Violetta~Виолета- една мечта, една песен.

• 111 507
  • 764
  •   1
Отговори
# 690

Стара снимка на Мерседес и Факундо на която си личи, че Мерседес пуши. Тя е започнала да пуши още преди Виолета да стартира.

# 691
Mъри,  Hug благодаря за снимките. Тини е много сладка на тях. Heart Eyes
А Мерседес ми е много странна с цигара в ръка.. попаднах на няколко нейни такива снимки. Определено не й отива.

Мартина пред магазин за "Виолета" в Милано.

# 692
Репортаж за престоя на Мартина във Франция.

Много е интересно, а тя е толкова красива и сладка както винаги. Heart Eyes

# 693
Много ми харесва тази песничка. Heart Eyes

# 694
Добро утро!
Рая, Мъри , снимките ,  които сте качали снощи са интересни и хубави  Peace
А при  нас дали ще излезе нещо за Виолета?

# 695
Както му викаме в нашия клас - ДАНОУ, ДАНОУ!  Joy
Или пък - "А дано, ама на дали"  Laughing
Извинете, но тези в моя клас са ме побъркали толкова години!   #2gunfire

# 696
Добро утро и от мен.
Дано да излязат интересни неща и у нас за Виолета. Аз напр. съм виждала колело, което беше с лилави надписи и пишеше "Violetta". Laughing
Ако сериалът стане популярен у нас, както и другите сериали на Дисни, ще започнат и у нас да се доставят разни неща свързани с него.
След 5 дни вторият сезон започва в Армения. Ние сме по-бавни. Laughing

# 697
Страшно много искам да има различни неща на Виолета  Heart Eyes

# 698
Ехо тук ли сте?

# 699
Мартина на корицата на чилийското списание "Моите 17"

Първия кастинг на Мартина за Виолета.

# 700
Мартина говори за любов

Екипа на Виолета е в Италия в сряда за среща с италианската преса и италианските фенове. През деня, Мартина Стоесел присъства на пресконференция и интервюта, по време на които тя говори за това как тя вижда любов и разликите с емоционалните преживявания на Виолета, но също така разкри някои подробности за първата си целувка ...

В сериала Виолета тя се разкъсва между две момчета.А в реалния живот, трябваше да живеят на едно и също положение, или не знае точно какво искате?
- Всички тийнейджъри сe срещат с нови хора и се ангажират с различни хора, в различни обстоятелства, но за мен това никога не ми се е случвало. В същото положение като Виолета, които не могат да избират между два различни вида.

Ти влюбена ли си в някого в момента?
- Не.

Сред героите в сериала има ли някой, който да отразява вашият идеален човек?
- В противен случай, никой от героите не е сходен във всички аспекти с лицето му идеално. Не мисля, че има идеалното момче, но имам предвид някои аспекти и характеристики, които предпочитам човек да ги има. Търся някой, който е на моя страна, можете да се разхожда с мен и с които да имам нещо общо, като страст към музиката. За мен това не е важно за външния вид, не е идеално стереотипен човек.

Можете ли да се влюбите в човек като Леон?
- Не, в реалния живот аз не считам, някой като Леон. Мисля, че Леон е лишен от индивидуалност, аз предпочитам мъже с повече индивидуалност и един от аспектите,е че предпочитам в един човек да ми е забавно и да ме накара да се смея.

Докато поствате снимки по време на пресконференцията, изглеждаше, че има известна химия между вас и Диего ... има ли нещо между вас?
- Категорично не! Ние сме просто добри приятели.Разбираме се добре, но нищо повече!

Бих искал да ни разкажеш за първата си целувка?
- Дадох първата ми целувка, когато бях на 14 и бях на парти за рожден ден, той беше мой приятел и неговото име е Лисандър.

И това е по-красива от реалната целувка или на сет?
- Не се съмнявам, най-добрата целувка е реална, защото се чувстват истински чувства. В сета-а всичко е фантастика.

Ако в реалния живот бихте искали човек, който също обича приятелката ви, както се случи в първия сезон между Виолета и Франческа, преди всичко приятелство или любов?
- Зависи, аз трябва да намеря себе си в ситуацията, и във всеки случай, аз мисля за това, вероятно ще го намерите смешно и ще се смея с моя приятел ... но разбира се това зависи от това какъв вид е приятелството!

# 701
В Бразилия на пазара са излезнали стикери на Виолета.

# 702
Здравейте! Вики, Рая благодаря за пожеланията и добрите чувства.  Hug Hug
Аз също се чудя кога ли ще има у нас книга Виолета, дневници Виолета, стикери несесери.... Ахххх колко искам да имам книга и дневник Виолета  Blush  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 703
Плакат на Мартина в списание "Dream up".

От списания:

# 704
Лелее...така като гледам в много страни вече Виолета излиза по списания, продават се нейи неща...
Кога ли ще дойде това време и тук-при нас? Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт