Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 373
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Под Сините камъни
Скрит текст:
  Crazy Crazy
Ауу красавец.
Габи и аз съм там ама не изтървам нищо все ви хвърлям по един поглед.
Веднага си взех от баклавичката и сокчето мммм

Е така де:) И на мен си ми е отворен форумът измежду работната атмосфера на компа и от време на време: я поглеж! smile3556

Jesse, тук направо е сладур Халилчо Laughing
Чакай, тихо-тихо, че на някои им беше слабост Халилчо Grinning Да няма после  bambam
Шшшттт никой нищо не чу  Mr. Green

# 526
Скрит текст:
  Crazy Crazy
Ауу красавец.
Габи и аз съм там ама не изтървам нищо все ви хвърлям по един поглед.
Веднага си взех от баклавичката и сокчето мммм

Е така де:) И на мен си ми е отворен форумът измежду работната атмосфера на компа и от време на време: я поглеж! smile3556

Jesse, тук направо е сладур Халилчо Laughing
Чакай, тихо-тихо, че на някои им беше слабост Халилчо Grinning Да няма после  bambam

Габи Халилчо няма друг като него той е най запомнящият се персонаж от АФК то такова излъчване, поглед  Crazy Crazy несравним е Ча и Баръш ряпа да ядът  Mr. Green

# 527
  • София
Добър ден на всички  Hug Аз чак сега се излюпих след снощи  #Crazy

Туити жив и здрав да е мъжа ти, много да те слуша и много късмет във всичко!  Hug

И аз видях снимкада на Джейда ама нали дума не разбирам  Mr. Green

и аз да ви почерпя малко по-здравословна закуска, че след тия празници  Naughty да ви е сладко  Hug

Аз още не съм изгледала 34 еп.  ooooh! мисля днеска ама ще видим,ако не ме духне вятъра на някъде  Mr. Green

Хубав ден на всички и до довечера  Hug Hug Hug

# 528
  • Още у мъглата ...
Туити, да ти е жив и здрав мъжа и да те радва всеки ден Grinning

Едно подаръче за рождения ден ... не са цветя Grinning
Скрит текст:

# 529
Габи HugСъншайн HugДжес Hugза Никос Heart Eyes  bouquet

Халилудко да не се пипа:fight: fight fight

# 530
Задръжте си Халилчо. Аз искам Чаги или Бу.

# 531
# 532
  • Още у мъглата ...
"Галатасарай е на път да привлече българския нападател на Фулъм Димитър Бербатов, тръби Sunday People."

Ихааа, ще си вкараме троянски кон там и нали е наше момче, ще помага за пропуски в официалните ложи до Ча #Crazy Laughing

И ша станем едни галатасарайки newsm08

# 533
Добро утро красив свят  Hug Гришооооооооооооооооооооооооооооо

# 534
Туити,
Скрит текст:
ЧРД на половинката ти.
Ренка кога я направи баклавичката, много е вкусна?! Heart Eyes
Много е красива Фери на тази снима.

# 535
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хелоуууууу бандитки Hug Hug Hug Туити Hug честит ти рожденик,много любов,късмет,и семейно щастие ви пожелавам Hug Hug Неврачееееее-че-че-че-че  Hug Hug ееее завърна се най-накрая ,направо се забрави там Mr. Green Влъх,какво утро,то деня минал,ти добро утро пожелаваш на хората Mr. Green Ивве абе то стихове,то цяло чудо бре Hug Габи Hug Халидко нема го барате,Ренката ви го е написала,да не се повтарям и аз Mr. Green Кали HugПепи HugРомантиче HugРали HugРенка HugГаля HugВлъх HugНаде Hug Аууу аз съм дроб след снощи,към по-младите се обръщам,не си взимайте мъж,който ще е именник,послушайте ме,за ваше добро го казвам Mr. Green Едно колажче и от мен да не ме забравите Mr. Green

# 536
  • Пловдив
Благодаря Ви момичета за поздравите, а на теб petgab за подаръка  Simple Smile
 Hug  Hug  Hug

# 537
Влъхи,ми нищо ,че е следобед  Hug вчера слушах Мико в една кръчма умрях от кеф  Joy

# 538
  • Под Сините камъни
Аууу аз съм дроб след снощи,към по-младите се обръщам,не си взимайте мъж,който ще е именник,послушайте ме,за ваше добро го казвам Mr. Green
Ирка аз съм така след Атанасовден  Mr. Green

# 539
  • У Диспансера ...♥♥♥
Влъхи,ми нищо ,че е следобед  Hug вчера слушах Мико в една кръчма умрях от кеф  Joy
Как няма умреш,ммм те ще кажеш,че знаят значи,браво на тях newsm10

Общи условия

Активация на акаунт