Дайте новата премяна! Бий великденска камбана :-)

• 22 729
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Кали, аз откак се е родила дребната ходя само на хотели с басейн, за да мога да си почина. Само една година направих грандиозната грешка да ходим на плаж - то не е истина! Няма лягане - вечно зяпам къде точно във водата се е намърдала дребната, аааа не  Naughty
Тази година съм обещала да стигнем и до морето за половин час сигурно..иначе пак на басейните   grinning039

# 631
Малка виртуална почерпка от една пораснала мама  Hug

# 632
  • София
Честито на порасналата мама   bouquet  bouquet  bouquet Много здраве, щастие и успехи  Peace Peace

Добро утро! За какво море сте се размечтали - я вижте какво време е навън  ooooh! ooooh! А обещаваха, че това лято ще е най-горещото от незнам си колко години насам. Вече изобщо не им вървам на тези синоптици  Crazy

# 633
Добро утро ! Hug

Честит Рожден Ден на порастналата мама !

Да е много обичана и щастлива ! Hug Hug Hug

Наде , ние за бира мечтаем за момента ! Mr. Green

# 634
Добро утро! Hug

smehulka , ЧРД! Всичко най ти пожелавам Simple Smile!

Тази сутрин пак се разочаровах от прогнозата за времето през другата седмица. В понеделник ще е топло и от вторник пак дъждове... Искам истинско лято вече Crossing Arms.

# 635
  • София
Побързайте с бирата и цацата, че имаше и една такава новина, че цацата щяла да стане луск. Задари климатичните промени цацата бягала на навътре в морете и разходите за улов щели да скочат много  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Така че давайте бирата и цацата сега  Laughing

# 636
smehulka Честит рожден ден! Бъди здрава, усмихната и много щастлива! Весел празник   bouquet

# 637
Запис в клуба на самотните майки.

# 638
Ааа , не , може да сме сами , но не самотни ! Hug

# 639
  • София
Аааааааа и сами не сме  Mr. Green Mr. Green, но се грижим сами за децата си и то успешно. Я какви успехи жъне детето на happy mama  Embarassed Embarassed

# 640
Мерси , Наде ! Heart Eyes  bouquet

И твоето дете , също !  bouquet

Имах предвид , че някои от нас нямат в момента половинки .
Но с децата си , наистина никога не сме сами . Hug

# 641
Днес било петък ooooh!. Преди малко разбрах и съм много доволна Laughing

Съвсем съм изкукуригала.

# 642
Ohi , какво става с теб ?
По-добре ли си ? Hug

# 643
По - скоро не. Мятам се по  емоционалната скала от горе до долу. Буря в чаша вода. Това ме изтощава и физически и психически. Надявам се на по - добри времена.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт