Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 802
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
в Чукотка  hahaha

# 496
  • София
Чукотка ти е главата!  Crossing Arms smile3506

# 497
# 498
Добро утро! Hug
Завиждам благородно на Ончето... Тук вече на практика безплато образование няма  Confused.

Мятам се пак на тръстиката аз Crazy. Да пишете повече!

# 499
Добро утро !  Wink

То добър ден стана , ама карай ! Crazy
Няма , Либче , такива екстри вече . ooooh!

Вчера четохме с девойката , че още при подаване на документите в Търговската гимназия , хората искат по 70 лв. за подобряване на МТБ . Crazy
Да не говорим , че учебниците ще са също платени ... Crazy

Ние вече дишаме спокойно  Grinning, свършиха матурите , важни и не толкова важни . Peace

Хубав ден ! Hug

# 500
Хепи, те още на първата родителска среща преди първи клас те посрещат за добър ден с някаква сума, та изобщо не съм учудена.... Кога ще се записвате? Мен утре ме чака челен сблъсък с новата ни електронна система за записване на първолаците. Бас хващам, че сървърът им ще се срине в първите минути Crazy, дано не съм права...

# 501
Бе те на родителската среща пак ще искат  Sunglasses, но при подаване на документи , за пръв път чувам ?! Rolling Eyes
Това ще ни е трето училище . Naughty

Записването ще е след като завършат , Либче .

Успех със ситемата ! Hug

# 502
Ох, те наистина не са завършили още  ooooh!. С тези матури, които го играят и приемни изпити, ми е трудно да се ориентирам Simple Smile. Ще се наложи да влизам в час. За утре да стискате палци да успея бързо, лесно и ако може първа  Mr. Green.

# 503
  • София
Ех колко лесно сме минали ние - нямаше електронни системи при записване в детска градина и първи клас, а само дремане и спане пред сградата  Mr. Green Mr. Green

Стискам палци на всички с училищни неволи  Peace Peace

# 504
  • На остров
Либче ще стискам палци утре да си първа Hug!

И аз като Naddya  не съм записвала електронно за градина и училище, да не кажа, че и не съм чакала много. Ние сме били само в едно училище всъщност. Обаче пари винаги за нещо са искали, къде по желателно, къде задължително.

И тук вероятно има разни недосмислици, но мен ме устройва, гледам от позитивната страна  и така. Сега се сетих като Хепи каза пари / тук има училищни настоятелства и там може пожелание да си платиш еднократно членски внос за всичките години или на година да си плащаш, парите се използват да се направи малък бал след завършване на 9кл и да се дадат стипендии за надарени или нуждаещи се деца.

Оттеглям се да уча  Crazy хубав ден от мен   bouquet!
п.с. много хора гледам са се изгубили из летните жеги и хич не списват Sunglasses.

# 505
  • На черешата
 Ето един загубил се.  Hug
 Да ми е живо и здраво малкото момиченце, което днес става на цели 9 години!
 Сутринта в училище и направихме изненада, детето реагира малко странно.  Mr. Green С госпожата се уговорихме да отнеса торта. Казах, че ми се налага да изляза по-рано за работа, тортата беше в хладилника на приятели. Целият клас дойде преди нея и чинно чакаха под чинвете тя да се появи  Joy Joy Joy Съгледвача дотича да каже , че пристига, запалихме свещичката..., и така 2-3-5-7 мин. А тя нали е истинска жена, спряла на стълбите да се хвали с роклята си ня децата от съседния клас.  Joy hahaha Като влезе всички скочиха да я поздравят, а тя се стресна. Запрегръщаха я, тя стои сковано. Класната и казва "Хайде да духнеш свещичката", а тя пита " Каква свещичка!?" , въобще не беше забелязала, че има торта. Е, прие си поздравленията, намисли желание , духна свещичките и вече се усмихваше. Сега са на бал /и специална бална рокля имаме/  Mr. Green, послучай завършването на годината и после започва купона. Та така, цял ден ще е забавление за малчо.

# 506
  • София
Да ти е жива и здрава, Торнадо, и само да те радва   bouquet  bouquet

# 507
  • София
Торнадо, жива и здрава да ти е принцесата!
Много мило ми стана като прочетох за изненадата!

# 508
Честито , Торнадо ! Hug

Да е жива и здрава малката красавица ! Heart Eyes  bouquet

# 509
Торнадо, поздравления и от мен! Щерката ти явно е наборка на моя синковец, представям си как би умрял от кеф при подобна изненада, но за съжаление неговия РД е през лятната ваканция Simple Smile. Да е здрава и много щастлива ти пожелавам! Доста поводи за купони имате  Laughing...

Общи условия

Активация на акаунт