Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 88~

• 42 319
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Снежи, Hugлека нощ и от мен,аз също се оттеглям,че вече едвам гледам,тука нещо зор тези дни....
Габи ти няма ли да лягаш,то всички изпокапаха,почти няма никой
Айде до утре,когато намеря време да ви навестя Hug
Скрит текст:
Лава,наистина возкресе Hug,лека и на теб Hug

# 46
  • Още у мъглата ...
Окапвам и аз вече Grinning

Лека нощ и от мен Hug

С усмивките на

# 47
Ето, нося ви го .... живия огън

НадуФчеееее,[/b] новата тема си е баш по темата. Много тематична, ама точно Великденска, шарена и весела   bouquet

Хайде да се (кръшкаме), че ако кажа това

не знам кой какво ще си помисли  Joy Joy Joy

Ирка, колажите ти са толкова красиви, че може да си ги повтаряш и потретваш и ......  Hug

# 48
А туй е специално за Рени

Скрит текст:
Това било толта

# 49
  • Под Сините камъни
Манка айде ама сме само двете май  
Скрит текст:
Лека нощ от мен и нашите любимци

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 02:19 от Пепиту

# 50
  • Sofia
Привет на всички спящи и неспящи!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам ви живота ви да бъде изпълнен със светлина,здраве,щастие и красота  Heart Eyes

Ренка  Hug леле колко яйчица,има за всички ни,страхотна тема,момичета   bouquetКолажите са уникални–и по сто пъти да ги повтаряте,няма да ми омръзне да ги гледам.

Огромни благодарности и за преведената серия  Hug

От два дни не съм писала,ама ви чета от телефон,а ми е много изнервящо там-то не стига,че ситнеж,ами и това забиване...ужас.Иначе не ви изпускам от очи.Не знам в тр. сериали какъв наркотик слагат,ама Ренка тука ни ги забърква  на 100%  hahaha

Виждам,че има новоприсъединили се  welcome-страхотна ни е къщичката,няма да съжалявате.

Имам една огромна молба:дечурлигата са ми изтрили 53 еп.Може ли някой да ми го изпрати? Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 02:36 от avi10

# 51
Привет на всички спящи и неспящи!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

Пожелавам ви живота ви да бъде изпълнен със светлина,здраве,щастие и красота  Heart Eyes

Ренка  Hug леле колко яйчица,има за всички ни,страхотна тема,момичета   bouquetКолажите са уникални–и по сто пъти да ги повтаряте,няма да ми омръзне да ги гледам.

Огромни благодарности и за преведената серия  Hug

От два дни не съм писала,ама ви чета от телефон,а ми е много изнервящо там-то не стига,че ситнеж,ами и това забиване...ужас.Иначе не ви изпускам от очи.Не знам в тр. сериали какъв наркотик слагат,ама Ренка тука ни ги забърква  на 100%  hahaha

Виждам,че има новоприсъединили се  welcome-страхотна ни е къщичката,няма да съжалявате.

Имам една огромна молба:дечурлигата са ми изтрили 53 еп.Може ли някой да ми го изпрати? Praynig  Praynig  Praynig

Привет Ави!  Hug
Аз мога да ти го изпратя, но ми дай скайп. Laughing

# 52
  • Sofia
Мерси,Зверче,изпратих ти го на лични  Hug

# 53

РЕНИ  newsm51ИРКА newsm51 СНЕЖЕ,  newsm51 темата е страхотна, толкова много цветове.

# 54
А туй е специално за Рени

Скрит текст:
Това било толта

bouquet  bouquet  bouquetи като обувка много красива Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз понеже си хулиганствам Heart Eyesреших да видя кви сте ги свършили Grinning

Дзверче Hugти от тая работа по нощите все Rolling Eyes ама няма начин Laughingздраве обич и късмет Hug

Ави Hugда ти се връщат пожеланията Heart Eyes

Манка Hugда го кажа Laughingчукането гледам е запачнало Laughingи аз се включвам Peace

Скрит текст:

Лава Hug

Много хубави колажи  bouquet  bouquet  bouquetповтаряйте ги не ни пречи красотата им Heart Eyes е само пълните темата ама нищо Mr. Green

Цитат
а туи за мен... Embarassed
Скрит текст:
Joy Joy Joyмного ми хареса Laughingчестити дрешки Heart Eyes

Айде чао до незнам кога Laughing

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 04:18 от НадуФка

# 55
  • У Диспансера ...♥♥♥

Хайде Добро утро!Ренка Hug ходиш по първи петли с тия хулигани,ще те развалят,аз пък до 3 се мотах с тез моите яйца,поне се получиха долу горе,може и по -добре,ама другата година,да ви ги покажа рисуваните
Скрит текст:

# 56
  • У Диспансера ...♥♥♥
Heart Eyes Heart Eyes

# 57
Добро утро Hug Hug Hug

Колажите са на Снежи Hug

Хубава неделя Hug

# 58
HugМного красиво Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Яйцата са супер Heart Eyes smile3501Ние не правиме  та няма какво да покажа Laughing

Хулигана почти го свършвам Laughingи чакам утре сл еп че много интересно свършва Laughing

# 59
  • София
Добро утро сладурчета HugАйде ставайте,че козунаците и трепането с яйца ни чакат hahaha
Айде нося ви  и закуската
[imghttp://www.godzila.bg/Admin/upload/Menu_snimka_1332398763.jpg]http://[/img]

Пепи, HugЧестит ти именник,да ти е много здрав и да те кара да се усмихваш всеки ден по много пъти Hug!
Честит празник на всички,честит на имениците,здраве ви желая Hug

Изпреварили сте ме,Рени Hug,Ирка Hugдобро утро!
Ирка чудни са яйцата,ти си много търпелив човек явно,машала,страшна си Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 май 2013, 08:16 от linko

Общи условия

Активация на акаунт