Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 521
  • 764
  •   1
Отговори
# 660
Според мен го заслужават  Simple Smile
Напълно. Heart Eyes И двамата са много талантливи и стоят страхотно един до друг. Heart Eyes

Нова снимка на Тини от инстаграм:

# 661
Добро утро на всички!... и пак няма никой толкова рано, с когото да си пиша.

# 662
Аз съм тук дъгичке!  Hug Добро утро! Каква е темата на разговор днес

# 663
Добро утро и от мен!

# 664
Предлагам да е обсъждаме откачалката Грегорио  Laughing

# 665
Добре, Съгласна съм Simple Smile

# 666
samo pri men li nyama disney Close

# 667
Според мен Грегорио си е откачен по рождение, а това петно на челото хич не му помага, дори и когато беще цикламено  Joy

# 668
Дъгичке права си,но просто това си му е ролята Simple Smile
За съжаление аз нищо не откривам за него  newsm78

# 669
Кукли от сериала. Людмила,Камила и Виолета.

# 670
Не разбрах защо е с това петно на челото  Joy Joy Joy

# 671
Мартина много прилича на Виолета

Тя е красива, симпатична и също така пее и танцува невероятно! Мартина Стоесел има всичко,което
поради тази причина не е трудно да се вземе главната роля в сериала Виолета на Disney Channel. Да даде живот на Виолета е нещо, което се случи по случайност, но в което Мартина имаше много работа.

Мартина разказва, че баща й е продуцент и един ден отишла до Disney (Channel) да представи проекта. Тя помогна да се подготвят някои песни за тази работа, когато баща й представи проекта на производителите, те бяха много заинтересовани от глас, който придружава работата. Производителите се интересуваха само гласа на Мартина. Баща й каза, че е дъщеря му, която пееше и на следващия ден Мартина направи кастинг за Виолета. "Беше невероятно, баща ми не ми каза, до деня преди кастинга. За мен това бе проверка, но за щастие всичко мина добре," -каза Мартина.

Аржентинското момиче е най-младият участник от групата,тя е само на 16, но много добре се разбира с всичките си другари. Всички са като едно семейство, "Ние се разбираме чудесно и ние много се обичаме." Тя признава, че любимия й герой е Людмила, "Обичам този герой, защото тя е много различна от мен, а аз обичам да правя неща, за разлика от мен, Мерседес е много различна от нейния характер,и от нейния начин на обличане да не говорим. Ще се радвам да направя нещо с характера, така че да бъде различен от мен. Имам достатъчно общи неща с Виолета, много сме чувствителни, искаме да бъдем с приятелите си, ние имаме една и съща страст към музиката и танца. Също така искаме да бъдем със семейство си и така нататък. "

От малка, Мартина винаги е знаела, че иска да бъде певица или актриса. "Като дете танцувах и пях пред огледалото, Винаги съм харесвала тълкуване/тактуването. Фанатизмът е имало силен епизод от " Patito Feo ", Аида повече, защото  все още имитира всичко, хореография, песни ... Също така майка ми слушаше у дома и Алехадро Санс, Луис Мигел знам всички песни. Никога не е имала връзка с артист/художник, но се възхищавам Бионсе и Селин Дион. "

Тъй като тя започва сериозно Мартина се промени както физически, така и в лицето. Тя каза, че е трябвало да намали и облекчи косата, а също и падежът, защото той се прекарва повече време с хора, по-възрастни от нея. Тя ни показа снимки на нея преди няколко години, а също и ни каза някои неща, които показват, че наистина се е променила. Тя трябваше да напусне училище, за да ходи на репетиции и записи на сериала. Но въпреки това, следва тяхното проучване онлайн и не загуби ритъм.

Част от актьорския състав е в Испания, изнася лекции и концерти и защото много от епизодите от втория сезон се записват в Мадрид. Испанските вестници казват,че на Мартина й е харесало да види старите части на града, а също и кухня на място: "Дегутирах много от вашите ястия в ресторант Casa Lucio".

# 672
Не разбрах защо е с това петно на челото  Joy Joy Joy

Аз пък не разбрах дали сега е с перука или без, защото една седмица не можах да гледам серияла и когато включих телевизора - ОТКЪДЕ МУ СЕ ВЗЕ ВСИЧКАТА ТАЯ КОСА!!!???

# 673
Козметика на Виолета стартира в Италия.

# 674
Някакво момиче е имало рожден ден и темата на рождения й ден е бил Виолета.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт