Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 749
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Мацки , леко съм преувеличила , но аз от вълнение не разбрах коя колона да гледам ! Blush
По МАТ окончатвлната оценка за кандидатстване е 5,945 , 6,000 било само НВО .
Има една грешка на втория модул и затова .
Но все пак , въпреки това , балът ще е 35,086 ! Party Party Party

Валче , ти се появи най-после ! Heart Eyes Hug

Коте , ще мине делото , стискам ти палци ! Hug Hug Hug

Морги , чакай бе , нека малко си почине детето , те , книгите няма да избягат ! Joy Joy Joy

# 601
  • София
А нашата за една грешка във втората част му бяха отнели 2 точки и оценката беше 5.89.

# 602
Бе явно е била малка грешката , защото тя по принцип мислеше , че е вярна задачата .

А този бал , който написах е в случай , че кандидатства в ЕГ . Mr. Green
Всъщност за Търговската ще е по-висок , там се утроява МАТ и става 35,433 .

# 603
  • На черешата
 Прекрасно се е справила девойката, дано и ние с Фифка се похвалим с такива резултати след 2 години.  Mr. Green Моята сега е в дилема, лекар или адвокат иска да става.  Crazy

# 604
  • Не от София.
Прекрасно се е справила девойката, дано и ние с Фифка се похвалим с такива резултати след 2 години.  Mr. Green Моята сега е в дилема, лекар или адвокат иска да става.  Crazy

Ти що сега бъркаш в раната така,а??  Crossing Arms

# 605
Брех ! Grinning
Фиона ме изпревари ! Joy

Добро утро , мари ! Wink

# 606
Добро утро! Hug
Сън не сте спали да се разпишете  Laughing.
Моя синковец искаше да конструира роботи по едно време  Crazy. Скоро не съм го питала към коя професия се е насочил. Малката, като я гледам, освен принцеса да работи друго засега не виждам... Mr. Green

# 607
..... Малката, като я гледам, освен принцеса да работи друго засега не виждам... Mr. Green

Това е чудесна професия  Wink 
Добро утро и от мен Simple Smile На моите мъжаги пъповете ги хвърлихме в Стоматологичния факултет на един университет в Холандия. Едното момче на прощъпулника хвана четката за зъби и черпака  Joy , та има надежда, но другият категорично се спря на мишката  Whistling  Много учене и много зор си трябва и се надявам да не са мързеланковци като мен  Blush
Желая ви, прекрасен и усмихнат ден  Hug

# 608
Големия дангалак не го знам какъв ще стане, мързела му е огромен (нищо, че е отличник засега), не може да говори- само хънка и мънка.  ooooh! Малкия обаче ако не стане адвокат или журналист, аз трамвай да стана  Joy Устато е, има логична мисъл,  умее да се изразява ("Маша и мечока" така сладко я разказва, че мед ми капе на сърцето като го слушам  Mr. Green)
Бе, каквито и да станат, само да не са мамини синчета, от това се потрисам!

# 609
  • На черешата
 Мина и този ден, нещо ми е криво. Ей така, без причина. На някой да му се пие бира?

# 610
На мен. Далеч съм от подножието на Витоша, но все пак наздраве  beer3

# 611
  • София
Либ, и моята ще работи красива, от сега ми е ясно.
Преди много години на една колежка сина й беше поканен на някакви снимки и се правеше на манекен за известно време. Съответно успеха му отида по дяволите и майка му го питала какво ще работи, а той беше отговорил - Как какво? Ще работя красив!  Wink
Та и моята щерка това може да работи. Няма някакви специални предпочитания към каквато и да е професия, та не я знам след 4 години какви ще ги накъдри  newsm78

# 612
  • На черешата
На мен. Далеч съм от подножието на Витоша, но все пак наздраве  beer3

Наздраве!

# 613
  • Не от София.
Хепи,изпреварих те,щото бях на работа...иначе няма шанс да стана по това време  Joy

Либова,конкуренцията ще ми прави твойто дребното,а?!  smile3506

# 614
  • На черешата
 Tи ще одъртееш докато порасне тя.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт