майки отглеждащи сами момчета - как се справяте?

• 17 714
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
Точно това имах предвид, golden и kimmy, че да си сам родител имаш нужда дори от екстра енергия...

# 211
Добре, понеже явно нещо не сме се разбрали да си кажа и аз . Преди да се появи малката го бях ударил на живот във всички смисли на думата . Откакто тя е с мен , живота ми е фокосиран върху нея . Да, имам партньор, когото виждам в най-добрия случай веднъж седмично , тъй като живеем в различни градове . Работя на смени , което е още по-трудно за съчетаване с гледане на дете . Единствено събота и неделя и през ваканциите тя е при баба си и дядо си , но аз и през почивните дни работя , така че всякакви домакински задачи се вършат както и когато мога,  същото е и с пазаруването . Да прибавим към това ,че гледаме и куче . Моето момче се намесва във възпитанието на детето единствено ако го помоля за съвет . Така че много не виждам каква е разликата между мене и вас .

# 212
Аха, май няма, почти, аз даже не съм на смени....и имам баба дядо и за 1-2 вечери през седмицата...но пък уикендите съм си с детенце също, и с тях или без тях.

# 213
Това с бабата и дядото не е по желание, тя изобщо не иска да ходи при тях, ама трябва .

Общи условия

Активация на акаунт