кост'' и ''Дни на кръв и звездна светлина'' от Лейни Тейлър.Ако може и на мен да ми изпратите 'Среднощен танц''? Благодаря Ви предварително!  Simple Smile  email: allexiss955@hotmail.com
имаш поща-"Среднощен танц"

# 366
  • Плевен / София
jinchen-благодаря много за файловете.Всичко е наред,изтеглих ги.  bouquet Party

# 367
Здравейте ,момичета  Peace Знам ,че всеки втори пост е за 50 нюанса ,защото следя темата ,но искам да попитам дали ги имате на английски и трите Simple Smile И ако някой има Хроники на чародейците - книга 1: Прелестни създания и книга 2 на английски или български . Много ще съм ви благодарна,ако ми ги пратите  , емайла ми е mariyashiderova@gmail.com  Praynig

# 368
Здравейте ,момичета  Peace Знам ,че всеки втори пост е за 50 нюанса ,защото следя темата ,но искам да попитам дали ги имате на английски и трите Simple Smile И ако някой има Хроники на чародейците - книга 1: Прелестни създания и книга 2 на английски или български . Много ще съм ви благодарна,ако ми ги пратите  , емайла ми е mariyashiderova@gmail.com  Praynig
http://www.rulit.net/author/james-e-l
ето изтегли си нюансите от тук на английски

# 369
  • Плевен / София
Здравейте ,момичета  Peace Знам ,че всеки втори пост е за 50 нюанса ,защото следя темата ,но искам да попитам дали ги имате на английски и трите Simple Smile И ако някой има Хроники на чародейците - книга 1: Прелестни създания и книга 2 на английски или български . Много ще съм ви благодарна,ако ми ги пратите  , емайла ми е mariyashiderova@gmail.com  Praynig
Изпратих ти "Хрониките","Нюансите" ги имам само на български...

# 370
Здравейте ,момичета  Peace Знам ,че всеки втори пост е за 50 нюанса ,защото следя темата ,но искам да попитам дали ги имате на английски и трите Simple Smile И ако някой има Хроники на чародейците - книга 1: Прелестни създания и книга 2 на английски или български . Много ще съм ви благодарна,ако ми ги пратите  , емайла ми е mariyashiderova@gmail.com  Praynig

Хрониките на английски
http://tuebl.ca/search/result?search=Kami+Garcia&IL_IN_TAG=2  /когато избереш Creatures, ти излизат всичките/

Нюансите на английски http://tuebl.ca/search/result?search=Fifty+shades&IL_IN_TAG=2  /когато избереш Fifty Shades, ти излиза сборник с трите/

# 371
Много ви благодаря за бързата реакция ! Hug   bouquet

# 372
Търся Мери Джо Пътни Прелъстителят ana7508@abv.bg

# 373
  • Плевен / София
Готово. Имаш поща Simple Smile

# 374
Може ли и на мен? rosena_naskova@abv.bg Hug

Общи условия