Санаториумът в Трявна - прочетете първия пост!

• 94 869
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
nqkoy da pi6i molqvi 4ese pritesnqvam moy poznati sa hodili imi kazaha 4e e ujasno tam nqmalo televiziq hranata bila lo6a

# 271
  • Русе
И нашият престой приключва, та да дам отчет.

Вече писах че сме през Физио-то.
Дойдохме с направление 3, минахме на преглед при др. Станева, и после на процедури.
Разпредели ги 4 процедури за 5 дена, като днес правим платени по наш избор. Много любезна беше докторката, дори откликна на здравословен проблем на едно от децата.
Физиотерапевтките също бяха много любезни. Направиха всичко възможно да ни дадат час за времето което ние искаме, съветваха ни относно процедурите, разменяха ги и въобще пълно съдействие.
Не случихме на време но природа, какво да се прави.
Да кажа и на скоро идващите: Хаимбоаз (или Проходът на Републиката) ще остане затворен поне няколко месеца. Направо го няма асфалта. Това е за минаващите през Вонеща вода. През Дряново - Царева ливада е все още наводнено но се очаква тия дни (ако спре да вали а то спря) да отводнят. За сега остава отворен пътя през Шипка и Габрово. За нас, северняците идва заобиколно но .... Tired

# 272
az dnes zvanqh da potvardq 4e na 30 6te otidem i po telefona im kazah 4e deteto ednoto e s telk imi kazaha da nosq etapna epekriza i talon 7 drugo trqbvali
Да, трябва - да пишеш на кирилица и да се постараеш да не сливаш думичките по две, че трудно се четеш  ooooh!
Аз за санаториума нямам впечатления кой знае какви, освен само две разходки покрай него, едната от които - в около 7-8 ч. вечерта. Навън нямаше жива душа, всичко беше наизскочило по терасите, децата беснееха, което ме навежда на мисълта, че може би има някакъв болничен режим и не могат да излизат  Thinking Как пък никой няма да излезе на разходка  Rolling Eyes Не ми хареса обстановката, хич даже....
Ели, радвам се, че и ти потвърждаваш хубаво отношение в болницата  Heart Eyes

# 273
  • у дома
Ели,какви бяха 4 процедури?

# 274
  • Русе
Ох, че ме хвана на тясно  Embarassed Не им знам точните наименования  Embarassed
Инхалации
Лампа на синусите, която изместихме вторият - третия ден на гърдите.
Магнити - отзад на гърба
И едно друго дето хич не го знам как се казва но: с някакъв апарат му правиха нещо като масаж на гръбчето с кортикостероид.
А на едно от момиченцата му правиха нагревки с лампата на тонзилите (сливиците в гърлото)
И още един апарат имаха. УВЧ или нещо подобно но аз го отказах на втория ден и го смених с магнита.
Голямо нагласяне беше на процедурите. Страхотни бяха повечето терапевтки защото ни даваха доста съвети относно апаратите, и това което търсим като ефект.

# 275
  • у дома
Точно това УВЧ,не разбрах за какво е
и сме със скарлатина  Sad

# 276
  • Русе
Не високочестотно беше  newsm78 Но е доста силен апарата и даже ни съветваха да не го правим дори и 5-те дена. Също може да се слага на тонзилите а не само на гърба.
Няма как да ви направят процедури със скарлатина.   Tired Да минава бързо и леко пък после  Peace

# 277
  • у дома
не сега след Трявна сме със скарлатина.
Сега да се побърквам,като е силен този апарат що го правят.

# 278
  • Русе
Спокойно, нищо няма да стане. Нали ако не беше подходящ нямаше да го правят на деца. Просто казаха че повече от 5 дена не е подходящо. Толкова. Не се панирай.

# 279
  • Бургас
Здравейте Hug
Решила съм да водя моя син през август на процедури или евентуално средата на юли, все още се двуумя, но май ще ходим в болницата. Диагнозата ни е астма, на 30 юли минаваме телк, колко максимално процедури назначават в болницата, ще ми се 10 дни да ни правят ...
Може ли линк към болницата, иска ми се да звънна , имам доста въпроси  ooooh!
Много се чудя , кое да избера- Санаториума или болницата-моля ,посъветвайте ме  Praynig Praynig Praynig

Последна редакция: вт, 24 юни 2014, 10:32 от MuMka

# 280
  • Русе
На предната страница има коментирано точно за твоята ситуация.

Дами, правя корекция на първи пост с инфото. За Физио-то го редактирах. Ако смятате че има неточности за другите две места, моля, пишете за да можем да сложим вярна и точна информация в началото  Praynig

# 281
  • Бургас
Ели, благодаря за отговора Hug Даже няколко пъти прочетох, но не накланям везните Cry Не мога да преценя къде е по-добре да му правят процедури newsm78
А някоя мама ще ходи ли между 10-27 юли?

# 282
  • София
Rallichka,няма режим.Просто терасата е голяма и обща. И обикновено като се върнем от разходка/било от града или другаде/ всички сме на терасата.Пада голяма игра.Мога само да кажа,че персонала е страхотен.Храната е хубава.В някои стаи наистина няма телевизор,но има кабел и ние си носим.Плюса за мен е ,че винаги има лекар на разположение.Тази година дъщеря ми лепна някакъв гаден вирус с висока температура/мисля,че си го донесохме от София/.През вечерите,които гореше имаше нон стоп лекар в стаята до леглото и.Иначе сутрин от рано сме на терасата,после закуска,процедури и на поляната до обяд.Почти всяка вечер слизаме до града.Връщаме се с такси с/у 2.50,вечеряме и после до късно на терасата.това е в общи линии.Първите дни ни правят изследвания-кръв,урина,секрети.Не плащаме нищо,защото сина ми е с Телк.Това е.Дано съм била полезна

# 283
  • Бургас
Звънях в Санаториума, всичко е заето до края на август, дори общите стаи....
Много ще съм благодарна , ако ме насочите към някоя квартира близо до болницата и на коя улица е самата болница...
А дали ще успеем да запазим нещо, ако отидем направо на място  newsm78 ooooh!

# 284
Ние сме на Трявна пак през Август. Имаше наводнения, има ли следи от тях? И друго - някой да е забелязал по-свестен фризьорски салон, че ще имаме едно мероприятие и ще трябва да си направя прическа?

Общи условия

Активация на акаунт