Търся електронна книга

• 98 611
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря!

# 376
  • Плевен / София
имаш поща

# 377
# 378
  • В две мънички очи...
Някой има ли "Прелестен хаос" - третата част от поредицата "Хроники на чародейците"

# 379
  • София
Здравейте!може ли и на мен Среднощен танц , пощата ми е shebek1733@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet

# 380
  • София
Здравейте!
А случайно някой да е виждал някъде "Тропик на рака" на Хенри Милър в електронен вариант?

# 381
на някой да му се намира случайно Братството на черния кинжал - книга девета: Неукротима любов на български?  bouquet

намерена!!!

Здравей,след като си я намерила можеш ли да я споделиш?  Praynig
Всъщност, аз търся всички книги след 5 от ''Братството на черния кинжал'' ще съм благодарна на всеки който може да ми ги изпрати  Hug
avetima@hotmail.com

# 382
Ох, аз се сдобих благодарение на вас с нюансите отдавна. Все не им идваше ред, сега ги отворих, но понеже са във формат pdf и ми излизат по пет изречения на страница, не се четат  Tired Пробвах с програма за конвертиране от pdf в epub (със Сони рийдър съм).

Та ако някой ги има в epub формат много ще ме зарадва  Simple Smile Приемам и други книжки, всичко интересно, което го няма в читанката  Peace Hug
Скрит текст:

# 383
  • Бургас
avetima имаш поща Peace

# 384
  • София
Извинявам се, ако съм пропуснала, но да попитам - третата книга от трилогията на Панкол - "Катеричките ...." дали се появи в вариант mobi или epub?  Blush

Предварително благодаря, ако някой ми ги прати  Hug

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 10:21 от mijjjka

# 385
  • Пловдив
Да се наредя и аз на опашката за "Нюансите" във формат .mobi или .epub Rolling Eyes
Мерси предварително!  bouquet

Скрит текст:

# 386
Здравейте!може ли и на мен Среднощен танц , пощата ми е shebek1733@abv.bg
Благодаря предварително   bouquet  bouquet  bouquet
имаш поща Simple Smile

# 387
Много моля,  ако някой има възможност, да ми изпрати: "Откита пред теб" Отразена в теб" "Кросфайър и трилогията на Катрин Панкол
 Болна съм от варицела, затова ви моля , някой буквално да ме спаси
 mimitodorova17@gmail.com

Хиляди благодарности за СПАСЕНИЕТО

Последна редакция: пн, 27 май 2013, 12:14 от misheto17

# 388
misheto17 спасението е изпратено  Hug

Скорошно оздравяване,че лятото не е справедливо да си болен ! То е време само за книжки , beer2  ии  grinning039

# 389
  • Пловдив
Лесно ли сваляте от escape книжки Rolling Eyes При мен става доста бавно-все не може да се свърже с пиърите и да започне свалянето.Преди време имах проблем с Ема,която успях да сваля чак на третия ден,сега отново се сблъсквам със същия проблем.Ако някой я има свалена,става дума за Отвличане на Даниел Стийл.Вчера хванах филма и ми се иска да знам как завършва историята Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт