Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 736
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Не от София.
Tи ще одъртееш докато порасне тя.  Mr. Green

Е,чи кво?!На дърти години не мога ли да съм принцеса?  Crossing Arms

# 616
  • София
Добра ви вечер!
Е такова чудо отдавна не съм преживявала - нямаме вода  Shocked Shocked

# 617
  • На черешата
 Ти шЪ царуваш бре, принцесите ще чакат ред.  Mr. Green

# 618
Добро утро!
Торнадо, с кеф бих пила биричка по всяко време с всеки  Hug 
Желая ви, усмихнат ден!

# 619
Добро утро! Hug
Бирата по това време на годината върви с цаца, затова няма нужда да ви казвам накъде да се насочите за целта Wink. Тъкмо ще мога да се включа и аз  Flutter.

# 620
  • Не от София.
Либче,като знам  кога чак ми е отпуската...пък и има вариант да бъде отложена за август месец  ooooh!
Ще си пукна  от работа на тръстиката и това си е!  Crossing Arms

# 621
За една бира където и с когото трябва не е нужно чак отпуска да взимаш  Whistling. Какво стана с плановете за тазгодишната ни среща, бай дъ уей  Rolling Eyes?

# 622
Добър ден ! Hug

И аз искам бира ! Grinning

# 623
  • Не от София.
За една бира където и с когото трябва не е нужно чак отпуска да взимаш  Whistling. Какво стана с плановете за тазгодишната ни среща, бай дъ уей  Rolling Eyes?

Седят си,бе...ще има среща  Hug
Даже може да са няколко-паля колата и идвам..мдааа...поне на думи ми изглежда лесно и прекрасно  Whistling

# 624
Организирайте се и идвайте! Бира и цаца има  Laughing.

# 625
  • Не от София.
А,чи с кой да се организирам?..Май ни се разминават почивките на всички.

# 626
А добър вечер. Нещо ми подсказа, че се готви среща и се включвам и аз.

Аз съм мома за около месец. Малката е при баща ми и майка ми и съм на разположение за бира и други съпътстващи благини по всяко време на денонощието.  Wink

Да питам, има ли някой, който ще почива от края на юли в Поморие за да си правим компания? Ние имаме резервация от 29 юли, за 10 дни.

# 627
  • На остров
Аз да ви почерпя с бира по случай днешния национален празник. Стискайте ми палци утре последен изпит за годината Sunglasses!
Поздрави и  Hug от слънчевия и топъл север Crazy!

# 628
  • София
Стискаме палци, ОнчеHug На Север е топло? Щото тук, на юг е хладновато още  Wink
Кали, ние го предвиждаме морето чак от 10 август за 10-тина дена...Разминаваме се, за съжаление  Cry

# 629
Морг, здраве да е. Важното е да мине добре почивката. Аз съм избрала хотел с детски басейн и площадка за да мога да забавлявам дребната докато сме там. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт